Natseja ja ”natseja”

Vaikka mieleni mun kovin tekevi, niin jätän kirjoittamatta soihtukulkueesta, uusnatseista ja alpakoista. Sen sijaan kirjoitan siitä, mitä kaiken tuon pöhinän alla oikeastaan elää, sillä se kiinnostaa minua enemmän kuin pinnallinen ja näkyvä.

 

Ei ole mikään sen erikoisempi salaisuus, että olen ollut jollain tasolla Suomen Sisun (kannattaja)jäsen usean vuoden ajan, eikä sen kummemmin ole salaisuus, että olen muutenkin vähän semmoinen hängöraundi. Suomen Sisu on yksi harvoja järjestöjä, jonka piirissä pyörähtelen ja minulle se on vähän sellaista, että haluan tukea kansallistuntoa korostavaa järjestöä, sillä mielestäni terve kansallistunto on hieno asia eikä Suomessa vastaavia asiallisia järjestöjä juurikaan ole. Suomen Sisulla on ehdottomasti tilausta ja paikkansa suomalaisessa järjestökentässä ja minun mielestäni Sisua demonisoidaan aivan turhaan ja syyttä.

 

Mutta huolestuneena olen kuitenkin nyt pannut merkille, että soihtukulkueeseenkin liittyen Suomen Sisua pidetään samanlaisena saatanana kuin jotain uusnatsien Vastarintaliikettä, mikä on aivan naurettava ajatus, mutta ei sitä sitten ole lainkaan, kun tarkemmin miettii.

Nythän on nimittäin niin, että on tahoja, joilla kaikenlainen muiden ihmisten kansallismielisyys menee niin pahasti tunteisiin, että tarkoitus pyhittää keinot, kun kansallismielisyyttä vastaan taistellaan. Valehdellaan silmät kirkkaina ja esitetään olevansa jotain herranterttuja, vaikka oikeasti pelataan todella likaista ja epärehellistä peliä jopa uutismediaa hyväksikäyttäen. Hulluimmat polttelevat yrittäjien autoja, kun kehtaavat antaa vääränlaisille rockyhtyeille keikkapaikkoja, ja sitten iltapuhteena varastellaan siniristilippuja ja poltetaan nekin. Suorittavan tason alapuolella ovat sinne ne, jotka rankuttavat sosiaalisessa mediassa yhtä totuuttaan, ja he rankuttavat totuuttaan niin kauan, että valheesta tulee tosi.

Tajusinkin tuossa tänään Twitteriä selatessani, että siellä on nyt viimeisten päivien aikana yhdistetty ja hyvin railakkaasti sotkettu Sisua Vastarintaliikkeeseen. Kun mainitaan soihtumarssi, rasistiset ja vaaralliset ajatukset, mainitaan samassa yhteydessä PVL ja Suomen Sisu.

Ei tarvitse olla mikään Einsteini tai edes Maisa Torppa tajutakseen, mitä tuolla ajetaan takaa. Toisto, toisto ja toisto! Vanha Goebelssin oppi, jolla valheesta tehdään valtavirrassa uiskenteleva totuus. Ja kun nyt vähän näille vasemmistoanarkisteille, ja mitä hyö nyt lienevätkään, tuli takkiin paitsi alpakkatapahtumaan liittyvän valehtelun vuoksi niin myöskin siksi, että soihtukulkue keräsi entistä enemmän tavallista rahvasta kunnioittamaan menneiden sukupolvien uhrauksia, on entistäkin ahkerammin tehtävä työtä, jolla nujertaa iljettäviä kansallismielisiä voimia heidän omilta höyrötyksiltä tilaa viemästä.

 

Suomen Sisun aggressiivinen yhdistäminen Vastarintaliikkeeseen johtuu vain ja ainoastaan siitä, että hörhöjengillä on haave totalitaristisesta maailmasta, jossa kaikki heille epämieluisat ajatukset ja aatteet leimataan ”yhteiskunnan vihollisiksi”, ”vaarallisiksi” ja kielletään. Suomen Sisun natsittelu antaa nyt oivan mahdollisuuden herättää kysymyksiä siitä, voisiko Sisunkin toiminnan kieltää. Jos nimittäin ihmiset saadaan uskomaan, että Suomen Sisu on natsijärjestö, niin toki poliisia voisi vaatia sen toiminnan kriminalisoimaan, sillä juurihan Vastarintaliikkeen natsikerho sai oikeudelta julkiselle toiminnalleen kiellon.

 

Niin kovasti kun olenkin pitänyt jotain MV-lehteä kuvottavana ilmiönä, niin kyllä tuo toinenkin ääripää ansaitsee oman oksennuspuklunsa nieluuni. Pidän heidän hullutuksiaan sikäli vielä vaarallisempana kuin MV-öyhötystä, että onhan noilla anarkomarkoilla tukenaan poliitikkoja ihan sieltä nk. huipulta, nettikeskusteluja valvoo heidän aatemaailmaansa kallellaan olevia nettipoliiseja ja yhteiskunnallinen ilmapiiri on saatu muokattua heidän ”antirasistista” ja ”suvaitsevaa” maailmankuvaansa mukailemaan. Luultavasti heitä komppaavia ja symppaavia poliitikkoja ja puolueita istuu seuraavassa hallituksessa ja jos sama meno jatkuu, voin vaan todeta, että kansallismielisillä järjestöillä, toimijoilla ja henkilöillä tulee olemaan ihan perkeleellisen pitkä ja kylmä talvi seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

 

En ole aivan varma, että missä vaiheessa ihmiskunnan kehitys ylitti jonkun semmoisen kriittisen pisteen, jonka jälkeen kansallismielisyys on ollut hyveen sijasta pahe, mutta minun mielestäni asenne isänmaallisia ihmisiä kohtaan alkaa olla jo niin sairas, että asiasta tulisi vähän laajemminkin keskustella ja välillä muustakin näkökulmasta kuin siitä, että kuka on suomalainen ja hyijyi, kun ei saa olla nurkkakuntainen patriootti. Ja sen lisäksi vasemmiston väkivallasta ja harhaisesta todellisuudenkuvasta olisi tervettä keskustella julkisesti myöskin, sillä tuo niitten touhu ei ole tervettä eikä se edusta avointa kansalaisyhteiskuntaa millään tasolla. 

 

 

ohohupsis
Sitoutumaton Ulkomaat

Tosi wanahoja mummoja ja A.F. Airoa fanittava ämmänriähkänä Suomen Kurjalan itkuvirsikunnahilta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu