Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Ihan helvetin asiantunteva kirjoitus Tarja Halosesta ja muutenkin demareista

Verkkouutisten kyselyn mukaan Tarja Halonen on koko kansan presidentti vain vajaalle 14% meistä suomalaisista.
Okei, Verkkouutiset edustavat kokoomuslaisia ja silleen on kait tuohonkin suhtauduttava, vaikkakin luultavasti sinne sitä ei-nappia on eksynyt meitä muitakin esimerkiksi ampparit.comin kautta painelemaan.

Joka tapauksessa, nythän on sillai, että Tarja Halonen, meidän presidenttimme siis (jos on päässyt unohtumaan, että meillä on semmonenkin), on lähtenyt jo tekemään eduskuntavaalityötä mm. haukkumalla kokoomuslaisia, olemalla kiukkuinen ja haukkumalla kokoomuslaisia.
Kyllähän sen on jo sokkee reettaki nähnyt, ettei demareilla kovinkaan lujaa mene, mutta että siellä on niin surkealla tolalla asiat, että pr-tehtäviä ulkoistetaan presidentille (jonka piti mukamas olla jonkun puoluejaon yläpuolella. Ja paskat, sanon minä) ja jollekin ex-puhemiespääministerille, nykyiselle konsulentille, jonka Nato-kanta muuttuu miltei yhtä rivakkaan tahtiin kuin tuuliviiri syysmyrskyssä. Tosin eihän se nyt voikaan mitään Suomen Nato-jäsenyyttä kannattaa, koska palkan taitaa maksaa itänaapuri? Ja entäs sitten se muuan satakilometriä pitkä tyyppi, jonka Urpilainen kaiveli jostain rinnalleen demareita vaalivoittoon johdattamaan... voe tsiisus. Jos jossain, niin SDP:ssä on tuo uudistumiskyky kyllä kohdallaan. ← sarkasmia.

Jos SDP olisi ihminen, niin se oli vaikeista vaihdevuosista kärsivä kärttyisä täti, jonka seuraa ei enää kukaan kestä. Siis just sellainen, joka vetää päälleen leviksen viisnollaykköset ja menee koululuokan eteen pitämään seksuaalivalistusta kukkahattu tutisten ja joka kysyy ekana kasiluokkalaisilta, että ”onks kaikki jees”, saaden ainoastaan aikaan teini-ikäisissä kuulijoissaan kiusallista myötähäpeää ja tahatonta tirskuntaa.

Mutta palatakseni vielä arvon rouva tasavallan presidenttiin. Tuleeko kenellekään mieleen mitään konkreettista, mitä hän olisi toisella kaudellaan tehnyt tai sanonut ja joka olisi edustanut sitä koko kansan presidenttiyttä?

Niin, ei minullekaan tule.

Sisällissodan vuosijuhlassa hän suostui raahaamaan itsensä vain sinne punaisten bileisiin aiheuttamalla pahaa mieltä ja jakamalla omalta osaltaan jälleen kerran vähän suomalaisia kahtia, ”katsokaa, kun minä halveksin sitä toista puoliskoa, HAH HAH”.
Siinäpä taisikin olla Halosen anti maamme sisäpolitiikalle.

KV-politiikan puolella hän on lähinnä käynyt kokoustamassa vain vittuillessaan, jotta joutuvat kattamaan sinne ne kaksi kattausta Suomelle ja tulisi Suomelle vähän kalliimmaksi kansainvälisten suhteiden ylläpitäminen. Siellä Kööpenhaminan höpönassumessuillakin kyseinen täti kävi patsastelemassa valokuvia varten kiukkuisten afrikkalaismuijien (tunsivat varmaan suurtakin sielunsisaruutta keskenään) kanssa ja höpöttämässä jostain globalisaatiosta ja naisten oikeuksista, minkä minä muuten arvasin jo etukäteen.

Ja kaikki tämä aikana, jona suomalaiset kaipaisivat arvojohtajia, pehmeitä arvoja, lämpöä ja lähimmäisenrakkautta. Ei mene suomalaisilla hyvin, ei. Muumimammamme paljastuikin hyytävän kylmäksi Möröksi, isä Mitro katosi sinne Brysseliin ja Timo Soinikin vain leijuu ministerihaaveittensa kanssa, vaikka ihmiset odottavat henkeään pidätellen häneltä edes JOTAIN käytännön juttuja, mikä auttaisi pienituloisia ja köyhiä suomalaisia ja edustaisi sitä oikeudenmukaisuutta, jota perussuomalaisten pitäisi vissiin ajaa.

Kaiken lisäksi se meidän bueno-Stubbkin menetti jotain karismastaan olemalla LIIAN paljon kaikkea ja pääministerinä on outo häntäheikki, josta ei ota enää kukaan mitään selvää. Sitäkin olen miettinyt, että miten on mahdollista, että kukaan voi selvin päin sekoilla niin paljon kuin Matti Vanhanen, mutta sepä onkin sitten jo ihan toisen blogikirjoituksen arvoinen aihepiiri.

Still alive,

Helena

P.S Minulla oli ihan sika hyvä idea kirjoittaa kehitysvammaisista ja siitä, että millaisia mielikuvia meillä muilla heistä on, mutta joku juippi näkökulmapalstalla oli jumaliste kirjoittanut samasta aiheesta ja vieläpä samasta näkökulmasta, jota minä VIIKON mietin mielessäni ja luulin saanneeni jonkun ihan tajuttoman neronleimauksen ja vallankumouksen aivokopassani.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (47 kommenttia)

Partalainen (nimimerkki)

Siinäpä sai täyslaidallisen, etten sanoisi suoraan paskaa silmilleen kaikki suomen silmää tekevät. Kenenkähän kanssa asenteellasi pärjää Helena? EThän vain ole sinkku ja jonkun puutteessa?
Muutama päivä sitten, tuli kattava galluppi, jossa presitentti selvisi luotettavana instituuttina, yli 80% kannatuksella kolmanneksi, heti pääuutis lähetyksien jälkeen.

mastodontti (nimimerkki)

Kunnallispolitiikassa ovat persut ainakin puollustaneet pientä ihmistä. Mielestäni ääneni ei ole mennyt hukkaan.

Kommentti (nimimerkki)

No mutta Helena

Sinähän sait jopa minut vähäksi aikaa hikertämään itsekseni (onneksi ei naapuri nähnyt).

Olet osannut hauskasti kirjoittaa sen mitä minä vasta mietin. Onneksi olkoon.

Expat (nimimerkki)

Arvojohtaja Halosen käsitys koko kansan presidenttinä olemisesta perustunee ruotsalaisilta demareilta kopioituun ajatukseen, että kaikki sisimmässään haluaisivat vastaväitteistään huolimatta olla samanlaisia kuin hän, eivät vaan vielä ole itse sitä ymmärtäneet ;)

Juuri hänen arvonsa ovat ainoita ja oikeita ja koko kansan pitäisi ilolla omaksua ne kun kerran ovat häntä äänestäneet. Tai jos ei, niin sitten tulee se kiukku...

sen väliä (nimimerkki)

Jos ja kun hakeudut sinne Arkadianmäelle, älä muutu haloseksi. Jatka linjalla, oikeaa asiaa kärkevästi esittäen ja muista myös jäädä pois, ennen kukkahattukautta, se tulee jokaiselle(kun nuoren silmin katsoo).
Sitäpaitsi, Suomen presidentti on ainoa presidentti, joka on oikonut jenkkipressan kravattia kameroiden edessä(salaoikojista ei luonnollisesti ole tietoa).

Tuima (nimimerkki)

Presidentti instituutio on romuttunut lähes täysin. Seuraavat pressan vaalit kun tulevat niin eipä kiinnosta mennä edes äänestämään. Jotain omaa agendaansa se Halonen on kovasti ajanut tuolla maailmalla, naiset sitä ja naiset tätä. Ihan hienoahan, että Halonen on kovasti huolissaan naisista, mutta itse ajattelin, että Halonen on Suomen presidentti ja häntä olisi kiinnostanut enemmän Suomen ja suomalaisten asiat. Jotenkin niin yhdentekevä presidentti, että yksi ja sama, onneksi Halosenkin kausi loppuu joskus.

Gagarin (nimimerkki)

Tarja on yrittänyt olla koko kansan presidentti ilmeisesti omaa omatuntoaan kompromissoiden, mutta imagoon on tullut monia säröjä. Yhden Helena jo mainitsikin, eli tuo punikeiden muisteloihin osallistuminen ja pois jääminen vapaussodan voittaneen osapuolen pippaloista, eli sen osapuolen, joka turvasi sen perustuslain, jonka perusteella Tarja itsekin on virkaansa valittu. Todella paha moka!
Toinen vastaava imagosärö on osallistuminen Chilen vallankaappauksen 30-vuotismuistotilaisuuteen ja viimeinen, joka selkeästi tulee mieleeni on tämänkertainen uudenvuoden puhe, jossa hän häveliäästi ohimennen ja aiheen nopeasti sivuuttaen mainitsi sivulauseessa, että maaliskuussa vietetään myös talvisodan päättymisen muistojuhlaa. Porvoon valtiopäivät ja Venäjän autonomiseksi osaksi siirtyminen vuoden 2008 uuden vuoden puheessa sai osakseen pitkän vuodatuksen kyseisen historian jakson auvoisuudesta.
Ei tiikeri pääse juovistaan - ei!

DonSimon (nimimerkki)

Oli uusi blogistituttavuus, mutta yllätti iloisesti monen terävän havainnon lisäksi ollen oikeasti hauskaa luettavaa. Melko harvinaisia ominaisuuksia nuorelle(?) naiskirjoittajalle(ei ole tarkoitettu sovinistiseksi huomioksi).

Mastodontille sen verran, ettei Perussuomalaisten toimissa kai noin yleisesti ole moittimista, mutta Soinin käytös on monella tapaa ollut hieman omalaatuista viimeisen vuoden aikana. Hänenkin ansiokseen on kuitenkin luettava, että pätevä tyyppi pääsee hänen paikalleen Eurooppaan loppukaudeksi.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

1. Minun juttujani nyt ei niin vakavasti kannata ottaa, kun en ota niitä vakavasti itsekään ;)

2. Niin, kyllä minä ainakin jonkinlaista uskoani olen ylläpitänyt sen puolesta, että PS on se ainoa jonkinlaista maalaisjärkeä omaava puolue maassamme.

3. No höh, minä kirjoitan vakavaakin vakavammasta asiasta ja tiukan juuurnalistisella otteella syväluotaavaa analyysia ja sinä naurat?

4. Surullisintahan tässä on se, että luultavasti minusta tulee just samanlainen äkäpussi vanhana.

5. Ei maha olla pelkoa, että hakeutuisin Arkadianmäelle :D

6. Halosen olisi NIIN kannattanut jättää homma ekan kauden jälkeen. Sillon hänestä olisi voinut jäädä positiivinen muistijälki, kun ajalla on tapana kullata muistot.

Häyrinen (nimimerkki)

Tietääkseni stalinistien kannatus on Suomessa n. 0,0000000000000000001 %.

Vääristynyt 14 % voidaan helposti tietää. Verkkouutiset liioitteli vahvasti!

Lehdissä ei haluta puhua ääneen mitä "siellä" helvetissä varmasti tapahtuu.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

7. Siis kun minusta on jotenkin ihan älyttömän käsittämätöntä se, että jos kerran pressa luopuu virkaan astuessaan puoluekortista, niin minkä helvetin takia se silti voi olla niinku niin aatteensa palosta toimntaansa motiivia ammentava? Ja vielä kaiken muun hyvän lisäksi sellaisesta aatemaailmasta, joka ei ole enää aikoihin istunut suomalaisten elämänkuvaan. Aivan järkyttävää.

8. No moikka vaan ja kiitos kommentista!

VeliSynkkä (nimimerkki)

Halosta kuulemma pidetään KUMMAJAISENA kansainvälisissä kuvioissa.
Laajaa halveksuntaakin tunnetaan diplomaatti ja valtionjohtopiireissä.

LisäksiSuomalaiset Yrittäjät vihaavat rouvaa syvästi, vähintään!

Tietääkö kukaan TÄSTÄ NÄKÖKULMASTA mitään?

Motto: Pysy Informoituna kaikin keinoin

Mila F (nimimerkki)

Ai pahus, miten hyvää sielunsukulaisuutta tunsin lukiessani. Ihmettelen kovasti, miten noissa kyselytutkimuksissa Halosen kannatus liikkuu aina 80 prosentin korvilla. Netissä tehtävät kyselyt antavat kerta toisensa jälkeen max 20 % kannatuksen. Ettei vain olisi kyseessä sosialidemokraattinen kysymyksenasettelu noissa virallisissa kyselyissä?

Halonen on ryhtynyt presidentin paikalta johtamaan demareiden eduskuntavaalikampanjaa. Lieneekö hankkinut jo SAK:n rahoituksenkin - sen, jota ei tarvitse ilmoittaa missään.

Tämän alemmas ei voi presidentti enää vajota, instituutionkin arvo on jo pohjalukemissa.

Tuima (nimimerkki)

Tulipa mieleen yksi ajatus, voiko nainen kritisoida toista naista joka on vallan huipulla, vai pitävätkö naiset aina naisten puolia, olipa tämä nainen kuinka epäonnistunut tehtävässään tahansa. Minulle ei tuota mitään ongelmia haukkua miehet pystyyn jos hommat ei toimi ja kaikki menee päin sitä itseään. Yleistän todella rankasti, mutta meneekö se näin joidenkin kohdalla eli puolustetaan jotain vain sukupuolen takia ja koetaan kritiikki hyökkäyksenä naisia vastaan.

Tuima (nimimerkki)

#15

Maailman mahtavimpina olentoina:)

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Miksi meillä on presidenttinä punanauta? No koska kommunistisessa kokoomuspuolueessa oli sellaisia kirkkaita tähtiä kuin Kirsi Piha jotka marssivat ohi kokoomuslaisen NAIS-presidenttiehdokkaan tukemaan SOSIALISTIPUOLUEEN ehdokasta. Eli Tarsa on kokoomukseen pesiytyneen kommunistisakin tuotos yhtä paljon kuin kännissä orveltävän sosialistilaumankin.

Ihmisenä Halosesta on vaikea sanoa mitään, kun en tunne. En siis menisi allekirjoittamaan ihan kaikkea "vaikea ihminen" tai "monsteri" lausuntoja. Arvovalintansa ovat aika silkkaa paskaa ja valtiollisia sekä kansankuntaa eriyttäviä.

Halonen on nainen joka halusi enemmän kuin mitään muuta, olla presidentti. Ja oikeilla puoluevalinnoilla hänestä tuli presidentti. Ja kun Halonen lopulta siis oli presidentti, käsilaukku oli tyhjä. Hänellä ei ollut mitään sisällöllistä ja ajatuksellista johtolankaa tai pyrkimystä mihin hän olisi voinut presidenttiyttään käyttää. Ainoa sisällöllinen arvo minkä Halonen toi tai minkä hän osoitti oli se että naisestakin voi tulla presidentti. Valitettavasti ihmiset jotka äänestivät presidenttiä kuvittelivat ihan jotain muuta.

Ehkäpä Halosen kausi opettaa tyhjyydellään ja poliittisella vääristymillään ihmiset miettimään sitä MIKSI äänestetään eikä aina sitä KETÄ äänestetään. Jos sosialistipuolueessa olisi järkevä, vastuullinen ja valtakunnan etua epäitsekkäästi ajava ihminen, niin miksei sellaistakin voisi äänestää. Halonen osoittaa että ainakaan sosialistipuolueessa tällä konseptilla ei pitkälle pötkitä. Itsekkyydellä, valehtelemalla ja kähminnällä menestyy suomalaisessa politiikassa parhaiten. Siis sillä että vain näyttää itseltään ja on tekevinään asioita mutta ei vahingossakaan tee mitään ja jokaisessa tilanteessa vetoaa virkamiehistöön.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#12.
Niin, en tiedä yhtään, että millainen on Halosen maine maailmalla. Itselläni on vähän sellainen mielikuva, ettei hän ainakaan kauhean tunnettu henkilö ole.

#13. No kiva kuulla, että joku on kanssani samaa mieltä :D Joo, minä vähän olen miettinyt, että oiskohan se niin kauhean suuri menetys meille suomalaisille, jos koko presidentti-instituutio lakkautettaisiin?

#14. ja #15.
Minä en myöskään tuohon usko. Toki varmaan sellaisiakin (naisia) löytyy, joiden mielestä nainen, joka nousee tosi tosi korkeaan asemaan on suojassa kaikelta kritiikiltä.... mutta valta osa naisista ei ole niin tyhmiä. Me ollaan katsos, Tuima, ihan tämmösiä tavallisia ihmisiä vaan ja meitäkin on moneen junaan, kuten teitä miehiäkin.

#16. Oikea vastaus. Kiltti poika ;)

Jääkarhu (nimimerkki)

Hauskaa luettavaa, mutta surullista siinä on se, että kaikki nämä terävät havainnot ovat niin kovin totta. Suomessa valtaa pitävät pölkkypäät, joita kansa vuodesta toiseen kuitenkin haluaa itseään edustamaan valita. Mutta niinhän se on, että suomalaiset nyt vaan tyytyvät vähempäänkin oli sitten kyseessä poliittiset päättäjät tai makkaran lihapitoisuus. Taitavat suomalaiset olla jonkin sortin masokisteja.

Pasi Turunen

Kävihän Haloska tossa jossain välissä Epyktissä kehuskelemassa muatamme, harmi vain ettei tainnut mitään mediataloa kiinnostaa edes sewwertaa että olisi lähettänyt toimittajansa mukaan vaikka kuinka kyselivät.
Tulos:
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-...

Rok rok.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No joo siis ihan yleiskommenttina:

Eikö se ole TODELLA surullista, että ns. varteenotettavana vaihtoehtona nykyisille hallituspuolueille on häpykarvan uskottavuuden omaava SDP? Normaalisti demarit ovat olleet mielestäni pääasiassa ärsyttäviä, nyt ne eivät ole enää edes sitä.
Periaatteessa äänestäjille vaihtoehtoa tarjoavat pienet puolueet, joita kuitenkin melko harva sitten lopulta lähtee edes äänestämään, koska jokainen äänestäjä haluaa kannattamansa puolueen hallitukseen eikä pienpuolueisiin Suomessa jotenkin osata uskoa.

Seppo Hildén

Partalainen #1,

"Muutama päivä sitten, tuli kattava galluppi, jossa presitentti selvisi luotettavana instituuttina, yli 80 % kannatuksella kolmanneksi, heti pääuutis lähetyksien jälkeen."

Olen pohtinut noita Halosen saamia huimia kannatuslukuja koko sen presidenttinä olon ajan. Joku niissä mättää ja pahasti.

Esimerkiksi viime vaaleissa Halosta kannatti presidentiksi suomalaisista alle 30 % (äänoikeutettuja oli 4, 3 miljoonaa, Halonen sai ensimmäisellä kierroksella 1, 3 miljoonaa ääntä)

Joten Halosen "gallupeista" saamat 75 % "kannatusluvut" ei voi selittyä mitenkään muuten, kun että kysely on tehty vain Penalle, Jutalle, Eerolle ja Halosen tyttärelle Annelle.

Ja joku joukosta on vielä petturi, heh.

Tuima (nimimerkki)

#20

"Seitsemän vuoden aikana en ole kokenut yhtään ahdistelua tai syrjintää missään tapauksessa tai missään muodossa, 25-vuotias kurdinainen Tara Ahmed kertoo."

"Lehti on haastatellut useita Suomessa asuvia muslimeita, jotka kaikki kertovat Suomesta todella positiivisia esimerkkejä."

"Ihmisten perusluonnetta, jota kuvataan uteliaaksi ja ystävälliseksi."

Tämä vain vahvistaa käsitystäni siitä, että tätä rasistiksi haukkumista ja rasismia liioitellaan.

Pasi Turunen

#23
Lienee samantyyppinen näköharha kuin siinä, että suomalaistyyppinen vieraanvaraisuus tulkitaan huonoksi itsetunnoksi kunnei muuta keksitä.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

[lainaus]Niin, en tiedä yhtään, että millainen on Halosen maine maailmalla. Itselläni on vähän sellainen mielikuva, ettei hän ainakaan kauhean tunnettu henkilö ole.[/lainaus]

Vaikka Italia ja Ranska eivät ole mitään älyn jättiläisiä, niin jotain Halonen on tehnyt sellaista minkä johdosta molempien maiden johtajat vetivät herneet molempiin sieraimiinsa. Ehkäpä se oli edullisen punaviinin tarjoaminen?

Eräässä kokouksessa Halosen ainoaksi vierustoveriksi jäi Robert Mugabe. Karmea PR munaus. Samoin ulkoministerinä Iran vierailulla huivin vetäminen tyhjään päähänsä. Saatanallisia munauksia.

Yhdysvallat on ollut kiinni sikäli kun republikaaneista on kyse, mutta luonnollisesti valtiollisten suhteiden peruskulissit pidetään pystyssä. Halosen puheet eivät äänestä ja sävystä johtuen saa käytännössä mitään huomiota ja oikeastaan tämä on Suomelle vain hyvä asia.

Putinin ilmeestä on havaittavissa lievää vaivaantumista ja väkinäisyyttä mikä helpottaa välittömästi etäisyyden kasvaessa. Ruotsalaisten kanssa ei juurikaan ole muuta yhteistä kuin pakollinen portrettikuvaus.

Kaikenkaikkiaan hyvää ruohonpolttajatason edustusta, mutta erittäin vaatimatonta diplomaattista ja valtiojohtajatason osaamista.

Frank (nimimerkki)

"Kyllähän sen on jo sokkee reettaki nähnyt, ettei demareilla kovinkaan lujaa mene, mutta että siellä on niin surkealla tolalla asiat, että pr-tehtäviä ulkoistetaan presidentille "

Hyvä huomio tuo. Halonenhan taitaa tosiaan olla ainoa demari jolla on edes suunnilleen puolikkaan kansan keskuudessa edes lievästi positiivinen imago. Kaikki muut ovat joko nobody:ja tai sitten kansan inhokkeja/naurunaiheita.

Tuima (nimimerkki)

Olemmeko saavuttaneet läpimurron tässä ajattelussa. Eli suomalainen ei ole rasisti ja tasa-arvoasiat ovat itseasiassa Suomessa todella hyvällä mallilla. Joten voisimmeko keskittyä nyt muihin ongelmiin pikkuhiljaa ja ihmiset eivät käyttäisi näitä keppihevosena ajaessaan mitä ihmeellisintä politiikkaa.

Onko feministi ja rasistikortti käytetty loppuun? Vai vieläkö näillä on tehoa keskusteluissa ja politiikassa.

Vieras (nimimerkki)

"KV-politiikan puolella hän on lähinnä käynyt kokoustamassa vain vittuillessaan, jotta joutuvat kattamaan sinne ne kaksi kattausta Suomelle..."

Halonen ei käy näissä kokouksissa se takia että, hän olisi kiinnostunut niistä, vaan sen takia että, hän voi kuiskutella kaikki ilman sensuuria Putinin korvaan...

JariS (nimimerkki)

Helena on yksi niistä naisista joilla on arvot kohdallaan.
Suomalaisen miehenä tunnen hieman enemmän ylpeyttä tästä maasta kun meillä on myös Helenan kaltaisia naisia.

Haloset,Suurpäät ja vastaavat kun saadaan pois tämän maan päättäjien ja virkanaisten joukosta ja helenan kaltaisia tilalle niin maa parantuu.

Mila F (nimimerkki)

Eräs juttu Halosen maineesta maailmalla http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Presidentti+...

Sen koommin siitä asiasta ei ole täällä uutisoitu.

Tjukka (nimimerkki)

Hyvä kirjoitus,josta olen samaa mieltä.

Halonen on Suomen historian surkein presidentti. Vienyt mennessään koko instituution arvovallan, tekemättä mitään suomalaisten eteen. Kiinnostunut vain pääsemään kuviin isojen poikien kanssa. Samoin Afrikka ja lähi-itä
tuntuu kiinostavan enemmän,kuin suomalaisten ongelmat. YK virkaa yrittänee pedailla.

SaTaMa (nimimerkki)

Toissa viikon Jälkiviisaissa Kalle Isokallio, jolla on kärkäs kieli, sanoi jotenkin niin, että valtiopäivien avajaisissa seisoi puhemiehen korokkeella puhemies ja joku SAK:n juristi, vaikka siellä olisi pitänyt olla tasavallan presidentti ja puhemies. Hyvä huomio.

Naama (nimimerkki)

Pinnistelin keksiäkseni jotain erinomaisen hyvää Tarja Halosen presidenttiydestä.
Aattelin että nyt on kyllä ihan pakko keksiä jotain, koska Helenan blogikirjoituksen jäljiltä mielenmaisemani on aava ja rannaton kuin ämmänsuon kaatopaikka teholanauksen jäljiltä.

No. Hyvä on: parasta mielestäni on se, että presidenttinä on tällä hetkellä mahdollisimman vähän kristillisdemokraatti Päivi Räsästä muistuttava henkilö.

Arabimyönteinen koko maailman siivoojaeukko on kohtuullisen hyvää vastamyrkkyä - siis toivon mukaan - kaikenmaailman sionistisille dispensionalistiteologeilla (ja nää uskonnollis-kristilliset viritykset on mielestäni karsein uhka niin yksityisille ihmisille kuin maailmanpoliittisesti).

T.O.N.:n kommentissa Korholan ilmastouutiseen oli tämmöinen aika puistattava linkitys y.m. hörhöistä:
http://www.youtube.com/watch?v=YYWlB64upSc

*
Oikeen mitään muuta en keksinyt, mutta tällaisen ponnistuksen jälkeen vetäydynkin sangen tyytväisenä toipumaan...
:)

Sivuun katsoja (nimimerkki)

Annetaan kiitsos sille, jolle se kuuluu; Meidän mainio mediamme on pitänyt huolen siitä, että Halosesta on pidetty esillä vain se kauniimpi puoli.

Minä olen jo niin ikivanha, että minä muistan edellisenkin, kunnioittamani prseidentin. Sen Ahtisaaren Maran. Muistatteko, kuinka hän oli koko ajan median hampaissa. Ne hirvittävät haukkumiset, kun hän kävi ulkomaan reissuilla. Mutta tuliaisina hänellä oli kuitenkin se luottamus, jonka mukana tuli niitä tehtäviä rauhansovittelijoina ja lopuksi Nobelin palkinto.

Entä tämä SDP:n presidentti Tarja Halonen, joka on reissannut maailmaa josta hänelle on tullut jonkun naisjärjestöjen kunniamaininta.

Entä kun Mara haukuttiin suorastaan ...sairaaksi, kun hänen järkensä ei riittänyt pysyä poissa EU-tilaisuuksista. Ja sitten kun MEIDÄN (sarkasmia) Tarja soi käsittämättömässä suopeudessaan sen SUUREN kunnianosoituksen, että hän suostui syömään toiselta lautaselta. Sitä toimittajien ilonkyyneleiden määärää...

Mitenkäs meillä hehkutettiin, kuinka hänet pelkistä ansioistaan(?) istutettiin huippukokouksissa arvovaltaisimpaan seuraan. Eihän sillä ollut tietenkään mitään tekemistä sen asian kanssa, että hän oli kokouksen ainoa nainen.

Olettekos huomanneet, miten hänen paikkansa niissä kokouksissa vaihtui takariviin, kun Angela Merker tuli mukaan kuvioihin. Merkel sai arvokkaimman paikan, vaikka häneltä puuttuukin jonkun jo mainitsemat suuren valtiomiehen lahjat, ne solmion oikomistaidot!

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

Partalainen: Muutama päivä sitten, tuli kattava galluppi, jossa presitentti selvisi luotettavana instituuttina, yli 80% kannatuksella kolmanneksi

Haloskan 80-90 %:n kannatusluvuille on kaksi selitystä: Joko vastaajat arvostavat presidentin virkaa nykyisestä viranhaltijasta huolimatta tai sitten kysymyksenasettelu on lievästi johdatteleva (tyyliin "näkisitkö maan johdossa mieluiten a) Adolf Hitlerin, b) Josif Stalinin vai c) Tarja Halosen?")

siviilitarkkailija kommentoi: Yhdysvallat on ollut kiinni sikäli kun republikaaneista on kyse

Arvojohtajamme nauttimasta arvostuksesta kertoo kaiken se, ettei Haloskalle ole oikein kutsuja sadellut nyt demokraattienkaan valtakaudella.

intrigööri (nimimerkki)

Olen minäkin monesti ihmetellyt sitä, mihin se Halosen muka suuri kansansuosio perustuu. Ehkä se on vain sitä, että suomalaiset vain haluavat pitää presidenttinsä, tämänkin tädin.
Toisaalta on saanut hämmästellä sisimmältään kivikovan Putinin kärsivällisyyttä, ujopiimä-hymykin irtoaa, kun meitin täti tyrkkää liki. En ole varttuneiden(kaan) naisten pukeutumisen asiantuntija, mutta vaikutelma täällä kotikatsomossa on ollut joskus häkeltynyt, kuten taannoin, kun täti meni oikomaan sitä kuuluisaa solmiota.
Suomen kansa kyllä ansaitsee presidenttinsä, jolla on tietyt selkeät valtaoikeudet. Seuraava presidentti ei saisi tulla puoluepoliitikasta, jonkin puolueen rivijäsenyys ei haittaa. Ollila olisi hyvä valinta, mutta eipä hän taida ryhtyä moiseen duuniin? Uusia nimiä tässä vartoilen.

Mila F (nimimerkki)

#35
Missä maissa Halonen on käynyt valtiovierailuilla tällä kaudella? - onko hän vieraillut yhdessäkään Euroopan valtiossa? Ei myöskään naapureissa, kuten Virossa tai Norjassa, ruotsalaiset kävivät täällä ja rouva suuttui, kun häntä verrattiin Silviaan ja Kalle on sentään kuningas. Italian presidentti (umpikommunisti) kävi täällä. Enpä nyt suoralta kädeltä muista kuin matkat Kiinaan, Afrikan pikkuvaltioihin ja Etelä-Amerikan vasemmistodiktatuureihin.

Muita muistikuvia?

M-T Heikka

37. Eihän Halosta huolita muualle valtiovierailulle kuin jonnekin King Kong maahan, mistä kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Putin kait säälistä käy joskus raparperimehua juomassa.

VeliSynkkä (nimimerkki)

PUNANAUTA!
siviilitarkkailija kommentoi:
15.2.2010 13.30
Miksi meillä on presidenttinä punanauta?

PUNANAUTA!

Herrajumala kun hetkautti SYVÄLTÄ!

VeliSynkkä
Motto: Halosen tasoa ei voi koskaan aliarvioida liikaa!

M-T Heikka

Halosen päässä ei oikein välähdä koskaan, Ei se punaisuus noiinkään häiritsisi, jos hänellä oli joitain omia ajatuksiakin.

Eihän tuollaista KUKAAN jaksa kuunnella, ei varmaan edes itse lenin tai Mao olisi jaksaneet.

Käyttäjän kaminiitto kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Kävin teatterissa, mutta en sano, etten tee sitä toiste. Kappaleen nimi oli Esitystalous. Siinä oli paljon muutakin hyvää, kuin sdp:n kannatuksen laskun pohdinta. Näytelmän mukaan se johtuu yksikertaisesti siitä, ettei Suomessa ole enää tehdastyöläisiä ja sdp on ollut ja yrittää edelleen olla tehdastyöläisten valtapuolue. Sdp ei ole pystynyt muuttumaan yhteiskunnan tahdissa ja se on sen tuho.

Halosesta sen verran, että minua huvitti kovasti hänen globalisaatiotohotuksensa. Se katkesi kuin kanan lento (Etelä-Amerikassa), kun Uruguayn Frey Bentosin sellutehtaan kohdalla tuli oikein vaan runsaasti lunta tupaan. Argentiinahan osasi ottaa ilon irti asiasta täysimääräisesti. Ei tarvittu tangoon kahta tällä kertaa. (Viime kesänähän koko tehdas siirtyi UMP:n omistukseen Metsä-Botnian luopuessa osastaan.)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kiitos Helenalle taas hienosta purkauksesta eli pläjäyksestä päin pläsiä. Tunteet on saatava pintaan vaikka raapimalla. Halonen on oman aikansa lapsi, joka on tullut häjyksi, kun ei saa mitään aikaan, vaikka kaikki valtakin demareilla oli muutama vuosi sitten käytössään. Silloinhan demareilla oli täysi värisuora, mutta poliittiset tehot samaa luokkaa, kuin nykyisellä porvarihallituksella.

Kutti (nimimerkki)

Eiköhän vaalitulos ole lähinnä oikea. Eli presidenttiä hatuttaa kun tuli mainostaneeksi "koko kansan presidenttiä". Jos vain 60 % kansasta äänesti ja siitä himpun yli puolet antoi äänensä Haloselle, niin sen on yhtä kuin noin 30 % eli vain yksi kolmasosa kansasta oli hänen takanaan. Kaksi kolmasosaa oli joko vastaan, tai ei viitsinyt vaivautua.

Kai siinä nyt on itsetehostuksen tarve kovilla ja siksi pitää yrittää päästä edes Putinin viereen lepertelemään, jotta pääsisi valokuvaan.

Mm. Saksassa on presidentti, joka on valtiollinen symbooli, mutta sikäläisen eduskunnan kriisissä voi lain mukaan toimia "selvitysmiehenä" jne. Pääministeri eli liittokansleri Merkel kuitenkin johtaa suvereenisti Saksan valtiota ja sen jokapäiväistä toimintaa. Meidän presidentti vain sotkee ja sekoittaa "pakkaa"!

Yki (nimimerkki)

"Halosen päässä ei oikein välähdä koskaan, Ei se punaisuus noiinkään häiritsisi, jos hänellä oli joitain omia ajatuksiakin. "

Ei tosiaankaan välähdä. Hyvin luonteenomainen piirre hänelle. Tyypillinen ammattiyhdistysjuristi, joka pärjää jankkaamalla.

M-T Heikka

Niin, eihän se punaisuus haittaa kovin paljon, jos ihminen olisi luova. Vasemistoliiton Jaakko Portti olisi hyvä esimerkki luovasta vasemistolaisesta.

JLin (nimimerkki)

Viimeiset 3 Presidenttiä ovat kaikki tulleet SDP:sta. Koivisto ajoi kansanvaltaa ja median vapautta ja onnistui tässä hyvin. Ahtisaari ajoi kansainvälisyyttä ja kaikista töppäilystään huolimatta onnistui varsin hyvin. Halosen arvojohtajuus keskittyy kuulemma globalisaatioon. Globalisaatio on kansainvälistä harvainvaltaa, missä ökyrikkaat entisestään rikastuu ja köyhät kuolevat nälkään. Pitäisi ensin määritellä arvo ja sen jälkeen kertoa onko puolesta vai vastaan ennenkuin voi pitää itseään arvojohtajana. Halonen ei ole tehnyt kumpaakaan. Vaikuttaa hieman siltä, että Halonen SDP:n puoluekirjan jätettyään on liittynyt äärivasemmistoon ja tätä tasapainottaakseen mielistelee globalistioligarkkeja antamalla kansainväliselle riistolle muumimamman kasvot.

agendo2 (nimimerkki)

#37

MIla F : "Missä maissa Halonen on käynyt valtiovierailuilla tällä kaudella? - onko hän vieraillut yhdessäkään Euroopan valtiossa? Ei myöskään naapureissa, kuten Virossa tai Norjassa, ruotsalaiset kävivät täällä ja rouva suuttui, kun häntä verrattiin Silviaan..."

Kyllä Halonen kävi viime vuonna Tallinnassa Viron laulujuhlissa.
Sitä muuten ihmeteltiin, miksei vierailusta näkynyt Suomen mediassa paljon mitään. Tapahtuma oli todella suuri monipäiväinen spektaakkeli, josta paistoi joka ikiselle osallistujalle ja seuraajalle virolaisten vahvana säilynyt isänmaallisuus. Kansallista identiteettiä ei Virossa haluta lannistaa. Virossa näkyi TV:stä kaikki juhlallisuudet alusta loppuun.

Kerron tämän siksikin, että kun näin Tarja Halosen istuvan pääjuhlassa eturivissä yhdessä presidenttipariskunnan kanssa, ajattelin, että olisipa meidänkin presidenttimme yhtä isänmaallinen.

Esitän pohdittavaksi mielestäni tärkeimmän kriteerin presidentiksi pyrkiville:

Suomen presidentistä pitäisi näkyä, kuulua ja tuntua, että hän on aidosti isänmaallinen suomalainen, joka ajaa ensisijaisesti aina suomalaisten etua ja puolustaa suomalaisten oikeuksia ja suomalaista identiteettiä.

Sellainen presidentti, joka saa kansansa tuntemaan tervettä itsetuntoa, on isänmaallinen.

Jo tästäkin blogista on tullut ilmi, kuinka Halosella on ollut halu puolustaa kaukomaiden asioita ja haalia naisasian edistämistä muualta.

Jos Halosen meriittilistalla olisi vastaavan kansallisen tunnon kohotuksen kaltainen tapahtuma kuin Viron laulujuhlat, me kaikki antaisimme nyt hänelle tunnustusta siitä.

Presidenttifoorumit ovat mielestäni ainoa mainittava Halosen plussa, mutta niissä on ollut heikkoutena se, että vaikka aiheet ovat olleet hyviä, supstanssi on jäänyt ohueksi ja hajanaiseksi, koska osallistujia on ollut liikaa ja enimmäkseen jokainen on puhunut vuorollaan oman repliikkinsä ja aika on mennyt siinä.

Isänmaallisuudesta puhuttaessa - onko meillä isänmaallinen presidentti, kun hän ei edes suostu keskustelemaan Karjala-kysymyksestä, semminkään, että ajaisi Itsenäisen Suomen etua ja ottaisi asian esille Putinin kanssa tosissaan, teetättäisi hallituksella valmistavat palautussuunnitelmat esitettäväksi neuvotteluja varten jne?

Seuraavalla presidentillä olisi muuten mahdollisuus sijoittaa itsensä Suomen historian ykköspresidentiksi ajamalla Suomen etua siten, että Suomi voisi viettää itsenäisyytensä 100v-juhlia jälleen kokonaisena, itsenäisyyden rajoissa.
Ne juhlat olisivat komiat laulujuhlat Viipurissa, aijai sentään...

agendo2 (nimimerkki)

MIkäs pyssäys tähän ketjuun nyt tul?

Olko se miun syytä?

Tuntuko yhen äkin hätkäyttävältä asettoo presidentin isänmuallissuus puntarriin?

Toimituksen poiminnat