Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

- TISSIT – SEKSI – PIMPERO – PIPPELI - ERITTEIDEN VAIHTO -

Minulla on aika isot tissit, kuppikoko on aika tarkalleen D:ssä pysytellyt aikuisikäni, joskus oli DD ja joskus tosi hoikassa kunnossa ollessani C. Tissini ovat muuten ihan kivat, mutta niihin liittyy pari harmillista yksityiskohtaa. Ensinnäkin se, että ihmiset kuvittelevat tissieni olevan jonkinlaista yhteistä omaisuutta ja niin naiset kuin miehetkin ovat katsoneet olevan ihan okei huomautella tisseistäni tai jopa kosketella niitä ihan tuosta vaan. Jo teini-ikäisenä sai tottua siihen, että keski-ikäiset ukot huutelivat perään ”voi kun on tytöllä isot keuhkot, varmaan hyvä lauluääni” jne. mikä tuntui aika ikävältä. Nykyään olen härskeimmille oppinut sanomaan takaisin tyyliin ”vau, sulla on kyllä varmaan tosi iso penis” tai taputus takapuolelle ja ”on siinä miehellä jytäkät perät”.

 

Toinen tosi harmillinen ongelma on se, että valtaosa kauniista alusvaatteista on tehty niin, että niissä on hyvin sirot olkaimet. No eihän sellaiset jaksa kannatella isompaa rintavarustusta ja ne narut painuvat ikävästi olkapäihin. Nykyään tämä on hieman parantunut ja löytyy paljon nättejä rintaliiveja myöskin rintaville suunniteltuna eli leveällä olkainnauhalla. Vielä 90-luvulla oli toisin ja se oli erittäin ikävää teini-ikäisestä, kun kaverit ostelivat kivoja ja tyttömäisiä alusvaatteita ja itse sai käydä tutustumassa johonkin mummovalikoimaan :(

 

Toi seksi on ollut paljon nyt esillä. Ensin mie meinasin kirjottaa eilisestä Nobelin rauhanpalkinnosta, mutta ääääh, mitä sitä semmosia pähkäilemään. Seksi on paljon kivempi juttu. Tai siis pitäisi olla, mutta joidenkin mielestä se ei olekaan kiva juttu. Tai siis olisi, jos sitä saisi. Näinpä onkin alettu nyt sitten ihan valtiovaltaa huudella apuun. Pitäisi lainsäädännöllisin keinoin naisia, ei nyt pakottaa, mutta hienovaraisesti ”kannustaa” jakamaan auliimmin sitä pimperoaan miehille. Mitä useammalle ja mitä avokätisemmin, niin sitä parempi. Bordellit laillisiksi ja onpahan joku jopa heittänyt ilmoille semmosenkin ajatuksen, että kun miehillä on intti, niin naisilla täytyisi olla bordellipakko. Eli kaikkien naisten olisi suoritettava jonkinlainen työpalvelu seksityön merkeissä.

 

Mikäpä siinä. Olen ihan varma, että innostuneita vapaaehtoisia työnsankareita löytyisikin. Esim. hyvin monet +50 rouvat elävät seksittömässä parisuhteessa kun miehellä ei enää seiso. Siihen porukkaan kannattaisi tuota bordellityöpakkoa ajatuksena kaupitella, vink vink*

Vai onko sitten niin, ettei näille puutteessa kärvisteleville kelpaakaan vanhempi lady? Että pitäisi olla sitä parikymppistä, kiinteälihaista ja muutenkin sopivan näpäkkää? Oottekos muuten ite?

 

Noh, kyllähän niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin pimpista ja pippelistä ja niiden kohtaamisesta voidaan toki tehdä sisäpoliittinen kysymys. Ja myöskin ihmisoikeuskysymys ja vaikka mikä kysymys. Itse kuitenkin antaisin ihan ilmaisena vinkkinä semmosen, että lopettakaa se nettideittailu, menkää ulos, hymyilkää ja olkaa kivoja. Harrastakaa, käykää tansseissa, tehkää jotain muuta kuin huudatte yhteiskunnalta toimia kun ette saa naista. Tuollaisella positiivishenkisyydessä arvioisin pimperonlohkeamistodennäköisyyden olevan n. 150% parempi kuin katkeralla nettikiukuttelulla :)

 

Noh, nyt tää pimpero lähtee suihkuun. Sheivailen vähän karvoja ja kuorin ihoa ja... ai hitto, hiustenhoitoaine loppui. Hmmm... no täytyy katsoa jos sieltä kaapista jotain löytyy. Kynnet on pakko myöskin lakata. Heh, lakkasin tuossa semmosella turkoosin sinisellä yksi päivä, mutta jotenkin ehkä liian teinit. Yleensä käytän väritöntä lakkaa, mutta jos nyt piristäisi vaikka jollain räväkällä. Fuksianpunainen voisi olla hyvä?

 

Okei, mutta nyt mie mään. 

 

Paneskelemisiin,

 

Helena

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (189 kommenttia)

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Hyvin lohkasit!

Ja suihkuun kipasen minäkin!
Meni aamu vallan sekaisin tuon mun "nimenmuutos" -juttuni kanssa!

Terkut kuppikoolta B!

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Hoh!

Pari viikkoa sitten tuli Avara luonto, jonka pääosassa olivat Israelin tienoilla elävät vuorivuohet. Mikä meininki, ei hemmetti! Urokset tappelee ja voittaja panee kaikki naaraat.

Hävinneet urokset ovat niin läkähtyneitä ja masentuneita, että jäävät vain makaamaan soraan. Niin väsyneitä, etteivät edes viitsi nousta pakoon pötkiäkseen, kun susi tulee. Ja niin tuli susi ja vei syötäväksi.

Darwinismia parhaimmillaan. Kyllä se taitaa olla niin, että itsemurhavietti on uroksilla enemmän tai vähemmän linkittynyt seksin saamattomuuteen eläinmaailmassa.

Kuvitelkaa, kun baari-illan päätteeksi yksi karjuin jätkä panisi kaikki mimmit, kun on ensin hakannut kaikki kilpailijat verille. Saakohan muuten ne Ultimate Fighting jätkät paljon naista?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo, kyllähän nämä saamattomat valittajat voisivat tutustua johonkin eläinmaailman meininkiin. Sieltä sitä vasta niitä ryhmän alistamia seksittömiä elää ja ilman mitään ongelmaa. Se on luonnonlaki, etteivät kaikki urokset pääse parittelemaan. Silleen ehkä evoluutio karsii epäkelvon aineksen lisääntymästä?

Käyttäjän usvi kuva
Janne Paalijärvi

Eläinmaailmassa esiintyy myös paljon sitä, että uros tappaa uuden naaraan pennut ja parittelee sitten tämän kanssa. Mitäpä jos yh-äipän baaripokaus kävelisi ensitöikseen pinnasängylle napsaisemaan vauvan niskat poikki ja vasta sitten siirtyisi panohommiin? Eläinmaailman meininkiä sekin.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

"Eläinmaailmassa esiintyy myös paljon sitä, että uros tappaa uuden naaraan pennut ja parittelee sitten tämän kanssa. Mitäpä jos yh-äipän baaripokaus kävelisi ensitöikseen pinnasängylle napsaisemaan vauvan niskat poikki ja vasta sitten siirtyisi panohommiin? Eläinmaailman meininkiä sekin."

Hoh! Ihmebantusketsi ainesta.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Eläinmaailmassa esiintyy myös paljon sitä, että uros tappaa uuden naaraan pennut ja parittelee sitten tämän kanssa. Mitäpä jos yh-äipän baaripokaus kävelisi ensitöikseen pinnasängylle napsaisemaan vauvan niskat poikki ja vasta sitten siirtyisi panohommiin? Eläinmaailman meininkiä sekin."

Tuokin on totta ja luultavasti on sellaista tapahtunutkin ihmiskunnan historian saatossa. Jos mietitään esim. kuinka helposti jossain antiikin Roomassa vauvoista hankkiuduttiin eroon heittämällä ne kaatopaikalle tai kuinka esimerkiksi yleisesti miehet puhuvat yh-äideistä nykyäänkin aika halveksuvasti, niin ehkäpä juuret juontavat tuohon eläimelliseen tarpeenseen hankkiutua eroon naaraan edellisten urosten jälkeläisistä?

Pena (nimimerkki)

"yleisesti miehet puhuvat yh-äideistä nykyäänkin aika halveksuvasti, niin ehkäpä juuret juontavat tuohon eläimelliseen tarpeenseen hankkiutua eroon naaraan edellisten urosten jälkeläisistä?"

En ole havainnut, että halveksiminen kohdistuisi itse lapsiin. En edes usko, että sellaisia yh-äitejä halveksitaan, jotka pyhittävät elämänsä niille lapsille. Halveksunta kohdistuu niihin, jotka hakevat uutta, kun edellinen ei kelvannut...

No rapatessa varmaan roiskuu...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"En edes usko, että sellaisia yh-äitejä halveksitaan, jotka pyhittävät elämänsä niille lapsille. Halveksunta kohdistuu niihin, jotka hakevat uutta, kun edellinen ei kelvannut..."

Pari kysymystä: mihin perustuu usko siitä, että se on naisen vika, jos hänestä tulee yh?
Miksi äidin täytyisi pyhittää elämänsä vain lapsille? Vaaditko lasten isiltä samaa?

Voi vittu. EI mikään ihme, että olisi bordelleille kysyntää.

Vieras (nimimerkki)

Janne Paalijärvi:"Eläinmaailmassa esiintyy myös paljon sitä, että uros tappaa uuden naaraan pennut ja parittelee sitten tämän kanssa. Mitäpä jos yh-äipän baaripokaus kävelisi ensitöikseen pinnasängylle napsaisemaan vauvan niskat poikki ja vasta sitten siirtyisi panohommiin? Eläinmaailman meininkiä sekin."

Tästä kehittyneempi versio on se, että sharia-tuomioistuin kivityttää huikentelevaise yh-äidit tuottamasta enää enempää sosiaalista vapaamuotoisuutta sosiaalisten kustannusten hillitsemisexi.

Vähitellen eläimelliseen menoon tuolee islamilainen järjestys. Se on Allahin tahto.

Vieras (nimimerkki)

"Tuokin on totta ja luultavasti on sellaista tapahtunutkin ihmiskunnan historian saatossa. Jos mietitään esim. kuinka helposti jossain antiikin Roomassa vauvoista hankkiuduttiin eroon heittämällä ne kaatopaikalle tai kuinka esimerkiksi yleisesti miehet puhuvat yh-äideistä nykyäänkin aika halveksuvasti, niin ehkäpä juuret juontavat tuohon eläimelliseen tarpeenseen hankkiutua eroon naaraan edellisten urosten jälkeläisistä?"

Miksi seuraavan uroksen pitäisi maksaa edellisen uroksen ruokkoja ja vielä kuunnella tätä tapaamusoikeudelisena viikonloppuisänä?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mutta Janne. Viitaten aamuiseen tähän Marjatan blogissa käymäämme keskusteluun:

9.10.2010 09:21 Janne Paalijärvi

0 pistettä
Happamia, sanoi kettu. Jos ei yllä kirjoituksillaan suuriin kommenttimääriin, on kirjoittanut tylsästi. Syyllinen löytyy tässäkin tapauksessa peilistä.

----------------------------

Sanoisin, että ei välttämättä aina ole ongelma tekstissä. Vai tätä shittiäkö blogeissa halutaan?

Vieras (nimimerkki)

Helena Eronen:"Pari kysymystä: mihin perustuu usko siitä, että se on naisen vika, jos hänestä tulee yh?"

Ei ole mikään pakko ryhtyä yh:ksi. Lapset voi toki antaa isälle, kun "aloittaa uuden elämän" uusien isäkandidaattien kanssa. On tunnettua, että epäonnistuneetkin äidit kuitenkin pitävät jonkinlaisena kunniakysymyksenä päästä kasvattamaan lapsensa - vaikka kieroon oman elämäntapansa mukaiseksi.

"Miksi äidin täytyisi pyhittää elämänsä vain lapsille?"

No siksi, että naisten on vaikea saada yhteiskunnassa aikaan yleensä mitään muuta hyödyllistä.

"Vaaditko lasten isiltä samaa?"

Jos naiset luovuttaisivat lapsensa ennen seuraavaa miestä suosiolla lasten isälle, ei olisi tätä ongelmaa eikä parkumusta yh:ista, vaan tasa-arvoiset naiset voisivat olla vapaita niin kuin "muutkin miehet", uroina, jotka kulkevat "omia polkujaan".

Ongelmana on vain se, että naiset haluavat lisää, mutta eivät luovu äitiydestä suosiolla isille.

Pena (nimimerkki)

"Pari kysymystä: mihin perustuu usko siitä, että se on naisen vika, jos hänestä tulee yh?"

No pitääkö tästä taas alkaa saivartelemaan. Kyllähän se tavallaan on aina osin, kuten miehenkin. Ylipäätänsä eronneet, jotka ovat kuitenkin tehneet lapsia, ovat tehneet niitä lapsia vähintäänkin kevein perustein ja osoittavat vähintäänkin itsekästä luonnetta. Jos nyt tilannetta tarkastellaan vain naisen osalta, niin naisen ottaessa eron, on vika lähtökohtaisesti naisen. Jos mies ottaa eron, niin naisen vika on se, että on valinnut lapsen isän kevyin perustein.

Ja hei, en nyt väitä, että itse halveksisin erityisesti yksinhuoltajia, jokainen tapaus pitää käsitellä yksilönä. Ehkä itse eroihin on suurin syyllinen yhteiskunta, joka lähes yllyttää tälläiseen vaihtoehtoon, kun ensimmäinen ylämäki alkaa.

Ja turha siinä on naisten luulla, että naiset ovat pelkästään tyytymättömiä omiin parisuhteisiinsa, kyllä miehet ovat sitä jopa enemmän, mutta miehillä ei ole vaihtoehtoja, tietävät, että sitä samaa se on muidenkin kanssa, jollei jotain erityistä satu kohdalle.

"Miksi äidin täytyisi pyhittää elämänsä vain lapsille?"
No ei täydy, mutta tarviiko odottaa ihailua, jos kovin rempseään tyyliin asioitaan hoitaa?

"Vaaditko lasten isiltä samaa?"
Itseasiassa toivoisin, että edes miehet kykenisivät ottamaan vastuuta lapsistaan, kun harva nainen siihen pystyy. Mitään en toki vaadi.

"Voi vittu. EI mikään ihme, että olisi bordelleille kysyntää."

No noi bordellivaateet on näiden nuorten miesten hormoonien tuotosta. Itse haluaisin naisilta hyviä käytöstapoja miehiä kohtaan, siinä sitä olisi "bordellia" kerrakseen.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo, kyllä me naiset ollaan ihan kamalia demoneja :D Lapsia rääkätään kun pakotetaan ne olemaan meidän lapsia ja miehiä kans rääkätään ja kaikkia. Me kaikki olemme samanlaisia paholaisnaisia, joilla ei ole muuta mielessä kuin se, että äkkiä lisää, parempaa, nopeammin!!!! :D:D:D:D

Tsemppiä!

hulda (nimimerkki)

Kuka eduskuntavaaliehdokkaista lupaa järjestää palkkiollaan ilmaista seksineuvontaa? Torstai on toivoa täynnä, tohtori Kiimankinen vastaa.

Käyttäjän indy kuva
Torsten Sandberg

minä annan sitä ilmaiseksi, siis edustajantoimen yhteydessä. kokemusta on, siis neuvonnasta. mutta rajallisesti sillä "oikeita töitäkin" pitää tehdä.

lähtökohtani on kokonaisvaltainen ihminen

hulda (nimimerkki)

Eduskunnasta puuttunee enää miesten seksikerho, vinkkejä:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/11470...

Vieras (nimimerkki)

On hienoa tietää, että Ilkka Kantolan lisäksi antaa myös Torsti Äärelä. Miten onnistunutta tämä toiminta on?

Vieras (nimimerkki)

Eduskunnassa ei tosiaankaan ole vielä seksikerhoa. Nimeksi ehdotan "eheän ihmisyyden kerho".

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Yksi juttu, mitä naisilta toivoisi, olisi meikkauksen vähentäminen. Helvetinmoinen tällääminen ja itsensä muokkaaminen vääristää ja tekee naisista liian seksuaalisia, joita on vaikea lähestyä.

Väitän, että miehen on keskimäärin helpompi lähestyä laittautumatonta naista kuin muokattua. Kova laittautuminen viestii valtavan korkealle ladatuista odotuksista ja olen itse ainakin aina kokenut sellaisten naisten lähestymisen pelottavaksi, koska panokset kasvaa liian suuriksi.

Meinannut painattaa t-paidan, jossa lukee jotain "Make up = Fake up".

Jos naiset haluavat itseään lähestyttävän persoonina, jättäkää viimeisin muoti ja aggressiivinen kauneuslaittautuminen pois. Naisten kauneudellinen kilpavarustelu lähentelee jo USA:n ja Neuvostoliiton 80-luvun ydinvarustelua ja kaikki tulee onnettomiksi.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Tuo "ei naiset meikkiä kaipaa" on semmonen klisee, että et uskokaan. Meikata kun voi monella eri tapaa, esim:
http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=360
tai
http://1.bp.blogspot.com/_o0DdF7eG8Vg/S8vitAN3DlI/...

Hyvin hyvin harvalla naisella on itsellään niin nätit värit ja kaunis iho, että voisi hyvällä omallatunnolla sanoa, että on luonnonkaunis. Toki myöskin heitä löytyy, jo hyvin pienellä ehostuksella saa ihan tavishirmustakin sievän.
Ja en ole koskaan tajunnut sitä, kun miehet toisaalta eivät halua että naiset meikkaa, mutta sitten valitetaan, että suomalaiset naiset on rumia eivätkä panosta ulkonäköönsä.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Jos ei ole luonnonkaunis, niin sitten ei ole luonnonkaunis. Sitten vaan persoonaa ja itsevarmuutta peliin. Meikkaaminen on kusetusta, vaikka itsellänikin saattaa meikatun kohdalla viisari enemmän värähtääkin. Kusetusta silti.

Meikkaava nainen lisää muiden naisten painetta meikata. Meikkaava nainen käy hienovaraista huoruussotaa (huoruus tässä kauneuden ja seksuaalisuuden käyttämistä kilpailuaseena) muita naisia vastaan. Meikkaamattomuus on aseiden laskemista.

Kannustan omaa emäntääni olemaan meikkaamatta. Hän on luonnonkaunis. Olen onnekas. Olen tosin oppinut ymmärtämään naisten ulkonäköpainemaailmaa hänen kauttaan.

Hmmhh... voisikohan olla mahdollista muuttaa suomalaisten nuorten naisten ehostuskulttuuria, jos 25% nuorista miehistä käyttäisi t-paitaa, jossa lukisi "Meikkaus on huoruutta"?

En tiedä, mikä naisten meikkaamisessa ärsyttää. Kaiketi se on se vallan käyttö ja valtaan liittyy aina kriittisyys ihailun ohella.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mie ainakin näytän ihan karmeelta ilman meikkiä, mutta meikillä osaan luoda itsestäni aika pirun hyvännäköisen mimmin ;)
Kusetusta? Ehkä, mutta ei se ole minun vikani jos joku on niin tyhmä, että kiinnostuu ainoastaa siitä, että joku muka näyttää hyvältä.

Pentti Järvi

Täällä ei ole juuri mihinään Vastaa-nappulaa.

Siinä olen Pekan kanssa samoilla linjoilla, että nainen ehkä meikkaa muiden naisten takia, ei niinkään miehiä varten. Tietysti sitten se voi olla hauskaa ajanvietettäkin, mutta ettei edes maitokauppaan voi mennä ilmaan maalauksia, niin..

Vieras (nimimerkki)

Minusta olisi aika tuoda rippikouluihin ja peruskoulun uskontotunneille uusi oppiaihe, ei nyt sentään oppinaine: kristillinen meikkaaminen. Tässä etiikassa aggressiviinen meikkaaminen katsottaisin feikkaamiseksi.

Meikkaaminen on visuaalista informaatiosodankäyntiä, jonka tasoa ei ole mitenkään pyritty säätelemään kansainvälisin sopimuksin. Siksi äärimmäistä maikkaamisen tulosta kutsutaankin "sotamaalaukseksi".

Äärimmäisen meikattu nainen on kuin kemikalion kautta käynyt tylsimys, jolla on ylikehittyneet limakalvot.

Aggressiivinen meikkaaminen voitaisiin kriminalisoida uhkaavan tuntuiseksi ahdisteluksi. Toinen siihen liittyvä asia on hengitysilman myrkyttäminen hajuvesin.

Meikkaaminen on periaatteessa ruumiin koristelemista jo elävältä villi-ihmiten tapaan. Äärimuotoja ovat lävistykset alkaen korvakorujen rei'istä korvalehdissä jatkuen sellaisiin lävistyskoruihin, joita ei tässä Uuden Suomen perhelehdessä kehtaa edes kommentoida.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Puutevälikysymystä eduskunnassa ei vain näy eikä kuulu. Onnea ja hyvää oloa kaikille kehosi osille tasapuolisesti.

Vieras (nimimerkki)

"Noh, nyt tää pimpero lähtee suihkuun." Onko SE varmasti nyt puhdas?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No jo vain. Oikein kiiltää.

Vieras (nimimerkki)
Anni Loren

Hauska kirjoitus Helenalta.
Oikeasti, itselläni ei ole kuin B-kuppi (näkeehän sen tosta kuvastakin vaikka hiukset onkin edessä)mutta muakin ärsyttää kun monesti liiveissä on liian kapeat olkaimet. Voin kuvitella jos on D-kuppi millaista se on.Mutta miehethän (pääsääntöisesti) tykkää isorintaisista:)
Näin muuten viime yönä unta hevosesta..

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Ahaa, eli kapeaolkaimisuus rintaliiveissä onkin uskomaani laajempi yhteiskunnallinen ongelma. Kyllä kannattaisi ottaa huomioon se, että montako perheriitaa, ehkä jopa avioeroa, sillä estettäisiin jos rintaliivien olkainten leveyttä laajennettaisiin eikä olisi enää rintaliivien vittumaisiin olkaimiin vihastuneita ja katkeroituneita naisia vaan kaikki olisivat hymyssä suin ja muuten hyvällä mielellä.

MilaF (nimimerkki)

Ja juu kyllä on! Olen aina ollut hoikka, mutta murkkuiässä tissit kasvoivat niin, että jouduin lopettamaan hyvää tasapainoa vaatineen harrastuksen. Muutenkin kehonhallinta on siinä iässä tarpeeksi hankalaa, kun kaikki jäsenet kasvavat eri tahtiin. Ja oliko silloin urheilurintsikoita - ja pyh oli!

Jossakin vaiheessa riitelin kotona mukaanlähdöstä aina ennen sukujuhlia, koska myös meidän suvussa oli tissisetiä ja sukuunnaituja härskejä ukkoja, joista oli kiva saada tyttö punastumaan ja häpeämään tisseihin kohdistunutta ylenpalttista huomiota. Mutta se oli silloin se.

Sitten on nämä silikonibimbot, joita en käsitä: Miksi hankkia itselleen hartia- ja niskavaivoja ihan vapaaehtoispohjalta. Minä pääsisin noiden vaivojen takia tissinpienennysleikkaukseen, mutta leikkaus on aina leikkaus riskeineen ja kyllähän yhteiselämä tissien kanssa pääosin sujuu riitelemättä, mitä nyt joskus ottaa päähän. Aviomiehellä sen sijaan ei ole mitään valittamista :D .

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo, just nuo äijät, jotka menee ihan sekaisin teinityttöjen tisseistä, ovat kauheita. Yök!

Pentti Järvi

Eikö niitä kanttinauhalla saa ite laitettua?

Vieras (nimimerkki)

"Mutta miehethän (pääsääntöisesti) tykkää isorintaisista:)"

Tissimiesten hegemoniaa on liioiteltu. Se on Hollywoodin tulosta, kun ei kehdata esitellä muuta elokuvissa. Tämän vuoksi kaikki ilkkakanervat pääsevät ministereiksi, vaikka puolue on vuosia yrittänyt pitää valtioneuvostossa ulkokehällä tai ulkoruokinnassa rivikansanedustajana ulkopuolella.

Sääri- ja peppumiesten asemaa suhteessa tissimiehiin pitää parantaa. Tissimiesten määrää valtioneuvostossa on rajoitettava.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Jälleen uusi epäkohta, jolla miehiä alistetaan *kirjoittaa muistiin presidentinvaaliohjelmaansa varten*

Uppi Niskanen (nimimerkki)

"Esim. hyvin monet +50 rouvat elävät seksittömässä parisuhteessa kun miehellä ei enää seiso. Vai onko sitten niin, ettei näille puutteessa kärvisteleville kelpaakaan vanhempi lady? Että pitäisi olla sitä parikymppistä, kiinteälihaista ja muutenkin sopivan näpäkkää?"

Hyvin oivallettu! Itseäni aina ihmetyttää, kun puhutaan siitä, ettei +50v miehellä seiso +50v vaimon kanssa. Ja sitten on kaikenlaista terapeuttia tuputtamassa kemiallista seisokkia. Sehän on aivan höpöä ja suorastaan seksuaalista (kemiallista) väkivaltaa miehiä kohtaan. Kirjoittaja on osunut oikeaan arvioinneissaan. Nykyinen feministinen hegemonia ei vain enää tue miehen normaalia seksuaalisuutta.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Eikä naisen, sillä oikeesti ne yli viiskymppiset naiset haluavat nuorta ja kiinteää orhia eikä mitään isomahaisia ukonköllyköitä.

Jorma (nimimerkki)

Nii-i. Paitsi että vanhempi rouva ja nuorempi mies yhdessä on cool, puumaa.

Vanhempi herra ja nuorempi nainen yhdessä on hyi hyi, pitää paheksua.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Eikä paheksuta. Minusta on ihan normaalia että vanhemmat miehet ja nuoremmat naiset. Ja onhan aiheesta tehty lukuisia nyyhkyelokuvia, kioskikirjallisuutta ym. naisille suunnattua roskaa, kun se vanhempi kartanonherra rakastuu naapurin köyhään neitoon ja plaa plaa plaa.

Kartanonherrasta tuli mieleen COlin Firth. GRRRRRRRRRRRR. Antakeehan kun käyn suupieleni pyyhkimässä.

Jorma (nimimerkki)

Onhan noita, leffoja. Mutta ei se elävän elämän kaksoisstandardia miksikään muuta. Kauheus vaan tuppaa olemaan katsojan silmissä, eikä tarvitse olla edes teinityttö niin paheksuntaa riittää...

"Joo, just nuo äijät, jotka menee ihan sekaisin teinityttöjen tisseistä, ovat kauheita. Yök!"

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No eikö ole vähän kuvottavaa, jos sellaiset 50-60-vee ukot huutelevat 15 kesäsen perään?

Jorma (nimimerkki)

Lähinnä säälittävää.. ja epäkorrektia.

Upphew (nimimerkki)

Jos 15 kesänen näyttäs 15 kesäseltä... kai se aika kultaa, tai "kultaa", muistot, mutta kyllä on erinäköstä tyttöä nykyisin yläasteella.

Anna-Leena Nieminen

Mahtava kirjoitus Helena :D:D

Pertti Sakari (nimimerkki)

En näkisi seksin puutetta minään suurena yhteiskunnallisena ongelmana, vaan päinvastoin seksin ylikorostaminen perheen ja lasten saannin kustannuksella on suuri yhteiskunnallinen ongelma.

Tämä seksivimma kohdistukoonpa se heteroseksiin tai sitten ns. homo- tai lesboeroottisuuteen tuhoaa yhteiskunnan, koska heteroseksuaalinen ydinperhe on yhteiskunnan perussolu, jolle yhteiskunta raknetuu.

Suosittelisin näille seksihihhuleille elämän hankkimista. Aikuiselle ihmiselle tämä tarkoittaa perheen perustamista.

R.P. (nimimerkki)

Ilman seksiä ei tule lapsia, joten se siitä ongelmasta.

Ihminen on seksuaalinen olento, muuten meitä ei täällä olisi, mutta se ei ole sidottu mihinkään perheeseen. Yksinelävä on ihan yhtälailla seksuaalinen olento kuin perheellinenkin. Eikä yhteiskunta rakennu ydinperheille (sen enempää hetero- kuin homoperheillekään), vaan ihmisille. Yksineläjä ei ole yhtään vähäpätöisempi yhteiskunnan osa, kuin kymmenen mukulan äitikään.

Tuhoavatko varttuneemmat leski-ihmiset sinun mielestäsi suomalaisen yhteiskunnan, kun kehtaavat vielä olla seksuaalisia, vaikka lapsia eivät enää voikaan tehdä, mutta haluavat silti nauttia seksuaalisuudestaan jonkun toisen kanssa?

Pertti Sakari (nimimerkki)

Päinvastoin leski-ihmisillekin on aviollisen yhteyden harjoittaminen suositeltavaa, vaikka lapsia ei enää tulisikaan. On parempi elää vanhanakin vakiintuneesti kuin ajelehtia ajopuunlailla maailman turuilla ja toreilla.

Vieras (nimimerkki)

"Ilman seksiä ei tule lapsia, joten se siitä ongelmasta." Kyllä tulee lapsettomuushoidolla. Ei jokaisen tarvitse hoidatuttaa itseään luonnonmenetelmällä baari-illan jälkeen.

Ben Kaergin

Eihän nyt toki,välttämättä. =)

Käyttäjän marihuusko kuva
Mari Huusko

48-vuotiaana, yhden lapsen jo aikuiseksi kasvattaneena, en enää usko perhettä perustavani. Enkä näe syytä, miksi pitäisi.

En silti näe myöskään mitään syytä elää loppuelämääni ilman seksiä. Päinvastoin, uskon että edessä on vielä monia _antoisia_ vuosia...

Käyttäjän indy kuva
Torsten Sandberg

hyvä hellu!

luulenpa että tämä suttusi jossa veit asiasn tietynlaiseen absurdiuteen vie halun näiltä seksikeskusteluilta vähäksi aikaa...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

:P "voih, eihän se ollut tarkoitukseni"

Vieras (nimimerkki)

Onko seksikeskustelun vähenemnen puute?

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Hmm.

Pohjois-Karjalassa, aidoilla naisilla tosiaan taitaa olla yleensä hieman isommat hinkit kuin kiireessä kipittelevillä Helsingin heitukoilla.

Tästä tulikin mieleen, että kyllä se miehelläkin mieli vaihtelee:
Joskus isot on kivat joskus pienet on kivat.

*******************
Huolestuttavaa. Monelta näyttäisi alkavan pajatson kuppi tyhjentyä, kun pitää heittää näitä juttuja seksistä tai sitten keskustella palstan keskustelusta.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Yksi päivä autosta kahtelin lieksalaisnaisia ja todellakin, täällä on aika rintavia naisia paljon.

Minusta naisella sellaiset B-kupin tissit ovat näteimmät, koska ne pysyvät varsin myöhäseen ikään kiinteänä ja kauniina.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Niin. Ja itsellänikin on vain standardikokoinen rauhalliseen ajoon tarkoitettu kulkuneuvo, mutta tilavuuttaa tällaisessa vanhemmassa mallissa on toki sitten hieman tavallista enemmän.

spärrä (nimimerkki)

...sehän oli siellä Lieksassa missä marjareisussa olleista naisista toinen palasi autolle(SAAB) ja alkoi huuteelee... tuu tän SAA pillua...
Huutelun kuullut tattimetsällä ollut mies sai kuitenkin tuomion väkisin makaamisesta...

Pena (nimimerkki)

No jumaliste, olin jo ensireaktiona päättänyt vähän toppuutella tuota sinun hauskaan pakettiin käärittyä itseriittoisuuttasi, mutta onneksi ehdit toteamaan tämän itse.

Isot tissit on tosiaankin lähempänä kamalaa, kun seksikästä. Ainakin minun mielestäni.

Vaikket kirjoituksessasi mitenkään suoraan ylpeillyt rintojesi koolla, sai vaikutelman, että olet niistä ylpeä.

Vähä sama, kun bloggaisin siitä, kun ison munan kanssa on vaikea painaa duunia. Se on aina pyrkimässä lahkeesseen ja hiertää ikävästi ja hietämisen seurauksena seisoo vähän väliä tarpeettomasti.

No onneksesi, taitaa isojen tissien perään halajat olle jopa enemmistö, vaikka itse en tälläistä käsitä. Yhtä typerältä minusta kuulostaa iso pää tai isot jalat, saati, että sekin olisi iso (naisella siis)

Tärkeintä on terhakkuus, niin nenänpäässä, leuassa, rinnoissa, vatsassa tai reisissä. Terhakkuus on melkein synonyymi nuoruudelle.

Puidenkin lehdet ovat keväällä terhakoita, mutta syksyllä ne roikkuvat ja riippuvat, kunnes tippuvat ja tulee talvi.

Oikein huvittavaa, kuinka isorintaiset naiset monesti oikein korostavat rintojaan käyttämällä suuria kaula-aukkoja tms.

Itse vastaavassa tilanteessa hankkisin todella tukevat liivit ja käyttäisin vain poolopaitoja.

Ylipäätänsä seksuaalisuuden ylikorostaminen on minullekkin vastenmielinen ilmiö, enkä todellakaan ihastu ylimeikattuihin, ylitiukoissa farkuissa kulkeviin naisiin, joiden tissit tursuavat yli paidan kauluksista. Hyi hitto. Oikeastaan sellainen pienirintainen jalkapallotyttö, jonka fysiikka on kunnossa, ja hampaat ovat valkoiset, saa löysissä urheiluhousuissaan osaltani huomattavasti suuremman mielenkiinnon, kuin tällätty kanssasisar.

Se tässä nyt vain enites vituttaa, ku nää jalkapallotytöt on joko lesboja tai feministejä ja noi toiset.... no ei edes kiinosta.

On se vaikeaa kuule miehelläkin.

Nils Holgerson (nimimerkki)

Eikös jonkin teeorian mukaan miehiä ole perse ja tissimiehiä? Taidan kuulua jälkimmäiseen.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Pena,
Sehän se on hauskinta tisseissä, että kun ei siihen koko pysty mitenkään vaikuttamaan. Ne on tämmöset ja mieluummin mie niistä tykkään ja yritän huolta pitää kuin että vihaisin niitä. Vaikka isot tissit vaikeuttavat monella tavalla elämää: juoksuharrastusta ei tarvitse aloittaa, ratsastaessa (hevosella) ne ovat hankalat, mahallaan nukkuminen on vaikeaa, joissain jumppaliikkeissä tissit ovat leuassa, imettäminen on todella vaikeaa ja aiheuttaa älytöntä hartiasärkyä jne.

Minun mielestän naisten tulisi rakastaa omia tissejään välittämättä ulkopuolisten kommenteista. Olipa ne tissit pienet tai isot, kiinteät tai roikkuvat jne.

Vieras (nimimerkki)

Suomessa normimassa on 250 gramma ja Yhdysvalloissa 400 grammaa. Suomi ei ole C/D-luokan, vaan B-luokan maa. Karjala lienee kuppikooltaan lähempänä Venäjää kuin Varsinaista Suomea: siksi karjalaisnaiset ovat isotissisempiä kuin suomalaiset, minkä vuoksi tissivertailussa suomalaisnaisille pitäisi peustaa "naisten sarja".

danielewski (nimimerkki)

Asepalveluksessa oppii mm. satakuntalaisen huumorin ystäväksi. Sieltäpäin kotoisin ollut tupakaveri kuittasi huuruiset iltavapaa- ja lomaodotukset aina: "Tommottis elämöintti yhe kusise suolenpätkä tähe."

Nyttemmin on alkanut mietityttää, että oliko ruojalla sittenkin salattua viisautta sanoissaan.

hulda (nimimerkki)
Dissonanssi (nimimerkki)

Joo. Kyllä tuo seksikeskustelu alkaa jo riittää. Seksi on mielenkiintoinen asia, mutta liika on liikaa ettei kärsi inflaatiota.

Liivinolkaimista voisi siirtyä näihin toisiin naisten alusvaatteisiin. Kuka on keksinyt nämä narustringihirvitykset. Jos joku sanoo, että ne on miellyttävät päällä, niin epäilen, että puhuuko ko henkilö totta. Eikä kaikki miehetkään ole niihin ihastuneita.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo siis mullakin on parit narustringit ja aika naurettavilta ne näyttävät. EN ole tainnut pitää ikinä sellaisia tuntia pidempään.
Mutta sitten taas tykkään sellaisista tavissstringeistä. Jotenkin ne on kivat kun pakarat voi olla ihan vapaina, eivätkä muutenkaan ahista.

Vieras (nimimerkki)

Eikö rautakaupasta saisi polyester-köyttä stringiksi halvemalla kuin polyester-puuvillaa naisten vaatekaupasta?

Eikö olisi helpompaa jättää alushousut pois kuin maksaa miltei ei mistään stringeissä?

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Jospa sitten kerron vanhan vitsin kun on niin iloinen keskustelu:

Ennen vanhaan piti raottaa naisen alushousuja, että näkisi perseen.
Nykyään pitää raottaa naisen persettä, että näkisi alushousut.

Vieras (nimimerkki)

Nykyään perseet ovat isompia.

älytyöläinen (nimimerkki)

Eikö se olisi aika jännää jos ihmiset mietiskelisi sitä minkälaiset ja miten terhakat ne on ne toisen sukupuolen hoksottimet? Että kansa kiinnittäisi mielensä siihen onko toinen hyvä sydämeltään ja mieleltään? Että suurin täyttymys olisi pelata toisen kanssa kiinnostava ja ärhäkkä shakkiturnaus? Että jaloa ja vakavaa mieltä; näytettäisiin eri asennoissa ja mahdollisimman provosoivana näytettäisiin erityisissä miesten ja naistenlehdissä? Että tavallisten BB ihmisten erilaisia älyllisiä ja henkisiä ponnistuksia näytettäisiin aina salaa ihmisillle, että kansa saisi tirkistellä hyväntekijän mieleen, että perheen ulkoiluviikonloppu olisi se mistä ihmiset haaveilisivat...?

juri g.

En ole seurannut tämän US-palstan sukupuolikeskustelua muuten, kuin nähnyt että otsikoita on piisannut. Nuorehkojen straittien miesten omien näkemysten esiintuonti seksiasioista netin keskustelupalstoilla johtunee siitä, että virallinen media ja palkkaa nauttivat toimittajat pitävät esillä vain feministi- ja/tai homonäkökulmaa.

En ole näiden laasasten kanssa kaikesta samaa mieltä, mutta hyvän lisän he ovat keskusteluun tuoneet. Jos homma menee överiksi, sille tulee vastareaktio. Ja kun touhu kestää pitkään, siihen kyllästyy. Saman ilmiön olen havainnut sukupuolikeskustelun lisäksi mm maahanmuuttokeskustelussa ja keskustelussa Suomen suhteista Venäjään.

Siis rautalangasta, kronologinen aikajärjestys:

1. Kristillissiveellinen sukupuolimoraali ja perhekäsitys, media perinteisen patriarkaatin hallussa.

2. Vastareaktiona vapaa seksi ja löystynyt sukupuolimoraali. Varsinaisia pornolehtiä ja -elokuvia ilmestyy. Valtamedian kaikkien tissiliisojen äiti, Kauppalehden 3-sivun tyttö julkaisee sulonsa 5 päivänä viikossa.

3. Edelliseen vastareaktiona tiukkapipoinen lesbofeminismi soluttaa politiikan ja median. Miehet ovat sikoja. Vallankahvassa vielä riippuvat miehet alistuvat pallinsa pitääkseen.

4. Vastareaktio tulee tällekin. Miesten tasa-arvoliike tuo esiin myös miesten ongelmia, kosketuksen puutteesta vapiseminen mukaan lukien.

5. Ja kun uusisuomi.fi:ssä ei ole muusta viikkoon keskusteltukaan, Erosen Hellu Pielisjärveltä naulaa nuoren valistuneen naisen teesit us-bloginsa seinälle.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Hyvä Jortsu, kiitos tästä erittäin tyhjäntävästä tiivistelmästä, joka on niin totta kun olla ja voi!

Vieras (nimimerkki)

En ole seurannut tämän US-palstan sukupuolikeskustelua muuten, kuin nähnyt että otsikoita on piisannut. Nuorehkojen straittien miesten omien näkemysten esiintuonti seksiasioista netin keskustelupalstoilla johtunee siitä, että virallinen media ja palkkaa nauttivat toimittajat pitävät esillä vain feministi- ja/tai homonäkökulmaa.

=> Lehdistö on lesbojen ja hihittävien hinttien nurkanvaltaama. Siksi lehdistöön kyllästyneet vähitellen antavat takaisin:"Aito naisnäkökulma on katse kattoon!".

En ole näiden laasasten kanssa kaikesta samaa mieltä, mutta hyvän lisän he ovat keskusteluun tuoneet. Jos homma menee överiksi, sille tulee vastareaktio. Ja kun touhu kestää pitkään, siihen kyllästyy. Saman ilmiön olen havainnut sukupuolikeskustelun lisäksi mm maahanmuuttokeskustelussa ja keskustelussa Suomen suhteista Venäjään.

=> Minusta Laasanen on mainio: niin tutkijana kuin englantilaistyyppisenä mustana huumorina, joka markkinataloushengessä kapitalisoi naisten seksuaalisen arvon, joka ei enää päälle kolmikymmentävuotiaana ole nää hääppöinen. Laasanen on hyvä hemmo. Hän edustaa jonkinlaista vastauskonpuhdistusa Tampereen yliopiston naistutkimukselle.

Siis rautalangasta, kronologinen aikajärjestys:

1. Kristillissiveellinen sukupuolimoraali ja perhekäsitys, media perinteisen patriarkaatin hallussa.

=> Mitä oli ennen kristillista patriarkaattia? Kannattaa lähteä maailman alusta eikä kuvitella, ettei ennen kristinuskoa ollut mitään.

2. Vastareaktiona vapaa seksi ja löystynyt sukupuolimoraali. Varsinaisia pornolehtiä ja -elokuvia ilmestyy. Valtamedian kaikkien tissiliisojen äiti, Kauppalehden 3-sivun tyttö julkaisee sulonsa 5 päivänä viikossa.

=> Kolmossivun tyttö on enää piirros kolmanneksi viimeisellä sivulla. Ennen Kauppalehti oli pornolehti, kun siinä oli oikea tissikuva kolmannella sivulla. Varmaan moni vanha kaupparatsu ja kauppaneuvos saattoi jättää nitroja vähemmälle tuon vuoksi.

3. Edelliseen vastareaktiona tiukkapipoinen lesbofeminismi soluttaa politiikan ja median. Miehet ovat sikoja. Vallankahvassa vielä riippuvat miehet alistuvat pallinsa pitääkseen.

=> Haloslainen Suomi on tätä. Halonen ylipäällikkönä jättää homo- ja heterotaistelijamme Afganistanissa, kun tärkeää on profiloitua entisenä Seta:n puheenjohtajana. Koska Halonen kasvaa naisesta aikuiseksi ja presidentiksi?

4. Vastareaktio tulee tällekin. Miesten tasa-arvoliike tuo esiin myös miesten ongelmia, kosketuksen puutteesta vapiseminen mukaan lukien.

=> No niin tulee. Hermostuuhan tuollaisesta feministisestä taisteluhaudan vyörytyksestä rauhallinenkin mies. Media on vallattava takaisin vaikka yleisönosasto kerrallaan lepakoilta.

5. Ja kun uusisuomi.fi:ssä ei ole muusta viikkoon keskusteltukaan, Erosen Hellu Pielisjärveltä naulaa nuoren valistuneen naisen teesit us-bloginsa seinälle.

=> Joo. Yksinhuoltajaäiti Eronen edustaa "vastuullista tissinäkökulmaa" muu-Suomesta kehä III:n ulkopuolelta. Mitähän mieltä hänen lapsensa ovat äitimamman kirjoituksesta? Niissä on hottia enemmän kuin luokanvalvojalla. Se hyvä tässä asiassa on, että siivottomat aiheet ovat suomalaisia päinvastoin kuin Englannista kiikutetut trolliuutiset.

juri g.

Kiitän perusteellisesta kommentista. Kiva kun joku jaksaa lukea ajatuksella.

Helena on älykäs ihana nainen ja arvostelun yläpuolella. Kaikki naiset eivät aina ansaitse ritarillista miehistä suojelua.

Jorma (nimimerkki)

Tisseistä saa aina niin mukavasti juttua aikaiseksi. Ja mikäs siinä, kyllä niitä juttuja kelpaa kuunnella ja lukea - mukavista tisseistä. Parasta jutussa oli ehkä kuitenkin miesten näpäyttäminen. Seksin ohella, tietenkin. Eikös vaan, on se vaan mukava kun pääsee hieman näpäyttämään typeriä miehiä jotka kehtaavat käyttäytyä törkeästi naista kohtaan. Ihan aiheesta jos iholle käydään, en sitä sano. Mutta että siitäkin, että tuovat julki kiinnostuksensa, kehtaavat ehdottaa netissä jotakin bordellia. Hävytöntä suorastaaan. No nyt saan varmaan kuulla kuinka missasin kirjoituksen pointin ja saan kaikki akuliinat kimppuuni. So what. Kirjoitus oli hyvä ja sen kirjoittaja täyttä asiaa. Mutta silti, kirjoituksesta voi löytää monta sanomaa kun pintaa vähän pöyhii.

Esimerkiksi, +50v nainen on lady ja jos kanssaan parisuhteessa elävällä miehellä ei seiso, olisi siinä oiva paikka tarjota ladylle bordellipalveluita. Vink vink.

Jos joku mies ehdottaisi samaa toisin päin, että bordelleja pitäisi olla jotta herrasmiehet voisivat käydä bordellisssa frigidin vaimonsa takia, olisi toinen ääni kellossa. Sitä tuskin tarvitsee pelätä. Tuskin kukaan mies uskaltaisi asiasta julkista avausta mennä tekemään ainakaan näin vaalien alla. Tuomio nimittäin olisi paitsi kauhea, myös välitön.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Jos joku mies ehdottaisi samaa toisin päin, että bordelleja pitäisi olla jotta herrasmiehet voisivat käydä bordellisssa frigidin vaimonsa takia, olisi toinen ääni kellossa. Sitä tuskin tarvitsee pelätä. Tuskin kukaan mies uskaltaisi asiasta julkista avausta mennä tekemään ainakaan näin vaalien alla. Tuomio nimittäin olisi paitsi kauhea, myös välitön."

Minä olen tuonut monta kertaa julki, jopa kirjoittanut blogeja, jotta mielestäni Suomessa bordellit ja muutenkin toi seksipisnes lailliseksi. Kaikki puutteenalaiset voisivat ihan reilusti käydä hakemassa helpotusta, jotta sitten voisivat pureutua selväpäisempinä niihin ongelmiin, kuten miksi ei parisuhteessa seksi toimi tai miksi en saa seksiä muuten kuin maksamalla.

Jorma (nimimerkki)

Juu sitäpä juuri, sie et ookkaan mies ja voit siksi puhua vapaasti juurikaan paheksuntaa herättämättä... :)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Toki tuo on varmasti totta, mutta jos miehetkin asiallisesti aiheesta puhuvat, niin ei se minua ainakaan haitta. Päinvastoin. Mutta sitten jos mennään tuollaiseen bordellipalvelupakko-tasolle tai "kaikki naiset on sitä ja tätä ja läidäläidä", niin onko se ihme jos joku vetää herneen nenäänsä?

Jorma (nimimerkki)

Sie et ookaan mikään ämmä etkä akuliina vaan kaikin puolin fiksu nainen.. ;)

Jorma (nimimerkki)

Ämmiä ja akuliinoja haittaa - ihan periaatteesta jos ei muuten. Tommotes "bordellipalvelupakko" jutut kannattaa jättää omaan arvoonsa, ei kannata ottaa niistä itteensä. Sen sijaan voisi ehkä miettiä miksi tuollaisia kommentteja tulee, mistä ne yhteiskunnassamme kertoo..

Samppa Haapavaara

Hämmentävää, mutta onhan se totta, että kaikkeen hyvään liittyy tissit.
http://haapavaara.wordpress.com/2010/10/07/syksy-t...

Kari Hurtta (nimimerkki)

En oikein ymmärtänyt mikä oli noiden valokuvien sanoma.

Samppa Haapavaara

Mitä sitten? Käytä aivojasi. Olemme uudessa suomessa, emme hesarissa, seiskassa taikka city lehdedessä.

Mutta oletkos pohtinut, että ehkä triptyykki ei meinaa yhtään mitään? Sellaista se maailma on.

Alasti synnytään ja perse paljaana haudataan.

Tuula Saskia

Hei Helena E.

Mihinkähän Sinä oikein pyrit tällä kirjoituksellasi?

Ihastuttamaan vai vihastuttamaan? Rikastuttamaan vai köyhdyttämään henkisesti? Huvittamaan vai ärsyttämään? Opastamaan vai hölmöilemään? Vai johonkin muuhun?

Jos valmistaudut seksuaaliterapeutin uraan, parempiakin tapoja voisi ehkä olla.Tuskin sekään vaatisi tällaista exhibitionismia.

Siis: pidätkö itse kirjoitustasi tärkeänä? Epäilemättä, et kai sitä muutoin olisi laatinut. Jos ja kun , kertoisitko tyhmälle ( ?), miksi se sitä on.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Höh, mie ainoastaan yritin olla trendikäs ja osallistua US:ssa suosittuun seksikeskusteluun omalla tyylilläni.

Jorma (nimimerkki)

Entäpä itse omallasi, mitä sinä halusit tuoda esille. Eikö itseään koskettavista asioista ole soveliasta julkisesti puhua?

Tuula Saskia

Jorma,

vastaus kysymykseesi löytyy ylläolevasta kommentistani.

MilaF (nimimerkki)

Älä nyt hyvä ihminen kiristele pipoa! Rennosti vain ... tämähän on mitä mainioin tapa kuittailla vellovan ryppyotsaiseen seksikeskusteluun.

Anni Loren

Mun mielestä kyseessä oli rennon pohdiskeleva kirjoitus, tuskin siinä oli kauheasti salattuja pyrkimyksiä?

Vieras (nimimerkki)

Uskoisin, ellen tietäisi, että kyseessä on Kansallisen Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkuus. Mikään muu ei saa ihmistä ryhtymään riittauosukaiseksi siten, että vesisänky loiskuu.

Pentti Järvi

Helena kerää tukijoukkoja tulevia presidentinvaalikamppailuja varten.

Vieras (nimimerkki)

Jotenkin aistin ilmassa Abba-sillin tuoksuista anupalosaarelaisuutta.

M-T Heikka

Muuten ihan hyvä otsikkoa myöten, mutta vain pikku-pojilla on pippeli.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo mutta oikeesti, ketkään muut kuin henkiset pikkupojat eivät huuda valtiolta apua saamattomuuteen :D

MilaF (nimimerkki)

Hih! Tätä se sitten on, kun on opetettu, että yhteiskunta hoitaa kehdosta hautaan. Ennenvanhaan sotkettiin fillarilla pakkasella ja räntäkelillä, että saatiin seurustella edes pari tuntia yhdessä ihan kahdestaan. Nykyään pitäisi ilmeisesti olla lomake kunnan sosiaalivirastoon: Hakemus seurustelusuhteen aloittamiseksi. Ja sitten sossutäti kuskaisi sopivaa morsioehdokasta hakijan osoitteeseen ja opastaisi käytännön toteutuksessa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mila, minusta tuntuu, että jotkut tyypit istuvat tietokoneen äärellä vastailemassa joihinkin kotiäitien päähänpistona rustaamiin suomi24:n deitti-ilmoituksiin ja sitten katkeroituvat, kun ei synny mitään kiihkeää eroottista suhdetta. Ja toki se on naisten vika. Se on minun vika, sinun vika ja varsinkin Akuliina Saarikosken vika kun ei toosaa irtoa.

http://naurunappula.com/z/554671

Jorma (nimimerkki)

Totta toinen puoli.. ;)

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Mitä jos otettais historiasta oppia. Maataloudessahan yhteiskuntaa tasa-arvoistettiin aiemmin ns. isojaolla. Tulevaisuudessa tasa-arvoisuutta vaativat feministiryhmät ryhtyisivät käytännön toimiin ja edessä olisi seksuaalisuuden isojako, voidaan vaikka lyhentää ihan muotoon isojako sekin. Poliittisella tasolla suunnitteluvaiheessa hankkeesta voitaisiin käyttää nimitystä Operaatio Tuherossa.

Aiempi maatalouden isojako taisi tosin mennä manttaalin, eli talojen verojenmaksukykyä osoittavan mitan mukaan. Seksuaalisessa isojaossa tämä ei saisi välttämättä suurtakaan muutosta aikaan ja näin ollen tulevaisuuden feministinen homo superiorus toimisi sosialistisemmin.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Komm. kokoomuksen eduskuntavaaliehdokastyöryhmä ottaa sinuun yhteyttä. Täytät kirjoituksellasi täydellisesti kommunistisen kokoomuksen poliittiset vaatimukset kansanedustajaehdokkaalle.

Vieras (nimimerkki)

Mitä silikonitisseihin tulee niin en ikinä halua hipaistakkaan niitä!

Houkuttimina käyvät mutta "wiklund" yllättää havainnon jälkeen.

einari (nimimerkki)

Keroisit kuitenkin, että onko Sinulla hyvä lauluääni, ja millainen?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Matala ja syvä. Semmosen syväkurkku, tiijätsie ;)

einari (nimimerkki)

Siis sensuelli?
Ooohh

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Jep. On kato tuota kaikupohjaa.

Mikko Metsienmies

Tissijuttuun siteeraan uskonpuhdistaja Martti Lutheria, joka on todennut:
"Suuret rinnat lupaavat paljon, mutta antavat vähän."

Vieras (nimimerkki)

Muistaakseni Luther joutui politiikkansa uhriksi. Kun hän lopetti munkkiluostareiden lisäksi myös nunnaluostarit, piti jonkun naida nämä heitteille jääneet naiset. Luther joutuisin hieman tyhjän päälle joutuneen nunnan, Katherina von Boran, kanssa naimisiin, koska Lutherin piti vastata nunnaluostarien hävittämiseen johtaneesta politiikastaan henkilökohtaisesti.

Tietääkö kukaan jumaluusoppinut, esimerkiksi teologian kandidaatti Torsti Äärelä, minkä kokoiset rinnat Katarina von Boralla oli?

Vauvoillehan kelpaavat millaiset maitoisat tissit vain. Jotenkin uskon, että tissimiehet ja tupakoisijat eivät ole saaneet tissiä riittävästi ajallaan, kun imeminen vieläkin kiinnostaa.

klerk (nimimerkki)

"Esim. hyvin monet +50 rouvat elävät seksittömässä parisuhteessa kun miehellä ei enää seiso."

No kun seksistä kerran pitää avautua, niin ei se sonni jaksa samaa nautaa aina naulata.

Bongari (nimimerkki)

BB-talon Xenia;
- tytöllä täydellinen vartalo mutta kasvot aknen täyttämä
- vahvasti meikattuna on täydellinen

Siispä ensi houkutuskin on täydellinen.

MUTTA kun avaa sanaisen arkkunsa niin kaikki on menetetty.

Sulla Helena on kuitenkin "sanainen arkku" varsin myönteinen ja houkuttelevakin.

Käyttäjän indy kuva
Torsten Sandberg

niin! kuten helena sanoin niin on se ihmeellistä kun isot miehet huutavat valtiota apuun kun pimperoa ei näy eikä kuulu. että vielä pitäisi piraattipuolueen beta-uroksille järjestää verovaroilla pimpero-voucher!

ei muuten onnistu!

juri g.

Koko kansan kannattama sosiaalidemokratiahan haluaa valtion hoitavan ihmisten tarpeet, eikä niitä saa alistaa kaupalliselle omaneduntavoittelulle. Kyllä pojat on ihan loogisia, jos valtion pitää kerran lainsäädännöllä varmistaa naisille johtajanviratkin.

Valtapuolueet eivöt ole ottaneet miesten tasa-arvokysymyksiä esille. Kui PS?

Bongari (nimimerkki)

Torsti,
Eikös joku aika sitten jokin vammaisjärjestö hallunnut laillisia sexipalveluja vammaisille? Voucher olisi O.K.

(ilmoittaudun vammaiseksi:))

Jape (nimimerkki)

Helena: "olen härskeimmille oppinut sanomaan takaisin tyyliin ”vau, sulla on kyllä varmaan tosi iso penis” "

Väärin vertailtu ja takaisin sanottu taas. Miten tissit ja penis ovat yhteismitalliset ja toisiaan vastaavat elimet? Tämä on just tätä...

Sinun olisi tasapuolisesti tullut huomatutella miehen tisseistä, jos katsot aiheelliseksi. Mitä sitä penistä tähän vedät? Olethan epävarma, etkä sitä näe "sulla on kyllä varmaan tosi iso penis". Varmaan varmaan...

Vieras (nimimerkki)

Helena Pornonen, ei Eroottinen.

MilaF (nimimerkki)

Taas tuli halu tökätä miinuspiste näkyviin.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

"Nykyään olen härskeimmille oppinut sanomaan takaisin tyyliin ”vau, sulla on kyllä varmaan tosi iso penis” tai taputus takapuolelle ja ”on siinä miehellä jytäkät perät”".

Auts! Tuo on tuntunut niistä miehistä varmaan ihan hirveältä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

NO itse asiassa miehet häkeltyvät tuosta, jotkut jopa suuttuvat. Ja kerran lensin ravintolasta ulos siksi, että eräs mies ihan yhtä-äkkiä tarrasi kiinni minun tisseistäni ja mie heitin sille refleksinomaisesti oluet naamalle. Kyllähän se vähän epäreilulta tuntui, mutta elämä on.

Vieras (nimimerkki)

Hyvä se on jos on isot tissit mutta isot pierettimet ne vasta
tuntuu joltain.

J. Gagarin

Tuli mieleeni tuhmahko tarina, jonka nyt ainakin tällaiseen blogiiin tohtinee pukata.

Aikoinaan maaseudulla ison talon siveä poika päätti kosia naapuritalon siveää tyttöä. Hän oli sitä mieltä, että tulevan vaimon pitää olla kasteen raikas ja neitseellinen.

Hääyötä edeltävänä iltana he istuskelivat sängyn laidalla ja sulhanen alkoi mielestään rohkeasti opettaa nuorikkoaan:

"Katsopas tätä! Tätä kutsutaan kikkeliksi!"

Nuorikko vilkaisi ohimennen ja totesi:

"No kikkeli tuo kyllä naapurin rengin kyrvän rinnalla onkin!"

Kansanedustaja (nimimerkki)

Voi siu tyttö raukka ko oot syntynt isotisuseks. Kaikil meil onkelmii mut tuo on kyl nii iso et monikaa mies ei lehmii utarei halluu hypistell. Pienet terhakat pystyt tisut ne vast suap edustajankii syttymään.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Miekin tykkäisin ennemmin häpistellä pieniä tissejä kuin isoja.

Vieras (nimimerkki)

Kannattaa kokeilla miesten tissejä välillä. Ne varmasti eivät ole yli A-koon.

Vieras (nimimerkki)

Miekin tykkäisin ennemmin häpistellä pieniä tissejä kuin isoja.
Sehän on mahdollista. Etkö Sinä julistautunut joku aika sitten
bi:ksi?

Vieras (nimimerkki)

"Miekin tykkäisin ennemmin häpistellä pieniä tissejä kuin isoja.
Sehän on mahdollista. Etkö Sinä julistautunut joku aika sitten
bi:ksi?"

No jos on julistautunut bi:ksi niin silloinhan miehetkin kelpaavat - vai kuinka?

Missä ravintolassa Lieksassa oikein Eronen käy?

Pentti Järvi

HÄPISTELLÄ! sanavarastoni laajenee hyvää vauhtia. PIMPERO! On täällä muitankin hassui sanoi.

Vee (nimimerkki)

Kerrankin kunnon otsikko. Täytyy lukea.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Niin ja tuo otsikkohan ei missään nimessä ollut tarkoitushakuinen :D

Jouko Koskinen

Onhan näitä nähty - eiku juu. Nuorena oli kiva sellainen D -kaivo, ei tarvinnut pinnistellä - pikapaloruiskaus ja tarvittaessa klitorista imeskellen orkut sillekin kiitokseksi.

Immytkin kerran mutta yliveto oli 70nen leskirva. Aivan imi sisään ja sitte puristi juuresta nalkkiin. Appellssiininnipukasta tuli imiessä ihan makeeta. Cialis ja Viagra reseptit on laatikossa ja kuntoilu kyllä kävisi mutta kyllä hyvästä työstä pitää saadaa se 10€/h ainakin. Pimeesti.

Peppi (nimimerkki)

"on siinä miehellä jytäkät perät"

Tuota minäkin olen käyttänyt, tosin lisännyt siihen vielä että "siitähän riittäisi vaikka muillekin miehille jaettavaksi".

Eivät kyllä yhtään tykkää, se täytyy sanoa.

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

Ruokakaupassa oli puhuva hinnoitteluvaaka jota nainen katseli kun asiakkaat käyttivät sitä.
"Appelsiineja, hinta 3,50. Luumut, hinta 2 euroa." Nainen päätti testata vaakaa ja riisui housunsa,
nousi jakkaralle ja istahti vaakaan asettaen kalleutensa huolellisesti levylle. Hetken päästä vaaka ilmoitti:
"rämemajava, kirveellä tapettu. tuote arvoton."

Peppi (nimimerkki)

"rämemajava, kirveellä tapettu. tuote arvoton."

Nii. Mut näissä Usarin keskusteluissa moni mies kuitenkin vinkuu saadakseen tuota kuollutta, arvotonta elukkaa. Miksi?

Vieras (nimimerkki)

Ei vingu, kunhan härnää.

Janne G Pirinen

Kerrankin Helenalta asiajuttu. Meikäläisellä on vasta A-kuppi, mutta numero menee kyllä yli satasen.

Tuula Saskia

Kuule Helena E,

lukaisepa läpi tämä kommenttiketju, jonka viritit ns. " vapaamielisellä" naisenergialla.

Löydät sieltä arvostavia ja blogisi tasolle sopivia kommentteja aika runsaasti.

Minä tosin kaipaan asioihin hiukan älyllisempää otetta. Otan siksi mieluusti ämmän kaavun harteilleni.Nimike taisi tulla esiin Helenan vastakohtana jossain kommentissa.

Minusta tekstisi ja vastauksesi osin uskomattoman tyhmiin kommentteihin alittavat rankasti hyvän maun rajan.

Verevä aitous ei tällaista tyylilajia edellytä.

Itse asiassa tekstisi halventaa naisia.Minua on syytetty ns. tiukkapipoisuudesta. Pipo päässä tai ilman erotan kyllä oikean poleemisen kirjoituksen alatyylisestä.

Toivottavasti HE jatkossa samaten.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

En ole määritellyt teksteilleni laatuvaatimuksia, en älyllisiä enkä kirjallisia sellaisia.

sammakko (nimimerkki)

Miksi naiset valittaa miloin tisseista milloin jostain muusta turhanpaivaisesta. Koska olette nahneet miesten valittavan jormastaan. Jormahan on sopiva jos se kateen sopii. Onneksi naisia ei ole johtopaikoilla enempaa.

VeliSynkkä (nimimerkki)

HUHHELIS Kamalaa oi NIIN Kamalaa; Tässä nää nyt sitten on!

ORGASMISTA puheenollen niin ei se eli NE yleensä tulekaan YHDYNNÄSSÄ, ainakaan suomitytöillä!
Mutta lyhesti meidän perheessä on seuraavantyyppisiä ORGASMEJA :

1. NÄNNI - Orgasmit
Otetaan purkki taskulämmintä BEIBIOILIA ja rasvataan tisut HARTAUDELLA mutta hitaasti!
Sitten lopuksi imetään ja kuunnellaan mistä vinkuu parhaiten!
Yleensä irtoaa jo siinä kolmen minuutin kieppeillä ekat!

2. TUIJOTUS - Orgasmi
Ollaan jossain, mutta rauhallisessa paikassa ja katsellaan SILLAI!
Voi tulla silloinkin jos vähän samalla paijailee ja supattaa korvaan juttuja.

3. KOKOKÄDEN PANNARI - Orgasmi
Öljytään pilu ja mennään Naisen SELÄNTAAKSE ja otetaan vasemmalla kädellä piluote, eli kaikki mitä saa kaapattua ja sitten eikun VAAKATASOSSA nopeeta VATKAUSTA!
Avainsana on siis VAAKATASO, ei pystyhinkkausta ei! EHEI!

4. IMUTUS - Orgasmi
Tehdään ensin PEUKALOILLA alaosan jutuille LEVITYS ja Nainen sitten itse YLÄOSAAN lisälevityksen niin että GLITORIS seisoo MAHDOLLISIMMAN TERHAKKAASTI.
Ja sitten vaan imetään, aluksi on luonnollisesti vaan nuoltu ja sitten varovaisen sorttisesti imua ja sitten HYÖKÄTÄÄN sen kimppuun kuin MIES ainakin. Ja eikun IMETÄÄN eikä ARMOA anneta!
KYLLÄ tuloo, pitkään ja lujaa ja SYVÄLTÄ!
IHAN HELVETIN ÄÄNEKKÄÄSTIKIN USEIMMITEN! Jep!

5. PÄRISTELY - Orgasmi
Sama kuin no: 4 mutta PÖRISTELLÄÄN huulilla Täti Glitorista!

6. ETUSORMEN KAIVAUTUMIS - Orgasmi
Nainen on siis esiviritetty EROGEENISISTA paikoista ( Ei genitaaleista ) n. tunninverran ja siten kun alkaa tulla ähkinää VAATIMUKSILLA niin taas rasvataan Pilu ja aletaan etsimään ( YLLÄTTÄVÄN KARKAILEVAA ) Glitorista ETUSORMELLA ja kuuntelemaan kolmea ( 3 ) asiaa Naisen reagoimisessa:
A. Jalkojen potkimiset
B. Lantion nytkimiset
C. Huohotukset ja ÄHKIMISETKIN

On muitakin mut hieman eksoottisempia!

Tää kutonen on kyllä RANKIN juttu ainakin meidän perheessä; nimittäin ISÄNNÖITSIJÄLTÄ tuli kirje suhteen alussa että; PIDETÄÄNKÖ TEIDÄN HUONEISTOSSA ISOA KOIRAA NÄLÄSSÄ KUN SE NIIN ILTAISIN ULISEE?

Vähän hävetti kun koko korttelin väki tuijotteli!

VeliSynkkä
Vanhempi Herrasmies Irstailija

inoutinout in out In Out IN OUT IN IN OUT INN OUts (nimimerkki)

voe viEETÄVÄH!!!!!

VÄHVÄHVÄH

Vieras (nimimerkki)

Jokohan jätettäisiin seksi sikseen joksikin aikaa.
Tortut kuivumaan. Vai mitä Helena?

Pentti Järvi

Tässähän tämä lauantai on mennyt oikein rattoisasti mukavan blogin parissa:)

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

"Esim. hyvin monet +50 rouvat elävät seksittömässä parisuhteessa kun miehellä ei enää seiso."

Entäpä jos asetelma onkin toisinpäin, +60 miehellä seisoo niin, että otsanahka pingottuu, mutta +50 rouvaa ei haluta tippaakaan, pitäiskö bordelliin yrittää, vaiko pätkiä kalulla petäjän kylkiä - silleen metsä vastaa kuin huutaa, vai vastaako?

Onko Helenalla sopivaa vastausta puutteessa oleville eläkeläismiehille, niitäkin on.

Käyttäjän karikulmala kuva
Kari Kulmala

Kyllläpäs nyt osuit kultasuoneen kirjoituksellasi.
Mutta eipä alkuperäiseen kirjoitukseesi ole paljon lisättävää!
Terveisiä vaan täältä vähän etelämpää.

Tosivieras (nimimerkki)

Täällä on varmaan eduskuntaan pyrkiviä kommentoimassa. Heille kysymys: Mistä alkoi eduskunnan kohu naisiin kohdistuvasta kähminnästä ja häirinnästä ? No siitä, kun edustaja Tero kehaisi kännissä eduskunnan saunassa, että hän on hoidellut eduskunnan kaikki naiset yhtä lukuunottamatta. Siitäkös eduskunnan naiset kimmastuivat ja tivasivat Terolta, kuka se on ? Onko se Räsäsen Päivi vai Ukkolan Tuulikki ? Tero ei kertonut ja naisedustajat kimpaantuivat siitä lisää ja nostivat hurjan kalabaliikin kalapuikkoviiksisten miesedustajien naisedustajiin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä.

hulda (nimimerkki)

Muistelmia odotellessa. Nettikeskustelusta 06.10.2006 - Kankaanniemellä ei enää ollut sivuillaan 2006-blogeja:

Päivän IS:n paperiversiossa juttu:
"Kankaanniemi:Hyssälä lähenteli nahkiaisillassa"

ja Toimi avautuu enemmän myös blogissaan: "Toivottavasti kamerat eivät olleet paikalla. Tuppasi lähelle, todella lähelle. Enpä kerro enempää, mitä tapahtui. Ehkäpä muistelmissani.

Tuula Saskia

Joskus anno dazumal oli olemassa käsite: male chauvinist pig.Käännös voisi olla vaikkapa : naisia alentava sika.

Suomessakin tästä joskus keskusteltiin, sitä jopa paheksuttiin.

Eipä tarvita enää, kun muutama pohjoissuomalainen nainen opastaa liberaaliuteen tavalla, jossa miesten käyttäytyminen kalpenee.

Onko siellä pohjois-Suomessa jokin oma seksuaalikäsitys, joka poikkeaa muista suomalaisista? Tai halu olla primitiivinen?

Tuula Saskia

Joskus anno dazumal oli olemassa käsite: male chauvinist pig.Käännös voisi olla vaikkapa : naisia alentava sika.

Suomessakin tästä joskus keskusteltiin, sitä jopa paheksuttiin.

Eipä tarvita enää, kun muutama pohjoissuomalainen nainen opastaa liberaaliuteen tavalla, jossa miesten käyttäytyminen kalpenee.

Onko siellä pohjois-Suomessa jokin oma seksuaalikäsitys, joka poikkeaa muista suomalaisista? Tai halu olla primitiivinen?

MilaF (nimimerkki)

Lopeta nyt jo tuo tökkiminen. Olet tehnyt pointtisi selväksi ja sen luulisi riittävän. Masokistiko olet vai miksi ihmeessä tunnet tarvetta moralisoida ja opettaa koko ajan. Aikuisia ihmisiä tässä ollaan ja jutut kukista ja mehiläisistä ovat jo kymmeniä vuosia takanapäin. Seksi kuuluu elämään eikä valoja tarvitse enää sammuttaa keskustelussakaan. Jos et pysty olemaan mukana, niin anna meidän muiden tarinoida. Nyt olet leimannut meidät sivistymättömiksi ja epä-älyllisiksi, joten tunnet varmasti olevasi hyvä ihminen. OMG!

Pera Pertsa (nimimerkki)

Helena vissiin testailee, että kuinka bloginsa otsikolla on mahdollista kerätä kannatusta.

Heh, lankaan minäkin kompastuin.

Tuula Saskia

Kannatusta mihin?

Kaupungin valtuusto ? Eduskunta ?

Ette kai te kaikki siellä jossain keskittyneet pohtimaan seksuaalisuutta tyyliin Timo.K. Mukka?

intrigööri (nimimerkki)

Tunnustan, että kyllä blokin aihe kiinnostaa. Vielä enemmän se kiinnostaa kai musulmaaneja, mutta siinä on omat riskinsä:

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/playboy_vei...

turunen (nimimerkki)

Helenalla on taas sana hallussa, mutta korjaan sen verran, että kyllä monille nuoremmille kolleille kelpaa vanhempikin suttura. Sellainen voi olla jopa intohimojen kohde. Voinen tässä yhteydessä linkittää tämän julkaisun esimerkinomaisesti tähän - älkää klikatko, jos vaimo on selän takana:
http://www.over50.com/
Näitä lehtiä (myös Over 40) on näkynyt meilläpäin hyvin varustetuissa tupakkakioskeissa, enkä jaksa uskoa, että niitä olisi toimitettu pelkästään senioreja varten. Kaunis nainen on osiensa summa myös pornolehdessä.

Miksi ihmeessä kukaan ei palkkaa sinua kirjoittamaan näitä pakinoita johonkin oikeaan lehteen?

juri g.

Helena ei kuulu liittoon, siis toimittajilta (edes sivutoimisilta kolumnisteilta) vaadittavaan vihervasemmistolaiseen klaaniin. Ja pitäähän hazardien ja relandereiden saada työskennellä jokaisessa valtamediaryhmittymässä (Sanoma, Alma ja YLE) samanaikaisesti.

Pentti Järvi

Ruotsissa on arvioitu olevan viitisenkymmentä freelance-bloggaajaa, jotka tienaavat 100.000-200.000 Skr kuukaudessa.

Samppa Haapavaara

Oi oi, PerSuksien itkupotkuraivari, kun ei pääse julistamaan muukalaisvihaansa ja saa siitä palkkaa!

Ja Pentti Järvelle, kyllä mutta blogatessa tulee olla tietynlainen
http://anagina.blogg.se/

Ei taida olla pohjoissuomalaiselle tilaa mediassa. Tulee tulla etelämpää. JA tämä on ihan oikein kaiken maailman jormatapiolle.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Miksi ihmeessä kukaan ei palkkaa sinua kirjoittamaan näitä pakinoita johonkin oikeaan lehteen?"

Jalluun kolumnistiksi :D

turunen (nimimerkki)

No, mikä ettei!

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Tämän nähdyn perusteella, niin ihmeessä;)

Jorma (nimimerkki)
Jorma (nimimerkki)
Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Tämä otsikko oli niin klassinen spämmipromo, että pitää lisätä pisteitä :

Tässä on ruotsalaista kansanmusiikkia suomeksi, Pornopolkka
http://www.youtube.com/watch?v=TNspwOxCsJA&NR=1

Eli sitä suomalaisuutta ja kulttuuria, mitä ei koskaan ollut ruotsinkielisen historiankirjoituksen mukaan. Ja syy minkä tähden kaikkien pitää osata ruotsia.

Bonuksena nahkaruoska viuhuu
http://www.youtube.com/watch?v=7QjzlKReXlg&feature...

Tuula Saskia

Helena Eroottinen on saavuttanut huomattavan kiinnostuksen ja vastineen.

Tämä menettely ei ole mitenkään uusi. Onhan näitä nähty:

ihmisiä, jotka hakevat huomiota törkein tavoin.

Luulin kuitenkin tämän median pitävän pientä tasoa yllä.

Olin väärässä.

J. Gagarin

Älä huoli! Eiköhän tämä blogi pannut pisteen iin päälle vähäksi aikaa näille seksiketjuille. Haluamasi tavoite tulee siis saavutetuksi.
(Muuten, kovinpa kiinnostuneena olet näköjään tätä blogia seuraillut ...)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Hyvä Tuula. Olen ihan aidon pahoillani jos olen loukannut sinua tällä blogikirjoituksella, joka oli ihan rehellisesti ja tarkoituksella kirjoitettu provosoivaan muotoon pilke silmäkulmassa ja vastavetona täällä vellovalle miesjohtoiselle seksikeskustelulle.
Kuitenkin huomauttaisin, että mitenkään mie en ole sinua tai ketään muutakaan pakottanut avaamaan tätä blogiani, joten vastuu on sinulla itelläskin.

Vieras (nimimerkki)

Joo jätetäänpäs nyt tuhverot rauhaan tältä illalta ja ensi yöltä
ja mennään nukkumaan?

Vieras (nimimerkki)

Niin ja tuo otsikkohan ei missään nimessä ollut tarkoitushakuinen :D

no, miul on vaan ketun nenät tissilöinä koko:-A, ja sie tuon ; +D:n, laitat tuonne, kyl mie niin mielein pahotin.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Antteksi. Mutta ajattele niin jotta miten nuo minun deet mummona roikkuu ja sinulla on sittennii vielä melko terhakat.

Vitsi:

Mummo ajatteli tehdä itsarin ja mietti, että nopea ja kivuton olisi varmaankin kuolema jos ampuisi itseään sydämeen.
Mummo ei kuitenkaan ollut ihan satavarma, että missä se sydän on, joten hän ajatteli käydä tiedustelemassa tk-lääkäriltä. Lääkäri kertoi, että sydän sijaitsee vasemman rinnan alla.

Seuraavan päivän iltapäivälehtien lööpit kirkuivat: MUMMO AMPUI ITSEÄÄN POLVEEN.

Tuula Saskia

Siis hauskaa!

Onkohan teillä siellä jossakin jotenkin omalaatuinen ja hiukan perverssi ajattelutapa?

Jos on , valaise, jotta me täällä Helsingissä oppisimme ymmärtämään pohjoisten ajatusten ylevyyttä.

J. Gagarin

Tsot tsot... kun olen asunut elämäni kolme ensimmäistä vuosikymmentä Helsingissä, niin en hyväksy helsinkiläisten leimaamista noin tiukkapipoisiksi.

http://www.youtube.com/watch?v=p863xmUdclI

Jorma (nimimerkki)

Ei todellakaan! Tuulalla on varmaan "ne". Tai jotain. Niin tai näin, pipoa kannattaisi hieman löysätä..

danielewski (nimimerkki)

Eiköhän ne samat luonnonvoimat jyllää siellä Helsingissäkin. Nyt olet Tuula vähän, kuin 1800-luvun orientalisti ennen Intian reissua.

MilaF (nimimerkki)

No just! Helsinkihän se onkin semmoinen oikein nunnakaupunki kaikin puolin juu. Lopeta nyt jo hyvä ihminen hyvissä ajoin, kun olet pihalla kuin lintulauta koko asiasta. Älykäs ihminen ymmärtää rajansa ja rajoituksensa. Jos et pysty kevyeen kenttäherjaan, ehdotan mitä kohteliaimmin, että suksit kammioosi ja aloitat iltarukoukset tänään vähän aikaisemmin. Sinun ei ole mikään pakko roikkua tässä keskustelussa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Dear Tuula,

My milkshake brings all the boys to the yard
And they're like, it's better than yours
Damn right, it's better than your's
I could teach you but I have to charge

I know you want it
That thing that makes me
What the guys go crazy for
They lose their minds

http://www.youtube.com/watch?v=4CIUkmERKA4&feature...

juri g.

Lieksa ei ole Pohjois-Suomea vaan huomattavasti keskeisen Oulun eteläpuolella.

Olet tainnut Tuula viettää koko lauantaipäivän lukemalla tätä Helenan bloggausta kerta kerran jälkeen uudestaan, ja kiihottua aina vaan enemmän. Hyvä juttu, mutta ei ole pakko purkautua tänne enää!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo siis mie aina joskus vähän ihmettelen että eikö näillä helsinkiläisillä uunoilla ole mitään käsitystä maantieteistä? Tulee mieleen, kun eräs lukiolaispoika Helsingistä tiedusteli minulta kerrottuani olevani Pohjois-Karjalasta, että onko perheelläni poroja :P Vastasin, että on meillä kahvinporoja.
Jos Tuula katsoisi Suomen karttaa, niin hän huomaisi, että maantieteellisesti Keski-Suomi sijoittuu Oulun paikkeille. Oulu on Lieksasta about 300 kilometriä pohjoiseen.
Mutta noin yleisestihän Lieksankin sijaintia ilmaistaan "Itä-Suomena", tämä ihan Tuhero-Tuulalle tiedoksi :)

Tissumaisteri (nimimerkki)

Huoh! Ollappa edes yksi päivä Helenan tissut tai edes pakarat! Noh, aina voi unelmoida! Saanen toivottaa tässä samalla kaikenmaailman tissuille ja tussuille menestystä valitsemallanne uralla! Nami, nami! Kiitos, että olette olemassa! :D

Ps. Ihqun "härski" bloggaus!

Vieras (nimimerkki)

Oi Oi Oi Oi Oi Oi Oi Oi kyllä miehiä pannaan halvalla
Naiset ne osaa

Ok sitten miehinen teko ja sen perään naisellien teko

Ensin mies:

http://www.youtube.com/watch?v=81gn2oLeC_U

Nainen

http://www.youtube.com/watch?v=xbDPswpQiBI

Mies

http://www.youtube.com/watch?v=ta6q6-52a3c

Nainen

http://www.youtube.com/watch?v=T-7KkYXv0zI&p=1D6E1...

Mies

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Jotenkin tuli mystinen hinku lähteä kahvittelemaan Lieksaan tämän luettuani.

Vieras (nimimerkki)

Helenalla on nyt Suomen tunnetuin pimpero?

Harri Lehtimäki

Hiukan offtopicia tähän tissikeskusteluun. Helena se osasi sohaista ampiais(vai kusiais-)pesään! ;) Yllättävää, että naiset (nainen) noin tuohtuivat hyvästä lauantai-iltapäivän pakinasta! Se tässä vain ihmetyttää, että onko (me) helsinkiläiset jollain sanattomalla kokomaanlaajuisella sopimuksella tehty sylkykupiksi, jota koko loppuosa saa solvata? Vaikka meillä täällä onkin Eduskunta, (jossa suurin osa edustajista on maaseudun poikii ja tyttärii,) ei se silti tarkoita sitä, etteikö täälläkin olisi vireätä aivotoimintaa! :) Ja kaikille Kehä III:n ulkopuolella asuville tiedoksi, emme me täällä Hgissä vihaa sen erityisemmin muualla maassa asuvia, ei se ole meidän alkuasukkaiden vika, että kaikki valta on keskittynyt tänne!

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

Helsinkilaiset ovat samanlaisia kuin amerikkalaiset......luulevat etta ihmiset ovat tyhmia heidan alueensa ulkopuolella.
Taitaa tuo valittaja olla vanhapiika....

Vieras (nimimerkki)

Kiitos Helena, aivan osuva kirjoitus. Selasin läpi myös kommenttiosion. Moraalisesti närkästyneet ja puhtaat pornoviestit jätin omaan arvoonsa. Mielestäni arkipäiväistit äärimmäisen viisaasti arkipäiset asiat, kuten rinnat ja pimpin.

Miksi niistä rinnoista ja pimperosta pitää tehdä niin valtava numero, jos anonyymi (kai?) blogikirjoittaja kirjoittaa kirjoituksen, jossa näihin viitataan? Kaiketi siksi, että nyt puututtiin asiaan joka arkipäiväistää miehisen näkökulman asiaan ja saa tietyt ihmiset nolostumaan arkipäiväisyydellään ja samalla mukava maanpäällepalautus US:ssa velloneelle seksuaalisuuteen liittyvälle kirjoittelulle.

Käänsin kirjoituksesi tshekkimiehellenni ja hän oli hyvinkin hämmentynyt, että kirjoituksesi oli ison median keskustelupalstalla. Ei olisi kuulemma mennyt minkään sensuurin läpi.

Terveiset Prahasta.

Käyttäjän elukka kuva
elukka elukka

Olipa tekstiä, huh huh.

Kun puhuit niistä D-kokoisista, tulipa mieleeni kysyä fotoa?

...

siis niistä rintaliiveistä
eihän elukkakaan ihan elukka taho olla
minkämerkkisiä sinä suosit?

Käyttäjän pecu kuva
pekka hirvasoja

Mahtavaa, eka kerta ku luen sun kirjoituksia ja heti musta tuli fani!!!

Pentti Järvi

Jes, Pekka. Laatunainen.(girl of high class)

Vieras (nimimerkki)

Helena
Sinulla itselläsi on vanha ukko, ikäeroa aikamoisesti. Heh heh..huono itsetunto.. psykologian laitokselle aika hyvää matskua.

Toimituksen poiminnat