Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Poliittista satiiria parhaimmillaan – ne tekevät sen itse!

Eipähän siinä mitään, vaikka Jutta Urpilainen kertoi demaritovereilleen viikonloppuna, että ”minulla on hirveän usein syntynyt semmoinen tunne, että kuka tätä maailmaa oikeasti johtaa. Vallan pitäisi olla demokraattisesti valituilla poliittisilla päätöksentekijöillä, mutta onko se sitten kuitenkaan niin?" ja "tämä saa minut tuntemaan, että onko meillä oikeasti olemassa sellainen näkymätön käsi, joka tosiasiassa kuitenkin vaikuttaa hyvin paljon yhteiskunnallisiin päätöksiin ja käyttää merkittävää valtaa”. Eikä siinäkään mitään, että Urpilaisen haastajaksi povattu ay-pomo Rinne kertoi persujen olevan rasisteja ja fasisteja, mutta kun se demarien risteilyalus ei ajautunutkaan mihinkään kummalliseen sumuun, jonka eksyttämänä se ei jäänytkään ajelehtimaan päämäärättömänä Suomenlahdelle esim. kolmeksi vuosikymmeneksi.

Perussuomalaiset kuitenkin suuttuivat, sillä eiväthän he ole rasisteja eivätkä ainakaan fasisteja. Mitäpä muutakaan tuleva pääministeripuolue olisi voinut tehdä kuin ilmoittaa, että samaan hallitukseen ei sitten mahduta, jos Rinteestä tulee demareitten puheenjohtaja ja perään pistettiin vielä rikosilmoitus. Loppuu se nimittely, saatana!

Minähän herkkäsieluisena häkellyin kaikesta tuosta. Ensinnäkin se, että Urpilainen, joka on itse kehunut olevansa eurooppalaisissa neuvottelupöydissä tunnettu kutsumanimellä Täti Tiukka, on ilmeisesti herännyt jostain transsista, koska hän on ryhtynyt pohdiskelemaan – ylläripylläri vaalien alla – että ehkäpä häntä on niin sanotusti jossain vaiheessa vedetty tiukkaan viikseen. Toisekseen ihmetystä herätti Rinteen lausunto, joka muuten oli ihan asiaa mm. just demarilinjan hömppäluonteen suhteen, mutta kuitenkin hän sitten lankesi siihen demariämmämäiseen ”toi on ihan vasisti” -rankutukseen, jolla ei varmasti niitä persuleiriin siirtyneitä äijäduunareita ja peruspirkkoja takaisin kaapata.

Ja mitä tekee Perussuomalaiset?

Totta kai aloittaa itkun ja porun, kun se sanoi ihan rumasti, eikä enää leikitä niitten kaa. Poliisi-setä tulee ja antaa sakot ja se on ite joka sanoi eka! Onneksi persuissa ei ole koskaan kukaan ikinä nimitellyt yhtään ketään ja muutenkin kaikki ovat aina niin mukavia ja kunnioittavia toisia ihmisiä kohtaan, että lol.

Mikä ihmeen herkkähipiäisten joukkopsykoosi suomalaisia vaivaa? Ja kuinka ihmeessä valtiovarainministeri voi olla niin ääliö, että rupeaa NYT – istuskeltuaan useamman vuoden ajan siellä vallan keskiössä ja missä päätöksiä tehdään - ihmettelemään, että mikä se lie se näkymätön käsi, joka päätöksentekoa ohjailee? Ja ketä kosiskelee Rinne, joka haukkuu kansanedustajia fasisteiksi? Ääliöitäkö kenties?

Onneksi kuitenkin nämä eripurat ja vaalien alla heitellyt kriittiset vänähtelyt unohtuvat yleensä siinä vaiheessa, kun kansa on äänensä antanut. Voin ihan kuvitella kuinka seuraavassa hallituksessa istua nakottaa niin persut kuin demaritkin ja sitten se oikeistolaiskurjistajafasistijengi onkin oppositiossa kitisevä kokoomus, ja katkeruuteensa tukehtuva vasemmistoliitto vastustaa kaikkia tekemiään päätöksiä. Sitten jos persut on hallituksessa ja demarit ei ole, voi aika villiksi mennä meno, kun fasistit ja rikosilmoitukset lentelevät ja juuri remontoitu eduskuntatalo räjähtää lopulta kaikesta siitä loukkaantumisesta ja mielipahasta.

Melkein jo tuosta syystä harkitsen kansanedustajaehdokkuutta, mutta täytyy ensin selvittää, että onko eduskunnassa varmasti mikroaaltouuni, jossa voi poppareita valmistaa.

 

Ps. Monellakohan eurolla demarit kuskasivat kaljaa ja votkkoo risteilyltä?  

Lisää ajatuksiani mm. persujen ja demareitten mukavuudesta voi hankkia tuolta: 

https://holvi.com/shop/missabsurdistan/product/63ead2a642fdb0178a33684e1...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

20Suosittele

20 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Pentti Järvi

Hymyssä suin lueskelin tätä alusta saakka, mutta tässä kohdin pääsi jo naurahdus:

"Voin ihan kuvitella kuinka seuraavassa hallituksessa istua nakottaa niin persut kuin demaritkin ja sitten se oikeistolaiskurjistajafasistijengi onkin oppositiossa kitisevä kokoomus, ja katkeruuteensa tukehtuva vasemmistoliitto vastustaa kaikkia tekemiään päätöksiä."

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No hei, niinhän siinä tulee käymään. Se on realismia. ;)

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Riippuu siitä kuinka demareille käy. Eivät kestä enää yhtään vähääkään synkempää "torjuntavoittoa".

Reijo Tossavainen Vastaus kommenttiin #4

Demarit tietävät, että yhtään "torjuntavoittoa" ei enää kestetä. Siksi mennään maassa makaavan riman alitse.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Täytyy myöntää, että aika hulvattomaksi tämä on menossa. Tosin jostain syystä olen kyllä odotellut perussuomalaisten ja demareiden hyökkäämistä toistensa kurkkuun jo jonkin tovin. Saas nähdä kasvaako tämä vielä tästä.

James Hirvisaari

Demarit toki jatkavat rasismisyytöksillä lyömistä eivätkä suostu hallitukseen muka "fasistipuolueen" kanssa. Toki minä siirtymällä Muutokseen vein heiltä aseita, mutta kamppaaminen ja häikäilemätön mustamaalaus jatkuu ainakin niin kauan kuin Halla-aho ja Immonen ovat rivissä. Ja jos he eivät ole rivissä, puolueen kannatus laskee varmasti. Melkoinen dilemma.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Eiköhän tuosta jää useammallekin joku kinjake hampaankolosiin kaivelemaan, joten hubaa riittää varmaan tulevaisuudessakin. Tosin minua ärsyttää vähän näissä joutavissa rikosilmoituksissa se, että eihän ne ilmaista lystiä suinkaan ole.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Eiväthän ne ole. Mutta luuletko, että mielensä pahoittanut kansanedustajareppana oikeasti ajattelee valtion budjetin vajeita marssiessaan kohti poliisiasemaa?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Keltaisen lehden mukaan Huovisen pohdinta keskioluen siirtämiseksi Alkoon, vei parin risteilyvieraan (sdp) mukaan, "prkl 100.000 ääntä persuille!" Siis keskikalja kaataa hallituksen. :D

Manu Tolonen

"häntä on niin sanotusti jossain vaiheessa vedetty tiukkaan viikseen" Näin on varmasti käynyt tuota tiukkaa hieman eppäilen.

Pentti Järvi

Helenan sanonta on vähän ronski, mutta tarkoittanee, että Juttaa on vedetty höplästä.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

Hieno kirjoitus. Minä henkilökohtaisesti lupaan etten pöyristy, kauhistu tai järkyty seuraavien vaalien alla.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minä aina pöyristyn joutessani, jos ei ole parempaa tekemistä. Viimeksi pöyristyin aamulla, kun joku oli lanannut jalankulkuväylän silleen, että vetämästäni pulkasta hajosi pohja.

Pentti Järvi

Joo, ei ne muovipulkat kestä mitään; tämmöinen sen olla pitää

http://media.tori.net/image/medium/26/2633816282.jpg

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen Vastaus kommenttiin #18

Kipinät vaan lentäisivät, kun tuommoista asfaltilla kiskoisi.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Naurettava blogi... ja kansanedustajaksi.

Helena Eronen on mustasukkainen Jutta Urpilaiselle.

Nainen on naiselle,... mikä se nyt oli?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Olen ihan älyttömän mustasukkainen Jutta Urpilaisesta. Näpit irti, Ron Jeremy!

Pentti Järvi

Tuo oli paha kiltille ja korrektille Markku Tyrylle :)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry Vastaus kommenttiin #21

No, blogi on poliittista satiiriia.
Ei todesta otettavaa.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Kuka on Ron Jeremy?

Onko hän satiirinen poliitikko vai kuka? Kerro, vaikutat tuntevan miehen...

Pentti Järvi Vastaus kommenttiin #25

Katsoin siitä v***un googlesta ja taas alkoi naurattaa.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula Vastaus kommenttiin #25

Ron Jeremy on aikuisviihdealalla työskentelevä jenkki.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Ninusta se Rinne sanoi, että kun puolueella ei ole mitään arvopohjaa, niin silloin voi ilmetä rasismia ja fasismia ja että persuilla olisi moinen ongelma.

Minusta moisen toteamisessa ei ole mitään ihmeellistä, itse asiassa ihan järkevä tulkinta arvopohjan puutteen seurauksista. Että jos arvotyhjiö on olemassa, se täyttyy milloin milläkin ja jos jonkinlaisella.

Sen sijaan, että persu ryntäisi toteamaan, että elä nyt saatana Rinne jauha paskaa, onhan tuota arvopohjaa, se ryntää itkemään. Tai siltä se näyttää tällä hetkellä ja nopeasti tulkiten.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Tekevät satiiria itse, juu, mutta on vähän helkutin kallista komediaa.

Heikki Tala

Että kukako Suomea johtaa? Mitä jos Jutta kysäisisi kavereilta Christoffer Taxell, Henry Wiklund, Björn Wahlroos ja Chaim ”Poju” Zabludowicz, jne. Tuo porukka omistaa tai hallinoi useamman kymmenen miljardin euron rahapussia - vähintään puolen tuhatta erilaista verovapaata säätiötä ja muuta vastaavaa. Jatko Otto Mannisen riimein:

Kyll’ asiat ne hoitelee
ja rattaat rasvaa, voitelee
ja veroruoskin roitelee
sun nahkaas naukuvaa.

Toimituksen poiminnat