Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Pari sanaa eilisistä pellejuhlista

Eiliset linnan juhlat jatkoineen olivat varmaan ehkäpä tragikoomisinta koko sinä aikana, jona kyseinen presidentin vastaanotto on ollut olemassa. Juhlien teemana oli kait jokin tasa-arvo ja suvaitsevaisuus, josta kuitenkin tuli melko elävästi mielenyhtymä vihreiden lanseeraamaan vaali-ilmeeseen jihad-vihreine lippuineen.

Ei siinä mitään, että tasa-arvon nimissä linnaan kutsutaan kauneuskilpailun voittaja silloin, jos tämä on seksuaalivähemmistön edustaja. Miss Suomen, Miss Isoäidin, Hymytytön, Tähtitytön, Miss Kalakukon, Mr. Finlandin tai Karjalan Neidon on varmasti aika turha odottaa sillä meriitillään kutsua linnaan saavansa.

Ei siinäkään mitään, että tv-juontaja kutsutaan linnan juhliin, koska on homo. Tai että jollakin kirjailijalla tuntuu olevan ikuinen kestokutsu itsenäisyyspäivän kinkereihin, sillä on lesbo, mutta kun homoseksuaalit alkavat miettiä, voivatko he hakea mieskadetteja tanssimaan... jotenkin itselläni olisi siinä kohtaa alkanut nostaa sappea nieluun, kun kadettipojat olisivat härkäparina äijiä tanssittaneet.

Homoseksuaalit ovat kuitenkin varsin mukavaa ja sympaattista porukkaa. Sen sijaan Umayaa Abu-Hannahin puku oli kyllä melkoisen provosoiva, siis sellainen, että sen kantaja olisi voinut kävellä sieltä ovesta saliin keskisormi pystyssä. Äitinä toki ymmärrän, että se oma lapsi näyttää aina kaikissa kuvissa maailman söpöimmältä ja niitä kuvia mielellään kaikille esittelee, mutta sitä varten on nykyään mm. facebook. Abu-Hannah oli printtauttanut saparopäänsä kuvan mekon helmaan ja kantoi lapsensa kuvaa silleen ”kattokaas nyt, v*tun nutipäät ja muut rasistit. Minä se täällä tummahipiäisen lapseni kuvaa kantaen olen vähän presidentin juhlissä. Kjiäh kjiäh kjiäh, harmittaakos nyt?” ja sitten päälle vielä presidentille kirjelmä tuolta saparopäältä, jonka sielunelämä on järkkynyt, sillä häntä ei juhliin kutsuttu.

Abu-Hannahin mekko olisi mennyt vielä ihan hauskana juttuna, mutta se moskeija takahelmassa oli kyllä tosi tosi mauton ja herätti minussa pari kysymystä. Ensinnäkin heräsi kysymys siitä, että saako muka moskeijassa tyttölapset soittaa kitaraa ja toisekseen heräsi kysymys, että mitenkä olisikaan järkyttyneitä olleet koko Virallinen Suomen Kansa, jos Päivi Räsänen olisi kävellyt linnaan mekossa, jonka helmassa olisi ollut printattu kuva onnellisesta heteroparista ja takana olisi ollut vaikkapa kuva Turun tuomiokirkosta?

Sillä katsokaas, nykyään se, että olet jonkun värinen, edustat jotain vähemmistöä tai olet kuivakäymälöitä Afrikkaan kuskaava henkilö, olet automaattisesti ihminen, joka tarvitsee tasa-arvoa, jolle se kuuluu perusoikeutena ja suvaitsevaisuus on sitä, että enemmistösuomalaiset pitävät turpansa kiinni ja mielellään huokailevat ihastuksesta mykkinä. Homous tai ihonväri tekee ihmisestä niin paljon paremman, että voi muuten sitten olla vaikka millainen ääliö, kunhan muistaa olla värillinen tai homo. Ja totta munassa suvaitsevaisuutta (sitä kohtaan, jota he itse edustavat) ei tarvitse ansaita. Ei missään nimessä tarvitse omalla käytöksellään pyrkiä vaikuttamaan siihen, kuinka ihmiset ottavat sen erilaisuuden vastaan. Tässä kylläkin mielestäni hyvänä esimerkkinä toimii vaikkapa juuri Jani Toivola tai Jari Sillanpää, jotka kantavat mielestäni homoutensa siten, että he eivät tyrkytä sitä, vaan ovat mitä ovat ilman että siitä täytyisi jokin hirveä haloo tehdä. Jostain syystä esimerkiksi Toivola ärsyttää aika harvoja ihmisiä.

Mutta takaisin tasa-arvojuhliin, joiden kaksinaismoralismi konkretisoitui juhlien jatkoilla, jossa ulkomaalaistaustainen mies raahattiin verissä päin ambulanssiin. Ensin uutisoitiin kyseessä olleen kamala rasistinen teko, viharikos, koska onhan se selvää, että suomalaiset ovat niin kauhean pahoja ihmisiä, että linnan juhlillakin on viattomat maahanmuuttajat hakattava.

Valitettavasti nyt kävikin niin, että afrikkalaistaustainen mies hakkasi ihan itse päänsä lasiin, langetti siinä sitten vielä tappouhkauksen kollektiivisesti suomalaisten miesten niskaan ja kaiken kukkuraksi syytti portsareita rasismista.

Omalla tavallaanhan kaikki tämä tekee linnan juhlista mielenkiintoisen, vähän kuin kauniita ja rohkeita seuraisi, mutta myöskin harmittaa se, että kyseiset bileet ovat menettäneet arvokkuutensa täysin.

Mutta se on kyllä vielä sanottava, että on se vaan mahottoman hienoa tämä suvaitsevaisuus ja tasa-arvo. Tämmönen tavallinen pulliainen ei voi muuta kuin suu auki ihmetyksestä tätä touhua sivusta seurata.

 

Helena Pusu

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (45 kommenttia)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?29953572 ketä ovat nämä kamalat Turun miehet, jotka aiheuttivat Heidi Hautalan mielestä tuon hirmuisen rasistisen episodin?

Pentti Järvi

Olipas oivallinen reportaasi juhlista. Yritin googlata noita Turun miehiä, vaan ei löytynyt.
Muuten, olisikohan kadettienkin joukossa ollut jokunen homo? Siitä sitten vain tanssahtelemaan.
Noita Linnan juhlia en ole katsonut senjälkeen kun Adolf, Kaunis-Aatu, ei ole ollut mukana ja siksikin oli mukava lukea Helenan vaikutelmia niistä omalla jäljittelemättömällä tyylillään. :)

Kaikenlaista seuraa se meijän Tarja sinne haaliikin.
http://www.huussi.net/yhdistys/index.html

Ilmari Röyskä

Jos on totta, niin Heidi Hautala alensi itsensä Päivi Lipposen alapuolelle. Mutta JOS.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No niin mie tuosta iltalehen videosta vähän kuuntelin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Oikeissa tasa-arvoisissa tasavalloissa luottamushenkilöt eivät pidä frakkeja tai koruja, ja jos pitävät, he juoksevat lujaa kameraa karkuun. Ihan itse olemme tätä paskaa tilanneet.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

No....ehkä Niinistöllä on homma paremmin hanskassa. Nyt tämä oli täyttä farssia alusta loppuun asti.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Jotenkin kauhean surulliseksi mennyt koko touhu. Minä en usko, että tämä on tie kohti aitoa suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa.

Aku Ankka

Halonen kumppaneineen on täysin irrallaan todellisuudesta.

Mediat ovat mukana tässä pelleilyssä alusta loppuun, samoin nykyiset eduskuntapuolueet jopa "vaihtoehtoa" myöten (tarkoitan Perussuomalaisia) - Suomesta halutaan luoda illusorinen kuva, jonka totuusarvo loppuu heti, kun suljet lehden tai television.

Oikea Suomi ei ole lainkaan Linnan juhlien Suomi, ja mitä kauemmaksi nämä asiat menevät toisistaan, sitä katkerammaksi käy kansan oikeutettu viha.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Linnan juhlat ovat varmaankin sellainen peili kunkin presidentin arvomaailmaan. Ahtisaari kutsui linnaan Marskin ritarit, Halonen kutsuu "erilaiset", kenetköhän Niinistö ottaa omakseen?

Aku Ankka

Hei, Helena, ei Niinistöä ole vielä valittu. Ehkä se kannattaisi estää, hänkin on lähinnä vain myyty mielikuva medioissa, emmekä tiedä, minkälainen pirujen armeija tämän Pahvi-Saulin takana jo kurkkii.

Pekka Haavisto on ihmisenä hyvä, mutta hänenkin vanavedessään tulee samaa porukkaa kuin Halosen.

Niinistö varmaan kutsuisi "puolivallattomia poikamiehiä" ja kaiken maailman "oman elämänsä seppiä" - parannusta entiseen siis olisi luvassa, mutta varmaan myös huijarit lisääntyisivät, sillä kaikkihan ei ole kultaa, mikä kiiltää. ;)

Pentti Järvi

Mun ehdotus edes ehdokkaaksi on tämä suorasanainen gentlemanni:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Gustav_H%C3%A4gglund

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Ah Helenakin on löytänyt itselleen poliittisen kodin - onnea siitä. Miksi muuten olet lahjoittamassa vihreää islamille? Vai etkö kenties ole huomannut, että kyseinen väri on hyvin keskeisessä osassa luontoamme - keskeisessä osassa maatamme?

Mutta asiaan. Mielestäni linnan juhlat ovat muuttuneet osin mediankin toimesta jo kauan sitten hivenen irvokkaaksi. Keskeisin asia (ja oikeastaan ainoa huomionarvoinen asia) koko juhlissa on kuka on pukeutunut mitenkin. Onko se todella itsenäisyytemme ydin? Ehkä olisi parempi, että tähän vaatteista kiinnostuneiden töllöttämisjuhlaan tuotaisiin voimalla itsenäisyyteemme liittyvä asioita. Että tilaisuutta voisi edes hyvällä tahdolla todella kokea maamme vapautta juhlistavana.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No sillehän minä en voi mitään, että eka ajatus, joka Vihreiden vaali-ilmeestä mieleen spontaanisti tuli, oli "JIHAAAD". Toki se luultavasti kertoo enemmän minusta itsestäni kuin vihreistä, mutta eikös merkitystä olekin juuri sillä, millaisen mielikuvan kukin puolue kykenee itsestään luomaan?

Kommenttisi loppuosasta olen samaa mieltä.

Mikko Mäkinen

Suomenkielisestä wikipediasta:"Sana vihreä on johdettu sanasta viha. Vihreästä on taas johdettu kasvillisuutta kuvailevia adjektiiveja kuten vihanta, vehreä ja ehkä vehmas. Vihaista tai katkeraa on voitu kutsua vihreäksi, ja lopulta sanan on alettu käsittää vihaisen tai pahoinvoivan kuvaannollista väriä." Ihmiset ovat siis voineet mennä jo kauan kateudesta vihreiksi.

Islamissa vihreää pidetään profeettojen värinä; Mohammedin lempiväri oli vihreä. Hän pukeutui vihreään takkiin ja vihreään turbaaniin. Muslimikulttuureissa vihreää ei yleensä käytetä arkipäiväisiin tarkoituksiin, koska sitä kunnioitetaan niin paljon. Vihreä on myös suosittu väri islamilaisissa lipuissa ja vaakunoissa, ja nykyaikana se symboloi mm. arabien välistä yhteyttä. Hamasin lipun pohjaväri on vihreä. Hizbollahin lipussa rynnäkkökivääriä pitävä käsi ja muut yksityiskohdat ovat vihreitä keltaisella pohjalla. Muslimien rukousmattojen pohjaväri on yleensä vihreä.

Muammar Gaddafi on kirjoittanut Vihreän Kirjan, jota voisi merkitykseltään Libyassa verrata Leninin teoksiin Neuvostoliitossa.

Islamissa vihreän yhteys uskontoon ja sen puolustamiseen (ml. Jihad) on täysin selvä.

J. Gagarin

Vihreä peukalo tarkoittaa siis vihaista peukaloa?

Pentti Järvi

Gagarin: Israelissa koetin kerran liftata kuten meillä, peukalo ylöspäin. Höh. Kaikki ajoivat ohitse. No, yksi autoilija pysähtyi ja kysyin kuskilta syytä siihen, että muut eivät ottaneet kyytiin. Hän oli toki nähnyt liftaustapani ja kehotti seuraavan kerran osoittamaan etusormella viistoon alaspäin tien suuntaan.

Sanaleikkiä: espanjaksi vihreä=verde, ruotsiksi vrede=viha

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Jaahas, selvisi sitten sekin alitajuntainen syy tuolle minun viherkasviharrastukselleni :D

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Minusta illan merkittävin tapahtuma oli tämä:

Umayya Abu-hannan, etniseen vähemmistöön kuuluvan suomalaisen adoptiotytär, toiseen etniseen vähemmistöön kuuluva leikki-ikäinen lapsi, "kirjoittaa" presidentille uhkauskirjeen, jossa luvataan kostaa koettu vääryys. Kirje jopa toimitetaan presidentille mahdollisimman julkisesti.

Tässä yhdistyvät palestiinalaisen Umayyan lapsuudessa omaksuma tuhatvuotinen kostokulttuuri ja pohjoismainen avoimuus. Tuloksena valtionpäämies saa omalla vastaanotollaan käsiinsä kiukkuista kansalaispalautetta, joka on naamioitu lapsen laatimaksi. Huh, huh ja huh.

Esitän ennusteen. Presidentti Halonen hyvittää "loukkaavan" käytöksensä ja kestittää lähitulevaisuudessa tavalla tai toisella Umayyan tyttären. "Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen, mutta tuhmat minne tahansa." Jopa presidentin kutsuille.

J. Gagarin

Ehkäpä jonain vuonna toteutuu vielä se 70-alun linnanjuhlien selostajan profetia, kun hän lausui TV:n suorassa lähetyksessä Urhon ja Sylvin seistessä eteisaulassa:

"Aivan näillä minuuteilla alkavat ensimmäiset kutsuvieraat saapua tuosta pääovesta paritellen tänne vastaanottoaulaan."

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Heh!! Onhan Halosella vielä yksi vuosi aikaa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!! Sehän tuo oisikkiiin.

Pentti Järvi

Jos haluatte nähdä tosi upeat juhlat, sellaiset on tarjolla ensi perjantaina SVT1 ja SVT2, Nobel palkintojenjako + Gala illalla. Muutama maa jää pois juhlista, muistaakseni Venäjä, Kazakhstan, Kolumbia, Tunisia, Saudi-Arabia, Pakistan, Serbia, Irak, Iran, Vietnam, Afghanistan, Venezuela, Filippiinit, Egypti, Sudan, Kuuba ja Marokko.

On mielenkiintoista verrata näitä kahta juhlaa toisiinsa.

Johtopäätökset ovat juuri kuten tässä blogissa on kerrottu ja kansalaiset alkavat olla todella huolestuneita maan äidin henkisestä terveydentilasta.

juri g.

Nobel-gaala päihittää Linnan juhlat yhtä ylivoimaisesti kuin Kekkosen hautajaiset Palmen vastaavat (molemmat v. 1986).

Jouni Jokela

Ei ole Sveitsissä tuollaisia "Pellejuhlia". Eipä ole presidenttiäkään, tai no yksi ministereistä on kyllä vuoden kerrallaan pääministerinä.

On se vaan hienoa kun v. 2010 jotkut on vielä niin "äidin helmoissa" että tarvisevat aikuisenakin holhousta, ja luovuttavat päätösvaltansa joillekkin "kansanedustajille" ja sitten pitää olla vielä mielipidejohtajana tuollainen Seta-lesbo.

Arvatkaaapa kenen rahoilla se käymäläseura Huussi ry:n kansankynttilä oli tuon Avecinsa Suomeen Sambiasta raahannut?

Aivan! Suomalaisen veronmaksajan rahoilla. Jokainen voi miettiä sitä miten jossain Kuusamossa asuvalta Mökin mummolta peritään paska-lain voimin 10 000 Euroa, jottei hänen "kourallista Y-lannosta" vastaavat "päästönsä" eivät rehevöittäisi itämerta. Tuosta 10 000:sta on sitten 1870 Euroa pelkkää ALVia, jolla valtio sitten tukee kuivakäymälöitä jonnekkin Sambiaan.

Vaikka jokainen ymmärtää, että kolmivuotinen projekti joka maksaa 150-200 000 Euroa ei tue muutakuin Projektin-vetäjän Sambian-elintasoa, niin sadan Kuusamon-mummon-synnin-päästö-ALVit siihen kuitenkin palaa.

Ethiopian nälkää näkeville järjestettiin Live-aid konsertti joskus -85. Silloin nälkää näki n. 42 Miljoonaa Ethiopialaista. Nälän näkemisen tukeminen on ollut erittäin tehokasta ja onnistunutta, koska tänä vuonna nälkää kykenee näkemään jo 88 Miljoonaa Ethiopialaista. Keski-ikä siellä on n. 17 vuotta ja Jokainen nainen synnyttää 6-7 lasta. Eli ei muuta kuin uutta matoa koukkuun, ALVithan voisi korottaa Suomessa vaikka 25%?

Sveitsin ALV on nyt 7,6%, tosin se nousee 8%:iin, koska Sveitsiläiset päättivät kansanäänestyksessä rahoittaa veron kiristykselllä OMIEN vanhustensa ja OMIEN Vammaistensa hoidon tason säilymisen.

Siitä huolimatta Sveitsiläiset päättivät kansanäänestyksessä olla määrämättä minimi veroa rikkaille, Se kun kuulemma olisi oikeasti tarkoittanut vain suurempia veroja keskiluokalle.

No Jos Suomalaiset kerran ovat niin IDIOOTTEJA, etteivät he osaisi tällaisissa äänetyksissä päättää oikein, niin Suomalaisten kannattaa ilman muuta pitää kiinni kansanedustajistaan ja näistä Mielipidejohtajistaan.
Jonkun pitäisi vielä osata selittää se, miten nämä Idiootit pärjäävät siinä PISA-testissä?

Kyllä ne viisaat Kansanedustajat sitten osaavat ne teiltä paska-laeilla nyhdetyt rahat teidän puolestanne fiksusti käyttää siten, että Sambiassakin voi jatkossa olla 10 Miljoonan kakkaajan sijaan vaikka 20 miljoonaa kakkaajaa.
Mitäpä väliä sillä on jos Se Kuusamon Mummo ei pysty enää asumaan siinä lapsuuden kodissaan, vaan joutuu muuttamaan kirkonkylälle Neukku-kuutioon.

Sellaista se on jos ei ole varaa,,,

Tässä teille esimerkkiä:
http://ohjelmat.yle.fi/tositarina/vennisen_testame...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Suomalaiset niin rakastavat sitä myötähäpeän tunnetta, joka syntyy seuratessa poliittista eliittiämme, jottemme me voi heistä luopua. Tämän taustalla on monimutkainen kuvio, johon liittyy suomalaisten geneettinen taipumus huonoon itsetuntoon sekä enemmän ja vähemmän piilevänä esiintyvä herraviha, mutta siitä joskus toiste.

Pentti Järvi

Hiukan tarkemmin sanottuna Sveitsin pääministeri on hallituksen puheenjohtaja. Monissa maissa puheenjohtajaa sanotaan presidentiksi, esimerkiksi taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja on presidentti.

Collective Presidency

Switzerland, where the headship of state is collectively vested in the seven-member Swiss Federal Council despite the fact the system includes a president of the Confederation. The president is a member of the Federal Council elected by the Federal Assembly (the Swiss Parliament) for a year (constitutional convention mandates that the post rotates every New Year's Day).

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Ja oliko jollakin vieraalla asusteen kaula-aukko melkein napaan asti ja

rintojen vako näkyvästi esillä, tulevina vuosina voidaan odottaa

pakaravako näyttelyä.?.

Heikki Knookala

Heh Haloska meinas lähteä sen Mattilan perään kun jäi kieli pitkällä tuijottamaan sitä kaula-aukkoa. Toivottavasti se saadaan katsoa vielä vaikka juutuupista tms....Tuo JJ:n kirjoitus kyllä saa ihmettelemään miksi suomessa ei voisi toimia kuin sveitsissä? ei voi kun karehtia heidän järjestelmäänsä ja toivoa että muutos2011 saisi mahdollisimman monta ehdokasta läpi....Missä viipyy Vaasan vaalipiirin muutosehdokkaat???

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Hietalahden ja Kampin kapakoissa oli kauan sitten paljon homoja ja lesboja ja on vieläkin kait. Useimmat jonkun erityislahjakkuuden omaavia. Ihan hyviä tyyppejä. Lukeneita ja koulutettuja, mutta heidän kanssaan paljon tekemisissä olleena voin kokemuksieni mukaan todeta, että joillain oli yleistä sairas ja raaka mustasukkaisuus. Kyllähän ystävystyttyä ihmiset pikkukännissä yleensä avautuvat.

Jostain syystä kytät vielä kolmekymmentä vuotta sitten pamputtivat homoja ravintoloiden sulkemisaikaan. Minun gimmafrendi piti asiaa hyvänä periaatteessa. Ja sille naureskeltiin, itse pidin asiaa kuitenkin erittäin outona, viranomaisilta. Ja naisnyrkkeilyä pidettiin pervona sairautena, josta Thaimaassa käyneet kertoivat.

En seurannut muutoin, kuin katsoin sen Teatteri - episodin Iltalehdestä. Haluaisin tietää oliko 'kutsuilla' Asikainen, Helenius tai Wahlström.

Voin tuosta Hollannista mainita sen, että siellä on harvinaisen paljon uskovaisia, vapaamielisiä ja... Homoavioliitot sallittuja kauan, mutta muistampa erään tutkijan haastattelun, jossa hän sanoi, että homoja/lesboja ja maahanmuuttajia vihataan siellä 'yhtä paljon kuin muuallakin, kuten Britanniassa' ja Britannia tunnetaan nykyisin erittäin maahanmuuttovastaisena.

Eli onhan se hyvä, että siellä voi poltella rimpulaa, että ihmiset pysyvät rauhallisina. Tämän 'siirtolaisparlamenttiperustajan', Uma n olot ovat takuulla siellä kuitenkin heikommat, koska täällä ko. palestiinalaissyntyistä jostain syystä pidetään jotenkin kantasuomalaisia parempana. Vaikka on Hollanti ihan toista luokkaa, että toisesta näkökulmasta Suomi on todella sortoyhteiskunta verrattuna Hollantiin. Joten suosittelen hälle aamuisin rimpulaa kaakaoon, niin päivä menee rauhallisemmin paikallisia jalostuneita punakarvaisia hollantilaisia arvostellessa.

Vihreistä voin sanoa sen verran, että ovat pahoja kaksinaamaisia vallanhimoisia, työväkeä ja työttömiä polkevia hirmuvaltiaita. Se on heidän politiikkaa. Täytyy perustella: niin Kluuvin akateemiset työttömät kuin muutkin työttömät joutuvat kuulemaan, että laitetaan kurssille ja työharjoitteluun ja todetaan, että tästä ei kuitenkaan seuraa osa-aikaista tai vakituista työtä.

He halveksivat kansaa ja UusiSuomi-tapauksessa paljon muutakin.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minulla on mennyt vähän tuo Hollantiin muuttaminen ohi. Ihan jos olen rehellinen, niin ei kauheasti kiinnostakaan. Onnea vaan Hollannille, siellä luultavasti ubi-hannah, eiku mikä sen nimi nyt olikaan, löytää paljon uusia ystäviä eikä tarvitse lastaan päivähoitoon viedessä pelätä Halla-ahoon törmäävänsä. Ehkä käy tuuri ja törmää johonkin Allah-lahoon tjsp evvvk.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Mä nyt yritin googlettaa, niin löysin vain Taekwon-Don - lesboparin, joku maailmanmestari Nyyti Korolainen ja puoliso Minna Minkkinen linnaan kutsuttuna, MUTTA muistatko oliks siellä nyrkkeilijöistä Helenius, Asikainen tai Wahlström tai oliko kutsuttu, mutta noshow ? Haluaisin todella tietää, kun en katsonut.

Joo ja Allah Akbar everybody LGBT.

Käyttäjän Veli kuva
Veli Karimies

Kyllähän tuo melkonen pellejuhla näytti olevan. Kommunisti-Tarja kutsuu meidän maamme itsenäisyysjuhliin homoja sen takia kun he ovat homoja. Maahanmuuttajataustainen toimittaja kutsutaan linnaan taustansa takia ja hän tulee sinne perunasäkissä joka olisi tuomittu kauheimmaksi tyylimokaksi lehdistön toimesta, ellei sen kantaja olisi taustainen. Linnaan kutsutaan myös jotain sambian vessanpöntönvalmistajia ja tämän avecci rupeaa rähisemään meidän itsenäisyyspäivänämme linnanvieraan roolissa jossakin baarijonossa. Taisi vähän kusi nousta päähän. "I kill you", "I will sue you finnish boys", "Let me die" jne jne jne... Ja tätä kaikkea ennen tietenkin vihreiden leijona ja uusi suomi jutut. Huh huh.

Tämä on ehdottomasti karsein itsenäisyyspäivä jota olen ikinä nähnyt ja siitä voimme kiittää suoraan suvaitsevaisuuskiimaisia. Onhan se Tarja ennenkin mokannut kun kävi viemässä seppeleen punaisten muistomerkille.

EDIT: Ja olihan tuola tuo meidän melkein valmis lääkäri-televisio"julkkis"-imaamimmekin.

frank (nimimerkki)

Apu-hanna kyllä symboloi osuvasti Vihreitä kaikessa häiriintyneisyydessään.

Pentti Järvi

Mitä muuta hauskaa tapahtui linnanjuhlissa?

Käyttäjän jani73 kuva
Jani Koivula

Vihreät kokoomuksen käskystä ei halua kallispalkkaisa työntekijöitä edes kotimaisista, saati sitten maahanmuuttajista. Kokoomukselle ja vihreille kelpaa ainoastaan virolainen tai itä-eurooppalainen vierastyövoima, jotta päästään palkkamenoissa muun Euroopan tasolle.

Kyllähän sen tavallaan ymmärtää, mutta kun näiltä viherpipertäjiltä ja kokoomukselta unohtuu se asia, että ihmisten täytyy elää ja asuakkin jossain. Kaikilla ei ole omistusasuntoa perittynä tai kaikki eivät asu lesbo-kommuuneissa Helsingin keskustassa. Suuret puolueet eivät ole tehneet mitään asuntojen hintojen rajulle nousulle - PK-seudun kaupungit eivät ole rakentanut pieniä vuokra-asuntoja, joista on valtava pula pk-seudulla. Kait ministereitä on lahjottu rakennusfirmojen toimesta tarpeeksi ...

M-T Heikka

Luulin, että Suomen ns. älymystön suurin juttu olisi tänäkin vuonna Tanjan tissivako, mutta se olikin jonkun beduiinin bieru. Siitä nyt sitten jauhetaan pari viikkoa.

Eipä kyllä kiinnosta edes iltalehtiä klikata.

Pentti Järvi

Merja: juhlien ryhdikkäin mies oli (veli kertoi) Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt, 88v.

frank (nimimerkki)

"Valitettavasti nyt kävikin niin, että afrikkalaistaustainen mies hakkasi ihan itse päänsä lasiin, langetti siinä sitten vielä tappouhkauksen kollektiivisesti suomalaisten miesten niskaan ja kaiken kukkuraksi syytti portsareita rasismista."

Maikkarin uutisoinnista saa sen käsityksen että kyseessä oli hirveä rassistinen kärhämä, ja rikosilmoituskin on tehty!

Pekka Liimatainen

Todella hyvä kirjoitus.
Komppaan sinua täysin!!!

turunen (nimimerkki)

Ennnen linnan juhliin kutsuttiin sotaveteraaneja, nyt setaveteraaneja. "Arvopresidentti" Halonen ei ole koskaan ollut todellisilta arvoiltaan aito kansan presidentti. Tuo seikka korostuu mediassa vain silloin, kun kuvaillaan Halosen järjestämiä juhlia. Se näkyy irvokkaana, koska se on irvokasta. Halosella on toki oikeus arvomaailmaansa, mutta se poikkeaa jyrkästi tavallisen kansan vastaavasta. Sitä ei monesti mediassa kerrota.

Harvan putkimiehen, laitosapulaisen tai parturi-kampaajan häissä näkee juhlaväkeä lenkkareissa tai mekoissa, joiden kuviointi näyttää ulkomainoskaapista repäistyltä. Veikkaan, että Halonen ja sen mies (nimi ei nyt muistu mieleen) nauravat yhdessä kansan päivittelylle. Tuo Teatterilla nähty fyysinen psykodraamamonologi ehkä hieman hihittelyä hillitsee, mutta ensi vuonnna sama farssi toistuu. Tosin kättelyvaiheessa ainakin 20-30 uutta kansanedustajaa tulevat aiheuttamaan tahatonta nykimistä alaspäin mainitun punanutun suunpielissä.

Toivon totisesti, että Suomen seuraavan presidentin nimi on Timo Soini.

Lauri Ilovaara

Miksiköhän yhdelläkään Vihreiden kansanedustajalla ei ollut mekossaan ommeltuna valkoista leijonaa?
Ovatko he liian vanhanaikaisia?

Santtu Nurmi

Voih jospa saisinkin kutsua sut kahville :) Tulee kyllä lennokasta juttua ja jotenkin olen aina liiankin samaa mieltä kanssasi.

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Kuka avaa Naamaan ketjun "Kustannetaan Abu-Hanna Hollantiin"?

turunen (nimimerkki)

Jos kansalaisuutta meinaat, niin Abu-Hanna taitaa olla jo liian vanha oppimaan hollantia, kun (puhutun) suomenkin kanssa hänellä on ollut pitkään hankalaa. Hollanti vaatii uusilta maahanmuuttajilta muun muassa hollannin taitoa, kun sivistymättömistä muslimeista on tullut siellä iso riesa. Hollantilaisen tuttavani meksikolainen vaimo pänttää parasta aikaa hollantia, jotta muutto miehen kotimaahan onnistuisi. Paljon muutakin on pakko opetella, maan tavat, lait ja historian hän toki jo tuntee.

Toimituksen poiminnat