Eurooppa on turvallisempi kuin koskaan

"Eurooppa on turvallisempi kuin koskaan" on vähän samanlainen lausahdus kuin "tappavathan ne suomalaisetkin". Siis kyyninen, jotenkin vaistonvarainen, ihmisen itselleen suuntaama heitto, kuin semmoinen sisäänpäin hengitetty lausahdus, joka ei lohduta yhtään ketään eikä mitenkään poista sitä tosiasiaa, että meillä täällä on nyt se tilanne, että sinne, missä meillä on mukavaa, tehdään väkivaltaisia hyökkäyksiä, joukossamme elää meitä ja elämäntapaamme vihaavia muukalaisia ja turvallisuutemme vuoksi joudumme joustamaan yksityisyydestämme. Lisäksi meidän on totuttauduttava näkemään ympärillämme aseita ja betoniporsaita, jotka muistuttavat meitä joka päivä siitä, että on mahdollista, että joku tulee ja puukottaa/räjäyttää/polttaa/yliajaa meidät tai lapsemme kuoliaaksi.

 

Toisaalta olen miettinyt sitäkin, että jos nyt vaan ajatellaan, etteipä meillä ole mitään hätää, Eurooppa on turvallisempi kuin koskaan ja tappavathan ne suomalaisetkin, niin odotellaanko tässä nyt sitten sitä päivää, kun Eurooppa ei ole todellakaan turvallisempi kuin koskaan ja terroristit tappavat enemmän kuin kantaväestö? Suomessa vuonna 2015 henkirikoksen uhriksi joutui 70 henkilöä, että se on semmoinen vähän keskimääräistä isompi isku, joka heittäisi kevyesti ohi kantaväestön suorittamien henkirikosten määrän. Esim. Nizzassa terroristi kaahaili 87 ihmistä hengiltä vuonna 2016 ja vuotta aikaisemmin Pariisissa tapettiin 132 elämästään nauttinutta ihmistä kesken mukavan illan. Suomeen on pesiytynyt ihan saatanallinen määrä ääri-islamisteja fanittavaa ajattelua, joten mistä hitosta kukaan tietää, mitä riskejä tuolla pinnan alla todella muhii? Että jos miettii sitä, kuinka paljon on öyhötetty Breivikin teoista (77 uhria) ja pelätty siksi radikaalia äärioikeistoa ja syyllistetty julkisuudessakin ihmisiä, joilla ei ole teon kanssa mitään tekemistä, niin eikö nyt ole varsin erikoista, jos yllättäen ei saisikaan olla huolissaan islamistitaistelijoiden sekoiluista ja muodostamasta uhasta, varsinkin, kun kyseessä ei ole mikään yksittäisen henkilön mielisairas puuhastelu, vaan ilmiö, joka imee mukaansa vuodesta toiseen uusia ihmisiä.

 

Se, että on rasismia ja vihakirjoittelua ja ties sun mitä internetin kuplamaailma täynnä, ei poista sitä faktaa, että terroristit tappavat ihan tavallisia ihmisiä ja pyrkivät siihen, että aiheuttavat mahdollisimman paljon pelkoa ja tuhoa. Netin öyhöttäjärasistit ja keskuudessamme juonia punovat terroristit eivät ole toisiaan poissulkevia eikä myöskään toisiaan pyhittäviä ilmiöitä. Nettirasistiöyhötykseen me voimme tavallaan jokainen itse vaikuttaa monilla keinoilla, mutta islamistiterroristien toimintaan emme voi, koska he vihaavat meitä ja meidän tapaamme elää.

 

 

 

 

Huom! 

Tämä kirjoitus on vastaus useammassa eri paikassa käytyyn keskusteluun, kun en jouvva nyt keskustelemaan, niin voin nostaa tälleen kommenttini muiden kommenttien ylle ja kuvitella olevani parempi kuin muut, lol. 

 

ohohupsis
Sitoutumaton Ulkomaat

Tosi wanahoja mummoja ja A.F. Airoa fanittava ämmänriähkänä Suomen Kurjalan itkuvirsikunnahilta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu