Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Jyrki is a nAughty, nAughty daddy ;)

Tänään taas ”kansan”edustajat kokoontuivat eduskuntaan jauhamaan paskaa. Köyhyyden ja sen poiston piti olla agendalistan ykkösenä, olihan opposition välikysymys aiheesta ”köyhyys”, mutta Sosiaalisesti Dementoituneet Pöljät nostivat KAIKKIEN epäkohtiemme ohi heitä niin kovin harmittaneen asian, Jyrki Kataisen isyysloman.

Siinä missä Paavo Lipposen isyysloma oli aikoinaan niin siistinmageenihkupoksuraksua, että sitä piti käydä ihan Enklannissa mainostamassa, niin Jyrki Kataisen isyysloma on kapitalistiökyporvareiden kiero suunnitelma kurjistaa köyhien ja kurjuutta elämässään jatkuvasti kohtaavien SDP:läisten elämää.

Siis ei mene jakeluun. Kun jo demariedustajien tyhmyys jaksaa vuodesta toiseen hämmästyttää ja kummastuttaa, niin käsityskyky loppuu siinä kohtaa, kun alkaa miettiä, että kuka tuollaista porukkaa ihan oikeasti äänestää?

Muutoinhan siellä ei taas tapahtunut yhtään mitään.

Täältä tähän

- Helena

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Tuima (nimimerkki)

Vetää jo sanattomaksi. Vihreät haluavat rajoittaa yksilönvapautta ja kieltää lähes kaiken, demarit lässyttävät seiskapäivää tason juttuja, rkp haluaa etujensa säilyvän vaikka maailman loppuun asti, kokoomus ottaa pikkaisen rikkailta ja siirtää rahaa köyhiltä niin että loppujen lopuksi rikkaat tulevat hyötymään tulonsiirroista. Tätä omien etujen ja kähminnän määrää on vaikea kuvailla edes sanoin. Jokainen keskittyy täysin epäolennaisiin asioihin tällä hetkellä ja puuhastelee kaikenmaailman pikkujuttujen ja kivojen projektien parissa. Ei ole huolen häivää huomisesta. Hui hai ja rommia pullo.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#1.
Nimenomaan. Yritin keksiä jotain järkevää, mitä tuolla välikysymysistunnossa olisi tehty, sanottu tai edes puoliääneen ajateltu, mutta eipä mitään. Perussuomalaiset vähän kyselivät kantasuomalaisten oikeuksien perään, kun näyttäisi nuo mamut vetävän sosiaalituissa kermat päältä, mutta siinäpä se sitten olikin...

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

Naughty on sana, joka tulee mieleen sanasta noughty, mutta onko tässä joku kielellinen sanaleikki, jota tyhmempi ei vielä ole tajunnut.

Frank (nimimerkki)

noughty = no naughty :-)

TP (nimimerkki)

Demareiden linja on hukassa.

Siellä on selvääkin selvemmin tehty päätös siitä, että Natosta tehdään demareiden toimesta "suuri" kysymys seuraavien vaalien alla. Siinä kun kansa ja demarit ovat samaa mieltä, ollaan demareiden piirissä selvästi ajateltu. Juttakin julisti uutisissa, että hänestä "tuntuu", että Nato on tärkeä asia seuraavissa vaaleissa. Tätä taustaa vasten ei olekaan enää ihme, että Heinäluoma päästää keskellä lamaa mediaan aivopieruja, joissa väitetään, että "Nato johtaa palkka-armeijaan".

Haloooo. Ollaan itse asiasta mitä mieltä tahansa, niin ihan oikeesti, KETÄ KIINNOSTAA NYT? Jokainen tietää, että ensi kaudella ei mennä Natoon, mitä helkkaria siitä jauhamaan. Tärkeämpääkin on.

TP (nimimerkki)

Lehtipuu, se on finlishiä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

VITTU ETTEKSTE TAJUU!?!?! Kirjotin väärin. Korjasin otsikkoa jo noin kymmenen kertaa ja silti kirjotin väärin. MITEN MINÄ ONNISTUN HAHAHAHAHAHAHHAHAHA.
Mutta oisittepa nähny mitä mie ekana kirjotin :D:D
Tavasin tuota geehooteetä varmaan sata kertaa, että onks se oikein X)

Jukka S (nimimerkki)

Katainen oli sattumalta isyyslomalla Tahkolla, kun tiedossa oli välikysymys jossa Kataisen puhtoinen imago olisi voinut ryvettyä totuuden tullessa ilmi, että hallituksen köyhien hyväksi tekemä työ on ollut pelkkää kosmetiikkaa. Vai luuleeko joku ihan oikeesti, että kansaneläkkeellä, toimeentulotuella tai alimmalla työttyömyyskorvauksella voi Suomessa tulla toimeen.

Oli siinä inhoreaktioissa pitelemissä kun hallitus retosti kuinka hyvin Suomen köyhillä on asiat.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#6.
Minua jänskittää ihan hulluna, että mikä on SDP:n seuraavien vaalien slogan. Ne kun on niin hyviä siinä. "Unelmahöttöä kansalle" ;)

Jukka S (nimimerkki)

Mut voihan olla, että Jyrki on siellä Tahkolla köyhän asialla. Niin sit sen ei tartte olla eduskunnassa.

Auria (nimimerkki)

Aika härskiä toimintaa lähteä Tahkolle after ski tilaisuuteen kun eduskunnassa käsitellään sentään välikysymystä. Vaikka välikysymys olikin niin triviaalista (?) aiheesta kuin köyhyys Heinäluoma oli oikeassa siinä että Kataisella olisi ollut valta sovittaa asian käsittely eduskunnassa arvon valtiovarainministerille sopivaan aikaan. Tämä ei kuitenkaan Kataista kiinnostanut.
Tämä Pekka Ravi vetää tyhmyydessä vertoja keskustan Kallille. Umpityhmät punanaamaiset, loukatut äijät vaatimassa anteeksipyyntöjä eri tahoilta ja aina ihan väärin perustein.

Tuima (nimimerkki)

"Minua jänskittää ihan hulluna, että mikä on SDP:n seuraavien vaalien slogan."

Voi sitä perseennuolennan määrää kun vaalit tulevat, kaikille kaikkea kivaa pikku hauskaa ja rahaa on taas kuin roskaa jokaiselle, on lottovoitto syntyä Suomeen ja paskapuheet jatkuvat. Ja sitten kun vaalit ovat ohi niin sama meno jatkuu, ehkäpä ollaan saatu pari uutta tyhjäpäätä, missiä tai julkkista tuonne eduskuntaan.

Hannu Rainesto

SDP. Kokoomus, Keskustapuolue, RKP, Vihreät, mikä heitä erottaa? Niin ei mikään, no mikä sitten yhdistää? Kapitalismi, jokainen näistä on kapitalistisia puolueita. Ja, kun muistamme, että on vain yhtä kapitalismia, sitä riistävää niin todella näitä yhditästää riito ja Ihmiskunnan kurjuuttaminen.

Miksi siis Helena jaksat itse jauhaa paskaa, kun et viitsi edes erotella näitä paskoja toisistaan.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#9. ja #12.
Ainoa vaan, että se Tahkojuttu on HUOMENNA. Ei siis edes tänään. Demarit halusivat vain saada halpaa julkisuutta itselleen. Tai sitten eivät osaa lukea.

Jos Jyrki on viettämässä isyyslomaansa kotonaan Savossa, niin siitähän ei ole kuin luikahus Tahkolle. Missä siis ongelma?

Auria (nimimerkki)

#15: sitä suuremmalla syyllä Kataisen olisi pitänyt olla TÄNÄÄN eduskuntasalissa välikysymyskeskustelun aikana!

Gagarin (nimimerkki)

Mitähän demarit tuumaisivat, jos joku duunari valittaisi, ettei työnantaja päästänyt isyyslomalle, kun oli niin kiire työpaikalla?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#16.
Okei, siis hänellä ei ole oikeutta isyyslomaan?

#17.
Nimenomaan.
Demarit ovat hömppäjulkisuuden perässä juoksevia, arvotyhjiössä eläviä pönttöjä.

Auria (nimimerkki)

#18: Hän on Suomen valtiovarainministeri. Hallituksella on valta sovittaa välikysymysten käsittely hallitukselle sopivaan aikatauluun. Voisi jossain nyrkkipajassa mennä läpi yksittäinen isyysvapaan vietto mutta kuten sanottua ministerin pitäisi palvella ensisijaisesti kansaa ja loman vietot sen mukaan. Juurihan hallituksella oli tosi pitkä joululoma.Voin olla väärässä, mutten muista esim. Lipposen tai kenenkään muunkaan avainministerin isyyslomailleen välikysymyskäsittelyn aikana.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#19.
Niin, miksi Kataisen olisi siellä tarvinnut olla? Ihan hyvin se Hyssäläkin sai selitettyä asiat oppositiolle, jolla ei oikeasti edes ollut mitään asiaa. Kunhan vaan piti jo vähän vaalityötä päästä tekemään.
Demarit ja vasemmistoliittolaiset eivät ole miesmuistiin tehneet hallituksessa ollessaan mitään merkittäviä korotuksia mihinkään pienimpiin päivärahoihin, joten itse en heidän "köyhyyskeskusteluilleen" antaisi mitään arvoa. Ymmärrän siis hyvin, että Katainen valitsi ennemmin perheensä kuin moisen mölisevän julkisuushakuisen jeesustelujoukon.

Princesa Tenesoya (nimimerkki)

Ehkä de marinat pahoittivat mielensä, taas syntynyt uusi ei demari.
De marinat ovat katoamassa, kuten dinosaurukset. Sukupuutto tgoteutumassa ennen uutta jääkautta, joka lähestyy kiihtyvällä vauhdilla. Kuin VR:n höyryveturi.

tai

Mihin eduskuntaa tarvitaan? Ei mihinkään. Siellä vain puhutaan ja puhutaan. Ihan sama ketkä ovat hallituksessa. Vuorosanojen esittäjät vain vaihtavat paikkaa. Välikysymyskeskustelu ja äänestys ovat yhtä samaa teatteria. Kansa ei kaipaa puheita, vaan tekoja. Tarvitsemme valistuneen itsevaltiaan. Sellaisen vanhan hyvän ajan patruunan, joka huolehti väestään kohdusta hautaan. Politiikkateatteria emme tarvitse. Se on käynyt liian kalliiksi. Tarvitsemme vain hyviä tekoja, emme tyhjiä sanoja.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#21.
"Mihin eduskuntaa tarvitaan? Ei mihinkään. Siellä vain puhutaan ja puhutaan. Ihan sama ketkä ovat hallituksessa. Vuorosanojen esittäjät vain vaihtavat paikkaa. Välikysymyskeskustelu ja äänestys ovat yhtä samaa teatteria. Kansa ei kaipaa puheita, vaan tekoja. Tarvitsemme valistuneen itsevaltiaan. Sellaisen vanhan hyvän ajan patruunan, joka huolehti väestään kohdusta hautaan. Politiikkateatteria emme tarvitse. Se on käynyt liian kalliiksi. Tarvitsemme vain hyviä tekoja, emme tyhjiä sanoja."

JUURI NÄIN!

Liiris (nimimerkki)

Suuressa, aikakirjoihin jäävässä Katainen isyyslomalla Tahkolla bileissä -keskustelu on myös osoitus medioiden rappioajasta: miten Heiniksen älyvapaa uho on läpäissyt kaikki seulat, nousten uutisten pääjuttujen joukkoon.
Helena sä oot mun idoli - joko sulla on fanisivu facebookissa?

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Helena Eronen (kommentti 8 ): "VITTU ETTEKSTE TAJUU!?!?! Kirjotin väärin. Korjasin otsikkoa jo noin kymmenen kertaa ja silti kirjotin väärin. MITEN MINÄ ONNISTUN HAHAHAHAHAHAHHAHAHA."

Saattoihan se olla ihan oikein alun perinkin. Nought on brittienglantia ja tarkoittaa nollaa, ja esimerkiksi ilmaisu "come to nought" = "epäonnistua". Sanaa noughty ei sanakirjani tunne, mutta voisihan se olla nought-sanasta väännetty uuskielinen adjektiivi. ;-)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

#23.
Vähän veikkaan ettei ole. Jään sellaista odottelemaan ;)

#24-
Joo, no jospa minä nyt sen ihan kuitenkin otan näppäilyvirheeksi...

Mutta se on kyllä niin jännä, että kuinka suomalaiset takertuvat hirmuisen herkästi kirjoitusvirheisiin engannin kielisissä sanoissa. Jos tulee kirjoitusvirheitä suomeksi, niin eipä ketään kiinnosta, mutta englanniksi jos kirjoittaa väärin, niin aijai.

Auria (nimimerkki)

Joo, Katainen varmaan poseeraa tänään Tahkolla pikkuvauva kainalossa. Että ihan samalla tavalla se Kokoomus aloittelee vaalikampanjaa. Onhan se huomattavasti enemmän Korvaa ja Toivoa (ja ennenkaikkea positiivistä mielikuvaa)kuin marisevien opposition kansanedustajien ikäviin kysymyksiin vastailu. No fun.
Vihreiden Outi Alanko-Kahiluoto piti muuten eilen erittäin asiallisen ryhmäpuheenvuoron eduskunnassa. Siinä otettiin esiin keskeiset epäkohdat sosiaalikysymyksissä joista Satakomitea ei saanut päätlksiä aikaan. Pitkästä aikaa hyvä puheenvuoro vihreiltä. Ettei se nyt ihan viraton tilaisuus mielestäni ollut.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Sauli Niinistö varmaan katsoi sopivan päivän, jolloin asiaa käsitellään, jottei Kataisen tarvitsisi olla paikalla. VM:n mukaan päivät olivat sovitut jo ennen välikysymyksen tekemistä.

Koskahan tuo pyhä kahden minuutin viha osuu Saleen?

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

#24 ja #25

Itsekin ajattelin, etta nyt on keksity enklantiin uudissana "nollamainen", jota Helena asiantuntevasti osaa kayttaa, kun muut viela opettelevat perussanastoa.

Suomalaiset eivat takerru englanninkielen kijroitusvihreisiin, vaan vain mina.

M-T Heikka

Demarien pontimena vaikuttaa olevan pelkästään se, millä keinoin he kuvittelevat saavansa ääniä.Yritykset menevät aina karille, koska he kuvittelevat äänestäjät itseään typerimmiksi. Demareiden ei kannattaisi edes yrittää olla ovelia. Vaan umpikieron on vaikea rehdiksikään alkaa.

Epärehellinen ja vielä tyhmä ja pahansuopa, sellainen on ihmisenäkin aika kammotus.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Helena Eronen (kommentti 25): "Mutta se on kyllä niin jännä, että kuinka suomalaiset takertuvat hirmuisen herkästi kirjoitusvirheisiin engannin kielisissä sanoissa."

Tottakai minkä tahansa vieraan kielen kirjoitusvirheisiin tartutaan herkemmin, koska vieraassa kielessä väärinymmärrysten vaara on suurempi. Vaikka suomenkielisessä kommentissa olisi pari kirjainta vinksallaan, niin kaikki (suomalaiset) ymmärtävät asian silti. Iste aisassa, vkkiaa saann kakiki käskiemeismt kjiriamet olsii sottektu, niin tkstei on sitli ymäräretämtvä, knuahn sanjoen esnimisämet ja viemeiist kjiriaemt ovat pikaalalan. Vieraalla kielellä yleensä ei ole.

Auria (nimimerkki)

#29: Niin, kukahan tässä on se vedätettävä..
Kyllä Kataisen asiasta on keskustelua syntynyt yleisönosastoilla, jostain kumman syystä. Kaikki eivät näe asiaa pelkkänä demareiden provokaationa. Eihän Heinäluoman tarvinnut kuin avata päivän lehti ja sieltähän ne Kataisen prioriteetit selvisi. Yrität nyt antaa kuvan että demarit tonkimalla tonkivat epäkohtia hallituksesta. Meno hallituksessa on kuitenkin todella törkeää ja kansanvaltaa halveksivaa.

Demarithan sinänsä on pihalla kuin lumiukot. Tulee kaikenlaista outoa ehdotusta naisten armeijakutsunnoista ja muista. Joitakin fiksuja heissä kuitenkin on. Esim. Antti Kalliomäki joka jättää eduskunnan totesi osuvasti ajan menosta että vielä hänenkin kaltaisiaan tylsiä totuuden puhujia kaivataan.
Zeitgeist on vielä vähän hakusessa. "We´re still in denial" mutta ajanhenki on muuttumassa. Esim tapahtumat eduskuntatalon edessä eilisiltana ennakoivat edessä olevaa muutosta. Näin toivon.

Gagarin (nimimerkki)

#25: "suomalaiset takertuvat hirmuisen herkästi kirjoitusvirheisiin engannin kielisissä sanoissa."

Mitä se "engannin" kieli on? :D :D :D

Blogi poistettu

Helena, joikein!

Junnon jementikko jemari on juulojammainen joka jei josaa jiittomakieltä. Jai sitten jukutaidoton ja jokea.

tuli vaan mieleeni (nimimerkki)

Miksi päivämäärästä oli kaikkien osapuolien kanssa SOVITTU etukäteen - jos/kun eivät voineet/halunneet olla paikalla.

Vai oliko juuri siksi?

Anna-Leena Nieminen

Helena: "Siinä missä Paavo Lipposen isyysloma oli aikoinaan niin siistinmageenihkupoksuraksua, että sitä piti käydä ihan Enklannissa mainostamassa, niin Jyrki Kataisen isyysloma on kapitalistiökyporvareiden kiero suunnitelma kurjistaa köyhien ja kurjuutta elämässään jatkuvasti kohtaavien SDP:läisten elämää.

Siis ei mene jakeluun. Kun jo demariedustajien tyhmyys jaksaa vuodesta toiseen hämmästyttää ja kummastuttaa, niin käsityskyky loppuu siinä kohtaa, kun alkaa miettiä, että kuka tuollaista porukkaa ihan oikeasti äänestää?"

No ei mene jakeluun ei ja sitä minäkin ihmettelen että miksi tuollaista porukkaa äänestetään:

http://annaleena.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/22/al...

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

TP: Siellä on selvääkin selvemmin tehty päätös siitä, että Natosta tehdään demareiden toimesta ”suuri” kysymys seuraavien vaalien alla. Siinä kun kansa ja demarit ovat samaa mieltä, ollaan demareiden piirissä selvästi ajateltu.

Niinpä.

Persut vastustavat Natoa, koska enemmistö kansasta vastustaa Natoa = persut ovat halpahintaisia populisteja, eikä heillä ole mitään omia ajatuksia.

Demarit vastustavat Natoa, koska enemmistö kansasta vastustaa Natoa = demarit ovat nöyriä kansanvallan palvelijoita, jotka ottavat kansalaismielipiteen huomioon toiminnassaan.

SDP:n vaalilause voisi olla "Ei se ole väärin silloin kun me teemme niin!"

Tuima (nimimerkki)

SDP:n vaaliohjelma voisi olla:

Me halutaan valtaan, hinnalla millä hyvänsä, tykätkää meistä pliiis ja mikähän saisi teidät äänestämään meitä, me heittelemme näitä populistisia diipa daapa juttuja sekä leikimme, että meitä mukamas oikeasti kiinnostaa kansa ja heidän mielipiteet, mutta oikeasti meitä ei kiinnosta paskan vertaa teidän mielipiteet tai mitkään muutkaan, kunhan olemme vain niin helvetin vallanhimoisia ahneita paskiaisia.

Esa Kärnä

#2. Lainaus: "Perussuomalaiset vähän kyselivät kantasuomalaisten oikeuksien perään, kun näyttäisi nuo mamut vetävän sosiaalituissa kermat päältä, mutta siinäpä se sitten olikin."

Demarit ja vihreät on tällä hetkellä suomalaisen yhteiskunnan suurin syöpä. Minä liityin tuossa viime viikolla Perussuomalaisiin.

Jarno Helmenkiillottaja (nimimerkki)

#13: "on lottovoitto syntyä Suomeen ja paskapuheet jatkuvat. Ja sitten kun vaalit ovat ohi niin sama meno jatkuu, ehkäpä ollaan saatu pari uutta tyhjäpäätä, missiä tai julkkista tuonne eduskuntaan. "

Demarien pitäisi alkaa kiireesti värvätä seuraavaa ortodoksipappia ehdokkaakseen. Mitrokin kun pääsi EU:hun lomiaan pitelemään, eikä ole enää kotimaassa proriilia "nostamassa". Pappikin kun on uskottavampi kuin demaripolitrukki.

Toimituksen poiminnat