Oikeuslaitos kuin Iranissa

10-vuotias tyttö tuli turvapaikkahakijan paneskelmaksi aution kerrostalon pihamaalla. Kyseessä oli törkeä hyväksikäyttö, ei raiskaus, sillä lapsi ei pannut tarpeeksi hanttiin, jotta tapausta voisi kuvailla raiskaukseksi. Yksityiskohtia sen tarkemmin tuntematta en osaa sanoa, oliko Turun hovioikeuden tulkinta semmoinen, että ei voitu sanoa, oliko lapsi jopa houkutellut ihan vieraasta kulttuurista ja mahdollisesti vaikeista oloista tulleen Juusuf-raasun moisiin tekoihin esim. provosoivalla toppahaalarilla tai liian seksikkäillä kumisaappailla, mutta mistäpä näitä nykyään tietää.

 

Ehkä tuon 10-vuotiaan lapsen kanssa samaa ikäluokkaa olevalle tyttärelleni onkin neuvottava, että jos joku vähän turhan kaverillinen ja iholle pyrkivä henkilö lyöttäytyy seuraa, niin aina pitää lyödä, potkia, huutaa ja purra niin maan perkeleesti, vaikka se sitten toisi mukaan väkivallan ja jopa kuoleman uhan lapselle itselleen tai, suomalaista oikeutta edes mitenkään parodioimatta, hätävarjelun liioittelusta syytteen. Muussa tapauksessa kun nimittäin suomalainen oikeuslaitos, joka on luultavasti käynyt jossain tyyliin Saudeissa opintoretkellä, saattaa tulkita asian niin, että lapsi onkin ollut suostuvainen seksiin. Ai että mitä se seksi on, saattaisi lapseni kysyä kirkkaalla pikkutytön äänellään. No ei ainakaan sitä, että aikuinen ukko työntää moloa pikkulapsen pimppiin tai yhtään mihinkään.

 

Jos en ihan hullu olisi, voisin kuvitella, että luonnollinen jatkumo tälle kehitykselle on se, että oikeuslaitos rupeaa määräämään seksisuhteessa aikuisen miehen kanssa aution kerrostalon pihalla vapaaehtoisesti, tai ainakaan erityisesti hanttiin panematta, olleet lapset naimisiin seksipartnereittensa kanssa. Myötäjäisinä kolme vuohta ja rukousmatto lapsimorsiamen vanhemmilta sulhaselle. Tai jos sulhanen ei naimisiin halua, voidaan tyttö tuomita 100 raipaniskuun. Onhan näistäkin esimerkkejä maailmalta, pääasiassa tosin just niistä maista, joista porukka haluaa pois, esim. tänne Eurooppaan.

 

Joku aivovamma oikeuslaitoksella on kyllä näiden seksuaalirikosten suhteen. Aikuisen naisen raiskaavat selviävät sakoilla tai jollain puolen vuoden ehdollisilla eikä pikkutytön raiskaus edes ole raiskaus, vaan vähän vaan kato luvatonta, kun oli niin nuori. Tsiisus. Ja sitten tämä mukamas on joku hyvinvoinnin ja tasa-arvon ihqdaamaa, jossa ihan oikeasti jotkut kauhistelevat, kun Peppi Pitkätossun iskä oli neekeriekuningas ja täti-ihmiset miettivät kuumeisesti uutta, sukupuolineutraalia nimeä äitiyspakkaukselle.

 

Hullua ja inhimillisyyden kuopannutta paskaa koko touhu.  

ohohupsis
Sitoutumaton Ulkomaat

Tosi wanahoja mummoja ja A.F. Airoa fanittava ämmänriähkänä Suomen Kurjalan itkuvirsikunnahilta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu