Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Selvitys Usarin bannailulinjasta

Älkää ottako Usarin viimeisintä bannailulinjaa niin tosissanne. Niillä on katsokaas siellä ollut muutto ja nyt ne viettävät tupareita tai ehkä kittaavat talkookaljoja ja painelevat nappuloita silleen ”mitä tästä tapahtuu? Wautsi, bannasin just jonkun tyypin… mutta katsokaas tätä. Tästä lähtee varoitus asiattomasta viestistä.”

Kyllä ne taas ensi viikolla krapulaspäissään katuvaisina antavat meille enemmän liekaa, niin saadaan jälleen kirjoitella rauhassa, ja toivottavasti myöskin lempparipahikseni, Gagarinin, palauttavat ilokseni Usariin besserwisseröimään.

 

HUOM! Turun Sanomat ja Karjalainen eivät saa koskaan eivätkä missään maailman tilanteessa lainata mitään osia tästäKÄÄN blogitekstistä. 

(Niin ja onnea uuteen kotiin Pusu)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän jremes kuva
Juha Remes

Mulla on tässä wiikon teeman kunniaksi Etelä-Afrikan laatutuote kulutuksessa, South Cape - valkkaria. Maan tapoja olisi pitänyt kunnioittaa ja hakea muutama Guinness, mutta tällä kertaa en vaivautunut koska tässä tuppukylässä ei ole yhtäkään kauppaa josta kyseistä panimotuotetta saisi... No, sen siitä saa kun asuu maaseudulla.

Krapula taitaa minullakin olla aamulla mutta minkäs teet.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

En ole US:n bloggaaja, koska en tunne kykeneväni kirjoittamaan niin fiksusti kuin siihen vaaditaan.

Olen kuitenkin seurannut sekä kirjoituksia että toimituksen poistoja. Jälkimmäisistä en oikein ole löytänyt sitä kuuluisaa sinistä lankaa tahi punaista saati valkoista. Toimituksella on tietenkin oikeus poistaa ihan mitä hyvänsä syitä ilmoittamatta. Ehkä he ovat toimineet juuri näin.

Saara Pasanen

"En ole US:n bloggaaja, koska en tunne kykeneväni kirjoittamaan niin fiksusti kuin siihen vaaditaan. "

Muahhahahha, fiksuuttako siihen vaaditaan? Kuka vaatii? =D En oo huomannu...

Veikko Penttinen

Kyllä me vaan otamme tosissamme, tai no, leikki sikseen, tästä on totisuus häippässyt jo alkumetreillä. Siis ainakin meiltä joilla vielä huumorintaju toimii. Sitä sinun kaljupäistä studiokaveriasi ja TS:päätoimittajaa ei oikein nauramatta voinut kuunnella, kun he vakuuttelivat, että vastuu on aina sanojalla ja kuinka uutinen pitää aina kehystää. Se oli ratkihauskaa.

Hauskuudesta huolimatta Huusko on sensuroija ja kuuluu niin kauan samaan viiteryhmään turkkulaisten paukapäiden kanssa, kunnes kirjoittaa kantaaottavan kirjoituksen, jossa kritisoi TS:n linjaa. Hesarinkin ruskeapaitavitsin kritisoimisella Huusko nostaisi pinnojaan reippaasti. Mutta tiedämmehän ne korpit...

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Kun omatkin sukujuuret ovat Lieksasta (ainakin vuodesta 1630 saakka) antaisin Helenalle vinkin, että (lahja)viinipullon korkkia kannattaa haistaa pitkän kaavan mukaan ennen maistamista...

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Ohhoh. Ei Gagarin kyllä mitenkään sääntöjenvastaisesti keskustele. Jokaiselta voi päästä lipsahdus joskus, silloin riittäisi varoitus.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Gagarinilta terkkuja Joeelille!

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Kiitos, Jooel terkuttaa takaisin.

kari iivari merenko

... no-, noinkohan kannatti lisätä...alkupuolihan viel meni, mut se lopumpi...?

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Jep. Tarkoitus ei ollut enää kommentoida asiaa ollenkaan, mutta minullakin tuli mieleen jutun otsikosta "Helena Eronen puhuu!(itsensä pussiin).

Helena tuomitsee haastatelussa poliittisen korrektiuden, sananvapauden rajoittamisen, poliittisen kähminnän ja pelkän oman poliittisen uran suojelemisen. Hän kaipaa avoimuutta politiikkaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä syyllistyi kaikkeen ylläolevaan Eros-gatessa, mutta Helena sanookin, ettei halua kommentoida ollenkaan Perusuomalaisten toimintaa! Eli omaa ja Jameksen uraa suojellakseen Helena on poliittisesti korrekti ja rajoittaa sananvapauttaan. Unohtaa avoimuuden ja on mukana poliittisessa pelissä. AIka ristiriitaista.

Ilkka Järvelä

Tuolla haastatteluosassa Helena sanoo mm seuraavaa: "Olen päättänyt olla mitenkään Perussuomaisia ja heidän toimintaansa kommentoimatta."

Ja toisessa yhteydessä toteaa että TS on menettänyt uskottavuutensa. Persujen äänestäjän näkökulmasta katsoen mediallamme ei tällaisissa tapauksissa ole pahemmin uskottavuutta edes ollut mutta nyt sitä ei ole enää Persujen ek-ryhmälläkään eikä sitä takaisin tuo se että ajaisivat järkeviä asioita noin muutoin. Ei kiinnosta.

Nyt on niin että Helena "ei voi" kommentoida Persujen tekemisiä millään lailla ja eipä niitä näköjään voi kukaan muukaan kommentoida. Mitä meille jää? Ruohonen-Lernerin sanat siitä että Hirvisaari on menettänyt uskottavuutensa kun ei erottanut Helenaa. Ja Reijo Tossavainen kommentoi asiaa blogissaan "jouduimme median uhriksi" muuta hän ei sano. Kuulostaa todella munattomalta ja kun kukaan ei kerro mitään, mun puolestani Persut saavat jatkossa jäädä ilman ääntäni.

Sinällään en syytä Helenaa mistään, et ollut syyllinen tapahtumiin. Harmittaa vain kun kukaan ei voi kertoa mitään. Tokkopa voit edes kommentoida tätä viestiä millään tavalla.

Timo Härtsi

Cee-Lo Green - "Fuck You" (Later with Jools Holland)

http://www.youtube.com/watch?v=17eSUnQ-_ek

Klassikko jo eläessään, turha kai sitä sen enempää jauhamaan.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen
Ari Lotvonen

Tämä ei kuulu tähän.

Tapasin Karin Ea:ssa, Kari oli ollut EA;;sa 16 vuotta. Löin vetoa, etta olen pidempään. Nyt olen ollut 17 vuotta. Kari hävisi.

Tämä laulu on Karille faitterille, joka nyt asuu Suomessa ja olen asunut 1 vuoden enemmän EA:ssa nyt.

Sixteen years...
http://www.youtube.com/watch?v=w2D7LFsKNa4&feature...

17 years!

Annetaan asian olla. Sitten jos on tarvis ja pakko, sitten räyhäytetään.

Olli Kankaanpää

Minä katselen Helenaa sadankahden tuuman näytöltä. Rolle, hävisit!

Jouko Koskinen

Paitojen väristähän tässä on kymysys. Lähinnä kahdesta - ruskeasta tai Hugo Boss'in mustasta.

Maahanmuuton ongelmista on mm. H. R. Trevor-Roper - Professor of Modern History at Oxford - tehnyt kattavaa
perustyötä: http://en.wikipedia.org/wiki/Hugh_Trevor-Roper .

Varoituksen sana: Tarkkaamatonta lukijaa voi järkyttää rinnastus tähän päivään. Mustaa housupukua kopissa sovitteleekin kaviaarivasuri - ei T Soini.

t. piiroinen

Karjalaiselle menee viesti perille, kun Helena suosittelet Laakkosten autoliikkeiden boikotointeja, kunnes Karjalaisen päätoimittaja julkisesti katuu ja pyytää anteeksi valahtelemisiaan. Tai lähtee.

Onkos Turun Ketosilla muita bisneksiä kuin roskalehtensä?

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"gagarinin" banni voi olla lopullinen, mutta ihminen gagrinin takana voi tulla esiin omana itsenään. Helppoa kuin heinänteko.

Eikö ne sitä kohta vaadi, eli gagat bannataan jokatapauksessa piakkoin.

jos gagarinilla on jotain sanottavaa, hän sanoo sen omalla nimelläänkin, tai siirtyy nimimerkkeineen sellaisille foorumeille, kuten 24:set jne.

Minä keskustelen mielelläni hänen kanssaan, mutta tuo nimimerkki on siepannut alusta asti, ettei unta meinaa saada.........

Joo, olen nukkunut hyvin. Ei ongelmaa, mutta tärkeää olisi, että oikeistolaiset uskaltaisivat käydä debattia omalla nimellään, nääs, kun oikeistolaisessa maassa olemme.

Meillä yleisvasemmistolaisillahan tässä uhkaa pukkaa....

1918 meitä tapettiin, ja ajat palaavat sanovat jotkut,- ja yksi niistä joistakin olen minä.

Oikeistolaiset gagat pysyvät aisojensa välissä täsmälleen niin kauan, kun niiden mammonaan ei kosketa.

Jos, niin ne alkavat suojelemaan sitä asein.......

...Kyllä jämpti on niin...

Timo Härtsi

Ei täällä ole ketään, tämähän on ihan kuollut paikka.

Kai Koikkalainen

Oletteko te kirjoittelijat oikeasti yhteydessä toisiinne tämän palstan ulkopuolella?

Sanokaa, ettette ole.

Sanokaa.

t. piiroinen

Moni on ainakin facebook-kaveri keskenään. Osa järjestää yhteisiä kalja- ja grilli-iltoja mm Pielusen rannalla.

Saara Pasanen
Pentti Järvi

Tryckfelsnisse riehunna: U ja I-kirjjaimet näppäimistöllä vierekkäin.

t. piiroinen

Tuu Saara mukaan. Pentti tietääkin jo paikan.

Timo Härtsi

Jo nyt täällä on hiljaista kuin hautausmaalla. Uuden Suomen lanseeraaman uudistuksen jälkeen täällä on vielä hiljaisempaa kuin hautausmaalla ???

Semmottii :D

Pentti Järvi

Äläs ny! Anan talonrakennusblogissa voin ainakin kuvitella vasaranpauketta ja betonimyllyn somaa pyörintää.

Olli Kankaanpää

Helena, mennäänkö naimisiin? Sinä pidät huolen lainsäädäntövallasta, ja minä pidän huolen sekä toimeenpano- että tuomiovallasta?

Jouko Piho

Olli

Taidat olla myöhässä. Helena on jo naimisissa, tai ainakin avoliitossa, jompikumpi.

Olli Kankaanpää

Pielunen sijaitsee Liisa Ihmemaassa. Vakavasti sanoen, blogistit ovat joskus tavanneet toisensa jossakin Helsingin ravintolassa.

Jouko Piho

Minä tiedän tekstin, jonka takia J.Gagarin sai bannin. Vaikka se oli aika paha heitto, niin olen sitä mieltä, että tekstin poisto ja varoitus olisi ollut riittävä rangaistus.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Hyvä Jouko, että tulit antamaan lisäarvoa keskustelulle toteamalla, että tiedät, miksi joku on saanut bannit.

On hyvä, että sinä tiedät.

Me muut voimmekin keskustella toisarvoisilla seikoilla....

Miten on, saako 60-luvun Monarkkiin sopivaa dynamoa mistään?

Jos tiedät, kerro vaan että tiedät, se riittää....

Jouko Piho

Koska monet ovat ihmetelleet J.Gagarinin banneja, julkaisen tässä J.Gagarinin vastauksen hänen luvallaan.

Näin J.Gagarin:

”Yksi kommenttini oli poistettu, jossa kommentoin ehdollisten tuomioiden ankaruutta todeten sellaisten tuomioiden ankaruuden kyseenalaistajille, että "kyllähän ne nyt sentään aiheuttavat paljon ongelmia tulevaisuudessa, kun on rikosrekisteri eikä töitä helpolla saa, ellei nyt siten pyri perussuomalaisten kansanedustajaksi." Kyseinen hiukan "sarkastinen" kommentti oli poistettu asiattomana. Sen jälkeen huomasin, että koko käyttäjätunnukseni oli peruttu.
Ottaen huomioon millaisia kommentteja blogistoon kirjoitetaan ei tämä varmaankaan ollut pahimmasta päästä. Ja lisäksi blogini poistettiin varoittamatta ja etukäteen ilmoittamatta.”

Näyttää siis siltä, että J.Gagarinin blogi on poistettu perussuomalaisiin kohdistuneen asiattoman tölväisyn takia.

Voidaan tietysti ajatella, olisiko tekstin poisto ja varoitus olleet riittäviä rangaistuksia, mutta Uudella Suomella on tietysti oikeus omaan bannipolitiikkaansa.

Tulee myös mieleen, että sarkasmia ei kannata viljellä.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Minä lainaan tähän nyt Helena Erosen tekstistä pätkän ja kiellän ehdottomasti sen, että hän olisi viitannut Ruohonen-Lerneriin kokoomuslaisten kautta:

"On varmaan, mutta jostain syystä aina kun törmää sellaiseen kuivahtaneeseen kurppaan, joka on syönyt liikaa benecolia ja light-tuotteita ja hypännyt liikaa kuntosalilla, ja jolla on punaiset huulet ja pelottavat silmälasit, selviää, että se on kokoomusmummo."

Jossain tekstissä kirjoitettiin pahansuovasti ja taatusti paikkansapitämättömästi, että Helena ei olisi niiannut tarpeeksi syvään eikä muutenkaan olisi suhtautunut hyvin kunnioittavasti eduskuntaryhmän puheenjohtajaan. Ja tästä muka sitten olisi syntynyt tuo ryhmäjupakka. Ei todella pidä paikkaansa.

Toimituksen poiminnat