Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Kainalontuuletuskirjoitus

  • Kainalontuuletuskirjoitus

Ensin ajattelin, etten kommentoi täällä mitään liittyen draama Hirvisaaren viimeisimpiin käänteisiin, mutta koskapa spekulaatiot ovat melkoisen mielenkiintoisia, päätin sittenkin jotain tuherrella.

Ihan ensiksi totean, että käsitykseni mukaan James ei ole liittymässä Muutos 2011-puolueeseen, vaikka se olisikin aivan mahtava juttu, jos saisimme ensimmäinen kansanedustajamme. Muutos 2011 ajaa suoria kansanäänestyksiä ja suoraa demokratiaa (Sveitsi on tässä mallimaa), mutta meillä ei ole mitään muuta tiettyä poliittista linjaa kuin puhdas palo saada ihmiset ymmärtämään, että edustukselle demokratialle tai sen rinnalle on olemassa myöskin vaihtoehto. James on kyllä käsittääkseni ihmisenä tuollaisten asioiden kannalla, mutta muuten hänellä ei ole mitään tekemistä puolueen kanssa.

Jameshan osoitti hihamerkkikohun (myöh. hihis) aikana aivan ällistyttävää luonteenlujuutta puolustaessaan minua. En tiedä, onko eduskunnassa ollut ensimmäisen kauden kansanedustajaa, tai miljoonannenkaan, joka on niin jääräpäisesti seissyt oikeudentuntonsa takana. Hän sai niin paljon paskaa niskaan omiltaan, ettette edes voi sitä kuvitellakaan, joten en yhtään ihmettele sitä, kun selkeästi pienehkö kyllästyminen eduskuntaryhmää kohtaan tuli. Totuushan on se, että itse otin loparit avustajan hommista ihan tasan siksi, etten jaksanut sitä, että työ”kaverit” - joita kuitenkin kansanedustajat avustajille ovat – läimivät ovia nenän edestä kiinni, toljottivat hississä tervehtimättä kuin pahinta vihollista tai puhuivat umpisairasta paskaa selän takana. Itse totesin vuosi sitten syksyllä, että minun mielenterveys ei sitä kestä, mutta voin vain kuvitella mitä James on saanut siellä sietää.

Miksi James, joka on oikeassa elämässä maailman rauhallisin, harkitsevisin ja hyväsydämisin ihminen, on sortunut näihin ylilyönteihin, sitä en tiedä. Minulla on teoria, mutta en ala teoriaani nyt tässä levittelemään. Kuitenkin minä luulen, että hän on omilla teoillaan halunnut tuulettaa nimenomaan eduskuntaryhmää, joka on hyvin kaukana siitä, mitä Perussuomalaiset kentällä on tai mitä ne ihmiset olivat silloin kun tulivat eduskuntaan valituiksi. Muistan hihiksen aikoihin sen ristiriidan, kun tuijotin hississä sitä puhumatonta hapanta nuorta persujen naiskansanedustajaa juuri sen jälkeen kun minulle oli soittanut joku SMP:läistaustainen papparainen, että hyvä tyttö, pidä pintasi. Se oli jotenkin absurdia.

Ne ihmiset, jotka ovat persuja kentällä, ovat hyvin kaukana siitä, millaisia ihmisiä persut eduskunnassa on. Toki siellä on hienoja ja asialleen omistautuneitakin tyyppejä, mutta se opportunistien lauma on melkoinen. Valta korruptoi, sanotaan, ja se jos mikä pitää paikkansa.

Itsehän en koskaan ole ollut perussuomaisten jäsen ja siihen on ollut monta syytä. Yksi on se, että olen vähän liian liberaali persuihin, mutta suurin syy on ollut se, etten jotenkin siedä aatteita, jotka rakentuvat niin voimakkaasti ja kyseenalaistamattomasti yhden persoonan ympärille kuin mitä Persut on rakentunut Soinin ympärille. Minun mielestä se ei ole tervettä ja siitä on demokratia ja vapaus kaukana. Hienoa toki Soinille, että on sellaisen puolueen pystynyt rakentamaan, mutta jos se nostaa ihmisen arvostelun ulkopuolelle, niin hail vaan ja hellät tunteet.

Jään jännityksellä odottamaan, minkä siirron James seuraavaksi tekee. Tulen häntä tukemaan kaikin tavoin ja teen sen suurella ilolla nyt, kun hän ei enää Perussuomalaisiin kuulu. Tiedän että Perussuomalaiset on ollut hänelle hyvin rakas puolueena ja aatemaailmaltaan, mutta ne tyhmät opportunistit ja pikkunilkit eivät ole se puolue. Perussuomalaiset on se kansanosa, joka on löytänyt sitä kautta mahdollisuuden vaikuttaa, kun kaikki muut ovat olleet aivan liian kaukana heidän ajatusmaailmastaan.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

32Suosittele

32 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (65 kommenttia)

Pentti Järvi

Hienoa!

Vaikka luin vain toisella silmällä ja kessu suupielessä savu häiriten, älysin pointin.

Palaan asiaan kunhan kessu on poltettu loppuun ja se toinenkin silmä aukijaa.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

James Hirvisaari otti valokuvan.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Joo, en tiedä moniko kirjoituksestani rekisteröi sen että kyseessä oli "suitsukkeiden keskellä kananluita heiteltyäni" antama arvio. Onhan tämä ilmapiiri täälläkin vähän sellainen että kohta joku kirjoittaa lehteen kuinka kokoomuslaiset käyttävät voodoota ja mustaa magiaa poliittisten tapahtumien noitumiseen...

Pentti Järvi

Ilkka. Kokkoomuslaiset ovat olleet ihailtavan hiljaa nyh tämmösisistä James-jupakoista, kunnia heille/teille.

Mikä minua riipasoo on se, että tämä kaikki on jotain laskelmoitua, halutaan unohtaa jotain. Mikä? USA:n konkurssi aika pian, EU:n dito. Suomen konkurssi, tai lähentelee Kreikan tilannetta = troikka tännekin? Sitä J. Katainen kätyreineen tänne halajoottee, tiedät sen kyllä, mutta puhut voodoosta sun muusta josta kansalla Suomessa ei ole mitään hajua, ne on Karibian saarten huijjauksia ne.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Ilmeisesti sinulle Pentti on mahdotonta keskustella ilman että esität perusteettomia syytöksiä ja lisäksi että osaisit pysyä edes jotenkin asiassa, pyrkiä ymmärtämään mitä toinen tarkoittaa. Tämä on tullut esiin niin täällä kuin muillakin foorumeilla ja pitkän aikaa. Sinulla oli ties kuinka monta mahdollisuutta muuttaa tyyliäsi, mutta kun ei mene jakeluun niin ei. Kaikki keskustelu välillämme on nyt katsottu päättyneeksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Minulla on teoria, mutta en ala teoriaani nyt tässä levittelemään. Kuitenkin minä luulen, että ..."

;)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

NO EN TAAS OIKOLUKENUT KU KIRJOITIN IHAN SUORAAN JA SUODATTAMATTA :D :D :D

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Minä en omiani oikeastaan koskaan oikolue ja sen myös huomaa, tai jos oikoluenkin, yleensä en korjaa,
blogin lopussa vain toivotan lämpimästi epämukavia lukuhetkiä. ;)

helppoa kuin heinänteko

Pentti Järvi

Juha Kuikka: suu kii! Nyt puhuu Helene.

Ari Lotvonen

Kumpi: Troijan kaunis Helene vai Impiwaaran Helena?

Pentti Järvi

Tulipa mieleen tästä James-metakasta se Sini-möly, johon jopa ulkoministeriö nyt keskittää vähät (?) resurssinsa.

Mielestäni pääpainon mediankin osalta tulisi olla afrikkalaisten ilegaalien Välimeren ylityksiin. Eilen hukkusi n. 300 +150 ihmistä.

Mutku ei. Se on Sini ja Jame nyt.

Luovutan, mutta tykkään Helenan tyylistä esittää asiansa. 11+

ps. James ON hieno ihminen, olkoonkin vähän childish immer ab und zu.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Tulen häntä tukemaan kaikin tavoin ja teen sen suurella ilolla nyt, kun hän ei enää Perussuomalaisiin kuulu." <- paitsi jos kyseessä on joukkotuhonta, niin sitten voip olla että jään kelkasta :D :D :D <- VITSI!

En voi itselleni mitään :D Sori.

Petri Kaivanto

Nyt Ilkka saa taas vettä myllyynsä. Pari päivää on jo jaksanut minua natsitella.

Käyttäjän Masa kuva
Masa Nieminen

Sanan- ja ilmaisuvapauden vakan kannen alle voi piilottaa mitä tahansa.
Kantta nostettaessa sieltä voi pölyjen mukana tupsahtaa muutakin.
Esim. Elisbet Rehn on julkisesti esittänyt, ehkä tietämättään, roomalaistervehdyksen. Siitä ei ole noussut kovin suurta haloota.
Seppo Lehdon sekä James Hirvisaaren huumoriosasto on vain joillekin liian kova pala.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Kyse on luultavasti muustakin kuin vitun paskasta huumorista.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Olisiko James ollut ihanteellinen uhrilammas, kun perussuomalaiset haluavat kiillottaa kilpeään?

Pentti Järvi
Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Joo, niin minäkin luulen. Ainakin tässä tapauksessa.
http://www.ess.fi/?article=431043

Pentti Järvi

Masa. Joo, olen minäkin joskus ajatellut, että jos olisin saanut olla semmoisena oikolukijana, tekstinsä olisivat muuttuneet varmasti jonkinverran toisenlaisiksi, mutta: ne ei oisi sitten olleet aitoa Jamesta.

Pentti Järvi

J. Kataisen hallitus on ollut johtamassa 6-packeineen tätä maata entistä enemmän suohon. Persut ovat siitä varoittaneet jo v. 2010, vaan ei ole viesti mennyt perille.

Persuloitten olisi ehdottomasti pitänyt mennä hallitukseen mukaan v. 2011, oltaisiin saatu edes kunnon keskustelua aikaan. Nyton ollut juupas-eipäs- väittelyä ns. Eduskunnassa asti, mikä ei ole johtanut mihinkää.

Uudet vaalit pikimmiten!

ps. ite häippäsen maisemista kuhan löydän sopivan lennon.

Ari Lotvonen

Mutta kun ne ei tehneet sitä eduskunnassa.

Eduskunta on pyhä.

Pentti Järvi

Hälvete! Siinä on meirän surujen Steffi! Käs (unkaria) 135 asteen kulmassa käsivarsi.

Dragsvik vs. Kontiolahti 10-0

Pentti Järvi

Politiikka sikseen, mutta tämä blogi on aika henk.koht. ja ajattelen J. Hirvisaarta. Mitä hän nyt miettii? Onko tyytyväinen vai pettynyt nyt kun ei enää ole persuryhmässä, ees puolueessa?

Veikkaukseni on, että on helpottunut. Kuten Helena sanoi, joskin vähän ristiriitaisesti jossain kohtaa, ON relajado, relaxed now. Paineet on ohi ja saa pelleillä S.Lehdon ja P. Kaivannon kanssa vapaasti unohtamatta silti kansanedustajan velvoitteittaan äänestäjiään kohtaan, mikä lie ollut ja on: Ei Eurostoliitto, ei homoavioliitot ym, ei rkp-valtaa, huh! unohdin ne loput muut paskat tässä maassa. Oikeusvaltio kunniaan ?

Petri Kaivanto

Tässä mitään kukaan pelleile... Kovasti taistellaan demokratian puolesta:

http://kaivanto.blogspot.fi/2013/10/kansalaisaloit...
http://petrikaivanto1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/150...

Asialliset hommat hoidetaan.

Pentti Järvi

Hieno äijä tämä Kaivanto, luin nääs sen plokin. Suomen uus-inteligensija? Se vanha on nääs kuollut tai vaiennettu tai mikä se on englanniksi? mykkä.

Ei vaan olla kuultu siltä suunalta mitään. Onko 7ooK Himanen semmoinen?

Edit: häittöö tuo kessu. Laitahan päivämäärät niihin blogijuttuin.

Sveitsissä oli hiljan kansanäänestys asevelvolliuuvesta. Haluavat pitää sen nykyisenlaisena.

Mielenkiintoinen tulee olemmaan äänestys (iänestus toiskielisille) perustulosta, 2000euroa per pärstä.

Tuosta kävin 2 tunnin puhelinneuvottelun sisarentyttäreni kanssa, joka asuu Hipsaniassa. Nauruksi meni, mutta jos toteutuu, hakee heti sitä perustuloa, jonka nimen olen nyt unohtanut.

Petri Kaivanto Vastaus kommenttiin #31

Vanhat Usari-blogit lähtivät totaalibännin myötä kun erehdyin puolustamaan Helenan hihamerkkikirjoitusta ja kirjoitukseni nousi luetuimmaksi.

Kaivannon kanava, väärinajattelua jo vuodesta 2008
http://kaivanto.blogspot.fi

Sitä ennen vanhemmassa blogissani oli jo poliittista kirjoittelua, mutta päätettiin omistaa tämä vaimon ja mun reissubloggailulle
http://kaivanto.wordpress.com

Melkein 7 vuotta sitten oli jo kovin tuttuja teemoja esillä...
http://kaivanto.wordpress.com/2007/01/16/solisalir...

Ari Lotvonen Vastaus kommenttiin #33

Reissatkaahan Kapkaupunkiin myös. Meillä on jo täällä yksi Petri Suominen (originally from Tampere etc.) Kapkaupungin filharmoonikoissa vaimonsa kanssa soittajana.

Cape Philharmonic Orchestra flash mob at Canal Walk:
http://www.youtube.com/watch?v=RXsZ7-lRHBM

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #34

Paljonko siellä on kello nyt? Vekkaan : nyt

Käyttäjän Taksari kuva
Jani Pulkki

Saattapi tuo teoria, levittelemättä, olla ainoa järkevän kuuloinen motiivi, mutta tyhmä silti. Ihmiset ovat typeriä ja poikkeukset vahvistaa säännön. Noin isossa laumassa pitäis olla joku muukin fiksu kuin JHA ja Sampo(joka ei siellä ole) mutta vaikkei, niin tilanne on parempi kuin muilla. Kokkareillakin on kaksi toinen linnassa ja toinen Brysselissä. Kepulla on myös yksi, valitettavasti pj.. Siltarummut ja moraalittomat opportunistit vaanimassa saalista piilossa selän takana.

Pentti Järvi

Klo 02:18

saksaksi Sieg Heil yleensä sanotaan "der deutscher Grüss"

Siinnä maassa tuli asuttua jokunen vuosi ja tavattua niin nuoria kuin vanhempiakin. Sodan käyneistä jotkut olivat käyneet Stalingradin, jotkut Pietarin piirityksen, jotkut käyneet Suomessa.

Kun olin italialaisen näköinen, eivät olleet uskoa, että olin suomalaisen rintamaupseerin poika ja selittämistähän siinä olikin.

Isäntäperheeni toki tiesi taustani.Isäntä oli ollut Stalingradissa k-autokuljettana ja selvisi hengissä. Hän ihaili suomalaisia.

Toinen oli ollut isäni rykmentissä panssariupseerina. Hän suorastaan palvoi suomalaisia.

>Mihin on kadonnut suomalaisten itsetunto? En tiedä, mitä Hirvisaari oikeastaan ajaa takaa, mutta hävettää olla nykyään suomalainen, kun se kuulostaa ihan kirosanalta kaikennäköisten suvakkien takia.

Pentti Järvi

Lot = puolalainen lentoyhtio

Lotvoselle: tämä Hupsistakukkuu-seinä on ainoa,jossa on hyvä henki. Mistähän tuo riippunnee? Kato blogiemännän naamaa ja sitte kato tekstiä. Ei raasta eikä revi ketään. Siinnä se on salaisuus, Lotvonen. Helena on Ihminen.

Jaa, se mylove jne. noh. katotaan. onko siinä kuvia? pitkiä tekstejä en tähän kellonaikaan luje.

Pentti Järvi

Etelä-afrikkalaista porkkanaviinaako se Lotvonen nyt tyrkyttää. Pysy siellä missä oot!

Ari Lotvonen

Paikallista pontikkaa (oikeasti 62%, mutta kun siihen uittaa chilit, se menee 50%) terästettynä Chilillä. Tuohon mun 375ml pulloon on laitettu kaksi Nagaa, huh huh, suuta kuivaa.

Tuonko nakkaan naamaan, en mihinkää pääse. Pakko pysyä paikalla.

Jonas Hellgren Vastaus kommenttiin #30

Siitä saa tosi tulisenn krapulapaskan. Spears of fire.

Pentti Järvi

Lotvonen. muistan kun kerran jossain Huuskon blogissa höpöttelit niin olemattomia, että aattelin jotta pihalle äijä, mutta taisi olla weekend, ja sut jätettiin rauhaan.

Muistan sen ja käkätin monta tuntia. Jotain hullua musiikkiakin soitatit.

Ei oltu tosikkoja silloin ,ei.

Ari Lotvonen

Nooh, kaikihan me ollaan höpsistä keikkaa aina silloin tällöin. Kuka nyt pikkuasioista tappeleen.

"Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin ellun kanat."

Btw. Nyt en kyll muista, että höpöttelin Huuskon blogissa (kaksi varoitusta jo), mutta eihän kaikkia muista, kun on sopivasti vauhdissa.

Mieli muuttuu tunnetilan mukaan... Joistakin asoista ollaan samaa mieltä ja joistakin eri mieltä. Sillee se menee.

Asiat riitelee, ei miehet.

Hullua musiikkia uudestaan:
http://www.youtube.com/watch?v=jb72f122Yoc

Ja vielä hullumpaa:
http://www.youtube.com/watch?v=nHqOl7v4Axg

The hullurest!
http://www.youtube.com/watch?v=G-fiBUMl2yA

The Last of the Mohicans !!!!!!!! :
http://www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU

Tuolta mieheltä olen lemmikieläimeksi Karjalan Karhukoiran lahjaksi saanut.
http://www.kolumbus.fi/leo.mirala/Kovero/KoveroX.htm

Last but not the least:
http://www.youtube.com/watch?v=vE86tJR_oy4

This land is my land, that land is your land.
http://www.youtube.com/watch?v=nHqOl7v4Axg

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ari Lotvonen on kyllä musiikkimies.

Ari Lotvonen Vastaus kommenttiin #36

vei veit!
http://www.youtube.com/watch?v=G-fiBUMl2yA

(sain musiikista koulussa 5 (matikassa, fysiikassa, kemiassa 10). Nelosta ei saanut antaa)

Musiiki on parasta.

Silloinko rakennettiin Celicaa, kuunneltiin:
http://www.youtube.com/watch?v=FaHuzkyurC0

Me kaikki (toiset ei saaneet) lapsia, mutta me kaikki kuollaan. Ei ole taivasta, ei ole helevettiä.

Kun kuolee, ajatus loppuu.
http://www.youtube.com/watch?v=AWtCittJyr0

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #37

Kyllähän se oli ipanana raskaampi ku nykyiset idols karsinnat kun lauloin "Kilpisjärven mahtavan Saanan" täydestä sydämestä ja sain 7 arvosanaksi säälistä. Nykyään lastani pelotellaan sillä, että jos et herää, isä alkaa laulamaan ja se toimii. Ok, en osaa laulaa.

Ari Lotvonen

Pystyn 54 vuotiaana juoksemaan Coopperissa yli 3600m.

Enka vihaa juutalaisia.

Erkki Tuomioja ei koskaan pysatynyt juoksemaan Coopperissa edes 2800m, ja Erkki Tuomioja ulkoministeri, vihaa juutalaisia. Herra osaa totisesta naamasta puhua paskaa.

Voitihan se tuplassa ja kuitissa pääpalkinnnon:

Pikku herra, SDP, ulkoministeri.

Pentti Järvi

Ari Lotvonen Johannesburbista on ilikiä

Pentti Järvi

Helena ajaa teidät pihalle pian.

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Ottamatta kantaa Helenan kirjoitukseen muutoin totean että yksi lause lämmittää mieltäni, tämä:

"tuijotin hississä sitä puhumatonta hapanta nuorta persujen naiskansanedustajaa juuri sen jälkeen kun minulle oli soittanut joku SMP:läistaustainen papparainen, että hyvä tyttö, pidä pintasi."

Näihin SMP-taustaisiin "papparaisiin" minulle on kehittynyt erittäin kunnioittava suhde. Sanottakoon esimerkkinä yksi nimi, Pentti Kettunen. Heissä puhuu elämänkokemus, kypsä viisaus, oikeudentunto. (Sitäkin kummallisempaa on että myös vihreät heitä pilkkaavat "vanhoiksi äijän käppyröiksi joita ei tarvitse kuunnella" jopa eduskunnan virallisissa kokouksissa.)

Eikä tuo koske vain SMP-taustaisia miesedustajia, vaan yhtä lailla naisedustajia. Jälleen esimerkki: Lea Mäkipään puheita ei voi olla kunnioittaen kuuntelematta.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Helena,
jaan 100% käsityksesi. Soini piti "näyttää" ja oppurtinistinen porukka panikoi ympärillä.

Mikael Stenbäck

Helena, voisit taivutella Jameksen Muutos 2011-puolueeseen vaikka pientä väkivaltaa käyttäen. ;) Itse olen Persu ollut n.2,5 vuotta, mutta olen kyllä Muutos 2011-puolueeseen kallellaan monessa kohtaa. Muutos 2011 saisi hyvän ja näkyvän tyypin eduskuntaan. Ei tarvitsisi kuvia kumarrella. 8)

Itsekin silmätikuksi joutuneena en jaksa enää ottaa iskuja vastaan lapsellisilta selkään puukottajilta, joten täälläkin esiinnyn salanimellä. Oikea nimeni ei ole tuo vaan muunnelma suomenkielisestä nimestäni. Paskaa ei jaksa enää niellä, joten pääsen vähemmällä tällä tavoin. Surullista tämäkin, että suomalainen keskusteluilmapiiri on näinkin ahdas, ettei voi omia mielipiteitään vapaasti ilmaista. Tietty voi, mutta se vaatii veronsa.

Kunnioitan kovasti sitä, että jotkut jaksavat laittaa itsensä likoon tuolla tavoin (sinä, James & co.) Keep up the good work!

Ari Lotvonen

Niin monta asiaa olen pilannut, antaa mennä taas:
http://www.youtube.com/watch?v=X6DVwql1E-g

Helena taas varmaan nousee sängystä ja minä olen juopotellut koko yon.

Tuomas Pirttisalo

On ollut jo jonkin aikaa viitteitä siitä, että Persusten kentän ja kansanedustajien välillä on kasvava, sanotaan nyt vaikka aatteellinen välimatka. Helena, tuo tarjoamasi sisäpiirin näkökulma vahvistaa kuvaa. Persusten, eli Soinin, kannattaisi tiedostaa että puolue on nuori ja äänestäjät eivät ole kiinnittyneet vahvasti itse puolueeseen. Enemmänkin he ovat kiinnittyneet muutamiin valikoituihin asioihin, joista persukset ovat ansiokkaastikin pitäneet meteliä.

Vaikka heilautus Jameksen kuvaamana oli typerä temppu, pidän Jamesia jotenkin Persusten salonkikelpoisuuspyrkimysten uhrina. Myös tapaus hihiksessä. Samalla vähän pelottaa, että luopuvat salonkikelpoisuuteen pyrkiessään myös EU-kriittisyydestään ja muista ns. "tärkeistä asioista". Jonkinlaista epävakautta heidän menossaan nyt on. Jos löytyy jokin vakaampi ryhmä, joka osaa pitää vahvemmin kiinni kenttänsä ajatuksista ja kerää vielä Persusten hylkäämät tärkeät aatteet ja vänkää itselleen sen EU-kriittisen puolueen aseman, niin varmasti on seuraavissa vaaleissa kansanedustajan paikkoja tarjolla. Moni persus saattaa etsiä uutta kotia. Tärkeintä olisi, että esim. EU-kriittisyys olisi seuraavissa vaaleissa "saman katon alla", eikä hajonneena useisiin pikkupuolueisiin, mitä hallituspuolueet varmaankin kovasti toivovat.

Mutta palatakseni Jamesiin, tunnet hänet ja on helppo uskoa että hän on sellainen ihminen, jollaiseksi hänet kuvaat. Hän todellakin osoitti selkärankaisuutta hihiksen jälkeen, hyvin arvostettavaa. Toivokaamme hänelle kaikkea hyvää.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Monet persut ja Helena Eronen ovat väärentäneet muiden, kuin Seppo Lehdon tekemää natsitervehdystä. James Hirvisaari tietoisesti otti kuvan aidosta tervehdyksestä Suomen parlamentissa.

Natsitervehdyksen väärentäminen on helppoa. Kun henkilö ottaa jääkaapin ylähyllyltä vaikkapa kylmää olutta, asettuu käsi suoraksi hieman yläviistoon. Sopivassa kohdassa otettu kuva, ja siinä se on; Väärennetty natsitervehdys.

Näitä em. käyttävät argumenttina osoittaessaan aidon tervehdyksen tekemisen vain "kainalon tuuletukseksi."

Epäreilua Helena Eronen ja muut tuota keinoa käyttävät.

Peruskoulussakin kaikki oppilaat ovat "natseja" tuolla tavalla manipuloimalla. Viitatessaan opettajan tekemään kysymykseen, ja sopivassa paikassa otettu kuvä, ja kas, taas löytyi yksi natsi.

Seppo Lehdon natsitevehdys jonka Hirvisaari kuvasi, ei ole manipuloitu jostain arkisesta toimesta. Se on AITO natsitervehdys.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Kun en tunne tätä Seppo Lehtoa sen kummemmin enkä ollenkaan niin en ota kantaa tuohon tapahtumaan mutta kun rupesit saivartelemaan tuosta tervehdyksen aitoudesta niin en voinut olla googlettamatta tuon natsitervehdyksen juuria.

Eli sama tervehdys ilman sitä ääniefektiä EI OLE natsitervehdys vaan ikivanha roomalainen "moi".

Niin että jos väität tosissasi että Lehdon tervehdys oli "AITO natsitervehdys" niin sinulla on varmasti jokin linkki mistä varmistetaan porukalla että hän huusi samalla nuo maagiset sanat "terveyttä hitlerille" tai " tervehdys voitolle". En ole näissä median laitteissa nähnyt kenenkään väittävän että ääntä käytettiin. Jos näin tapahtui niin siitä voit sitten jatkaa tuon tervehdyksen tarkempaa analyysiä.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Erkki, minä tunnen/tiedän Seppo Lehdosta sen verran, että TIEDÄN sen olleen aito.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #69

Jaa, no sitten , sehän selittääkin kaiken : Sortsit. Mutta siitä huolimatta minua jäi kaivelemaan että olikohan se aito , jos se ei se Seppo vaikka tiedä mikä se aito natsitervehdys on ja luulee vaan tekevänsä aidon mutta sanookin ihan vain että "moi" , onko siltä kukaan kysyny ?
Näitä juttuja voi lähestyä niin monella kulmakertoimella eikä silti aina totuus tule selville.

Käyttäjän olliripatti kuva
Olli Ripatti

Ja eikö se Aatullakin lähtenyt liikkeelle siitä että kokeili tuleeko kuplafolkkarin tuulilasille lämmintä ilmaa?

Ari Lotvonen

Laitetaan vielä uudestaan jotta nuorematkin uskoo...

No Church In The Wild:
http://www.youtube.com/watch?v=FJt7gNi3Nr4

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Elina Viitala, samaa mieltä tuosta vakavasta virheestä, tosin (varmaan persoonallisuustekijöistä johtuen) korvaisin sen "virhe" sanan, ilmaisulla "perseennuolemistörttöily".

Haluaisin myös huomauttaa, että se on vain yksi monien virheiden ketjussa, joilla Perussuomalaiset ovat rampauttaneet uskottavuuttaan. Mm. muuttuminen todenpuhujista epämääräisen poliittisesti korrektin jargonin jauhajiksi, joiden tavoitteista ja motiiveista riittää arvailtavaa äänestäjille . Monet eivät jää arvailemaan, vaan tekevät johtopäätöksensä ja suuntaavat mielenkiintonsa ja äänensä muualle. Perussuomalaiset ovat jotakuinkin hukanneet sen polkunsa, joka oli "jytkyn" takana. Puolueen johto unohti viisauden "Jos se ei ole riikki, sitä ei kannata mennä korjaamaan." (Poliittisesti korrektina en mainitse selkärangan hukkaamista.)

Nyt on sitten poliittisen pyrkyryyden ohjaamana ja mediaa peläten pesty kasvoja niin innolla, että jäljelle on jäänyt kasvoton ja periaatteensa myynyt salonkikelpoisuuteen pyrkivä vanhojen puolueiden näköispainos. Ja olkoonkin, että Hirvisaaren ajatuksenjuoksua tässä Lehdon tapauksessa on vaikea ymmärtää, hän on selvästi tämän kasvojenpesun uusin uhri. Eikös olisi ollut parempi todeta mediamölyyn vain: te se jaksatte siivilöidä hyttysiä, mutta kamelit tulee edelleen nielaistua kokonaisina.

Käyttäjän kivisto kuva
Harri Kivistö

Minusta Seppo Lehdon kanssa pelehtiminen kertoo vakavasti arviointikyvyn puutteesta ja siitä, että ihminen ei sovellu mihinkään vastuulliseen tehtävään. Ihan vain oma mielipiteeni asiaan.

Laura Huhtasaari

"Esimerkiksi Hirvisaarelle viideksi kuukaudeksi potkut eduskuntaryhmästä tuonut silloisen eduskunta-avustajan hihamerkkikirjoitus ymmärrettiin mediassa tahattomasti tai tarkoituksellisesti väärin: satiirinen - ehkä vähän kömpelö - kirjoitus ei oikeasti vaatinut vähemmistöille hihamerkkejä, vaikka niin media päätyi yksituumaisesti tuomitsemaan."

Huom! hihamerkkikirjoitus ymmärrettiin tarkoituksellisesti väärin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100417566369_u...

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Jos olisin kansanedustaja ja ottaen huomioon erikummalliset tervehdykseni ja mielenkiinnon kohteeni valokuvaksellisesti,
olisin tullut erotutetuksi ryhmästäni salaliittoon nimeltään Hellepermanni kuulumisesta.

Kun aattelinpas joskus sellaistakin ryhmäreisua, koko yleisöaition levveydeltä aaltoliikettä asiaankuulumattomine huutoineen.

Toimituksen poiminnat