Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Ollaanpas sitä taas niin suvaitsevaisia...

Meinasi kyllä pissit housuun lirahtaa nauraessa vakavalle uutiselle, joka kertoi tyylikonsultti Leena Sarven saamasta palautteesta, kun hän oli todennut, että olisihan ne homo- ja lesboparit voineet olla siellä linnan juhlissa nais- ja miespareina tanssimattakin.

Leena Sarvi kertoo saaneensa todella vihaisia viestejä ja jopa tappouhkauksia. Kun mie rupean muistelemaan sitä, kuinka ”suvaitsevaisesti” homoseksuaaleja kohtaan viime aikoina kritiikkiä esittäneiden lausahduksiin on muutenkin suhtauduttu, niin eipä kauheasti mieltä lämmitä.

Miksi suvaitsevaisuutta vaativat ovat itse niin suvaitsemattomia? Siinäpä kysymys. Miksi ainoa kirjoittamani kommentti, jonka olen huomannut täällä US:n blogeissa poistetun, oli kommentti Saarikosken blogissa, jossa huomautin, että itse tunnen erään transsukupuolisen ihmisen, joka kannatti perussuomalaisia? Tätä faktaa ei ilmeisesti suvaittu tai sitä ei ollut soveliasta esittää, koska se olisi vienyt sen ”erilaisuuden” ihan uusiin sfääreihin.

Tai miksi ne samat ihmiset, joiden mielestä monikulttuurisuus on ihkua ja fantsua ja vaikka mitä, eivät sulata ollenkaan thaityttöjä, itäblokista tulleita tyttöjä tai keski-ikäisiä suomalaismiehiä eivätkä ainakaan näiden kolmen minkäänlaisia kombinaatioita?

Onko sittenkin niin, että suvaitsevaisuuden perään huutelevat ihmiset haluavat kontrolloida tosi tarkkaan sitä, mikä kuuluu siihen pieneen suvaittavien asioiden lokeroon? Ei kai, sehän tekisikin heistä ei-suvaitsevaisia diktaattoreja, jotka oman arvomaailmansa perusteella tekevät valinnan siitä, mitä täytyy suvaita ja mitä ei.

Suvaitseva yhteiskunta ei voi toteutua jos ei suvaita aidosti kaikenlaisia näkökulmia, sillä jos mielipiteitä aletaan kontrolloimaan, on kyse itse asiassa hyvin sulkeutuneesta ja vaikenemisen kulttuuriin perustuvasta yhteiskunnasta. Sellainen yhteiskunta ei ole hyvä, se ei ole tasa-arvoinen enkä itse sellaista hyväksy.

Mielestäni niiden, jotka suvaitsevaisuutta vaativat, olisi näytettävä esimerkkiä ja oltava itsekin suvaitsevaisia. Muussa tapauksessa kaikenlainen tasa-arvo- ja suvaitsevaisuuslöpinä on onttoa ja lapsellista.

 

Itse suvaitsen liki kaikenlaiset ihmiset, joten toivoisin, että sitä suvaitsevaisuutta tulisi joskus takaskin päin.

Helena Pusu

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän jussihelariutta kuva
Jussi Helariutta

Bongasiko kukaan muuten ainuttakaan saamelaista linnan juhlista?

Edit: ihan vain sillä että jos Mr Gay Finlandin pikkuvelikin on tarpeeksi uljas titteli noihin bailuihin niin luulisi että sinne pari joikhaajaakin olisi voinut mahtua..

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Onko saamelaisia homoja olemassa?

Mikko Mäkinen
Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

En kyllä huomannut. En tosin kokonaan kyseisiä juhlia kahtonut.

Mutta ensi vuonna voisi linnan juhlat painaa kutsuihinsa "tervetuloa linnan juhliin. Siellä bailataan ihan homona".

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Olisihan ne homot ja lesbot voineet tanssiittaa myös eri sukupuolta

olevia, ihan vain suvaitsevaisuuspuuskassaan ja päinvastoin heterot homoja

ja lesboja ja lesbot homoja ja homot lesboja ja...ja...Halosen

kissaakin...

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

Oletko varma, että eivät tanssittaneet?

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

"Linnanjuhlia" en ole katsonut, mutta tarkoitin ihan vaan, muutenkin,

muuallakin kuin "Linnanjuhlissa", tanssi on vapaa sukupuolisuuntaisuudesta

ja sukupuolirooleista - itse tanssin usein koiran ja kissan kanssa, ja

yleensä yksin.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

En kyllä luottaisi liikaa tyylikonsulttiin joka päästää suustaan noinkin tyylittömiä kommentteja. Mutta kukakin taplaa tyylillään, tai tyylittömyydellään.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Niin että kyllä ne tappopuhkaukset ihan paikallaan olivat..vai? (kun kerran oli niin "tyylitön")

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Moukkia on monessa leirissä. Vastustan kaikkea väkivaltaa (myös henkistä sellaista). Sitä että joku mokaa ei poista se, että joku toinen kohtelee vielä huonommin tätä mokaajaa.

Tappouhkaukset eivät siis ole mielestäni milloinkaan paikallaan, eikä vääryyttä pidä eikä voi korjata isommalla vääryydellä (tai vääryydellä ylipäätään)

S S

"Leena Sarvi kertoo saaneensa todella vihaisia viestejä"

Hän ne kyllä ansaitseekin. Ensin hän valehteli, että iltapäivälehti oli valehdellut hänen kantansa. Kyllä sellainen suututtaa, että on suvaitsematon pukupelle ja sitten vielä röyhkeyttään valehtelee päin naamaa!

"itse tunnen erään transsukupuolisen ihmisen, joka kannatti perussuomalaisia?"

Mikä ettei. Sinua sen verran tunnen, että olisin itse halunnut kysyä vielä tämän kannattamisen vuosilukua.

"monikulttuurisuus on ihkua ja fantsua ja vaikka mitä, eivät sulata ollenkaan thaityttöjä, itäblokista tulleita tyttöjä tai keski-ikäisiä suomalaismiehiä eivätkä ainakaan näiden kolmen minkäänlaisia kombinaatioita?"

No siksi, että siihen liittyy orjuutta ja hyväksikäyttöä. Ota huomioon, ettei suvaitsevaiset hyväksy muutakaan orjuutta, kuten esimerkiksi nälkäpalkkaisia rakennustyöläisiä tai siivoojia.

"Onko sittenkin niin, että suvaitsevaisuuden perään huutelevat ihmiset haluavat kontrolloida tosi tarkkaan sitä, mikä kuuluu siihen pieneen suvaittavien asioiden lokeroon?"

Ei suinkaan, vaan nyrjäytät asiat taas ihan päälaelleen. Orjuutta, hyväksikäyttöä tai alistamista ei tulla hyväksymään missään muodossa. Uhatun vähemmistön koskemattomuus on tärkeämpi kuin uhkaa kokemattoman enemmistön. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää?

"Suvaitseva yhteiskunta ei voi toteutua jos ei suvaita aidosti kaikenlaisia näkökulmia, sillä jos mielipiteitä aletaan kontrolloimaan, on kyse itse asiassa hyvin sulkeutuneesta ja vaikenemisen kulttuuriin perustuvasta yhteiskunnasta."

Paskapuhetta! Mene puhumaan mielipiteitäsi armeijan riviin, kirkon saarnastuoliin, koululuokkaan tai hölise työpaikkasi (jos sinulla sellainen on) salaisuuksia kadulla niin pian huomaat, että sinun mielipiteitäsi rajoitetaan ja parempi niin!
On selkeästi tilanteita, jolloin turvallisuuden luomiseksi yhdelle ryhmälle toisen ryhmän ihmiset joutuvat käyttäytymään.
Sinun yhteiskuntasi on kaikille-samaa -pakkopaita, jolle mallin voi ottaa vaikka Maon Kiinasta!

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Vahva kannanotto Stacyltä! Minäkin suvaitsen miltei mitä vain, paitsi orjuutta ja kuolemantuomioita. Siksi islamia vastaan on taisteltava kaikin keinoin. Ja YK:ta vastaan, joka salli kuolemantuomion homoille kuukausi sitten.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Samaa mieltä. YK:n päätös on käsittämätön ja ihmetyttää, ettei asiasta ole kohua noussut. Kuinka voi olla mahdollista, että jotkut ihmiset tiputetaan ihmisoikeuksien ulkopuolelle?
Minulle on jäänyt niin elävästi takaraivoon Iranissa (vai oisko Saudeissa?) jokunen vuosi sitten suoritettu kahden nuoren homorakastavaisen hirttotuomio. Sellaista ei pitäisi missään olla eikä sellaista tulisi missään hyväksyä, viimeisenä YK:n piirissä.

Mikko Mäkinen

Sanavapauden rajoittamiseksi on menossa samanlainen YK-hanke islamilaisten maiden järjestöjen (OIC) ajamana. Sen idean mukaisesti oikeus uskonnollisten (= islamin) arvojen arvosteluun pitäisi poistaa sananvapauskäsitteen alta sekä kieltää kansallisissa lainsäädännöissä.

Kohta ette arvostele islamin sharia-tuomioita. Nehän ovat Allahin lain mukaisia ja siis pyhiä.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Mikä toi YK:n kuolemantuomio homoille sallimisjuttu on. Olisko jotain lähdettä, ihan uteliaisuudesta kyselen. Kuulostaa kyllä aika käsittämättömältä YK.n taholta.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Vastaus Simo Mäkelälle:

YK:n yleiskokous päätti viime kuussa muslimimaiden painostuksesta poistaa päätöslauselmasta sukupuolisen suuntautumisen. Päätöslauselman tarkoitus on suojella ihmisiä kuolemantuomiolta. Näin YK sallii jäsenmaidensa teloittaa homo- ja biseksuaalisia ja transsukupuolisia ihmisiä näiden sukupuolisen suuntautuneisuuden vuoksi.

http://thenewcivilrightsmovement.com/un-general-as......

Täällä blogistossa aiheesta on kirjoittanut mm Korkman:

http://korkman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53111-yk-s...

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Kiitos Elina Moustgaard. YK on kyllä aika paskahousujärjestö, kun konttii muslimien vaatimuksesta. Ja aika kökköjä myös ne ihmisoikeusaktivistit ja -järjestöt, jotka vaikenevat YK.n päätöksestä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"No siksi, että siihen liittyy orjuutta ja hyväksikäyttöä. Ota huomioon, ettei suvaitsevaiset hyväksy muutakaan orjuutta, kuten esimerkiksi nälkäpalkkaisia rakennustyöläisiä tai siivoojia."

Ai. Minä tunnen monia monikulttuurisia parisuhteita, joissa on suomalainen, jo keski-ikään yltänyt mies ja thaimaasta tai ex-Neukkulasta tullut nainen ja hyvin onnellisia ovat. En ole huomannut myöskään orjuuttamista tai hyväksikäyttöä. Silti kyseiset liitot ovat monien mielestä kauheita ihmisoikeusrikkomuksia.
Nälkäpalkkaisia rakennustyöläisiä tai siivojia tuskin kukaan muukaan hyväksyy, paitsi ne, jotka heistä rikastuvat.

"Uhatun vähemmistön"

Kuka edustaa uhattua vähemmistöä?

"On selkeästi tilanteita, jolloin turvallisuuden luomiseksi yhdelle ryhmälle toisen ryhmän ihmiset joutuvat käyttäytymään"

Eli mielestäsi ns. enemmistön edustajalle saa, ehkä täytyykin, ladella tappouhkauksia siksi, että tämä kertoo mielipiteensä?

"Sinun yhteiskuntasi on kaikille-samaa -pakkopaita, jolle mallin voi ottaa vaikka Maon Kiinasta"

Nimenomaanhan minä kannatan suvaitsevaisuutta ja hyväksyntää kaikille pallomme tallaajille, mutta kun se nyt ei ole mieleistäsi oikeanlaista suvaitsevaisuutta, niin katsot tarpeelliseksi hyökätä kimppuuni varsin alatyylisellä ja henkilökohtaisuuksiin menevällä kirjoituksella :)

S S

"Ai. Minä tunnen"

Hyväksyn tämän yhden kerran, mutta jatkossa saat olla varovaisempi: http://www.derailingfordummies.com/#represent

"monia monikulttuurisia parisuhteita, joissa on suomalainen, jo keski-ikään yltänyt mies ja thaimaasta tai ex-Neukkulasta tullut nainen ja hyvin onnellisia ovat. En ole huomannut myöskään orjuuttamista tai hyväksikäyttöä."

Toisin sanoen minun pitäisi ensinnäkin luottaa, että sinä puhut totta. Tänään olen jo sähköpostia lähettelemällä tuolle Sarville huomannut, ettei voi luottaa toisen puhuvan totta. Minun pitäisi luottaa, että sinun havaintosi ovat objektiivisia, edustavia ja että ennen kaikkea: ne kumoavat minun kokemukseni. Mutta pistetään aloittelijan piikkiin.

"Kuka edustaa uhattua vähemmistöä?"

No, esimerkiksi kun Halla-aho sanoi, että on luvallista kirjoittaa juoppouden yms. olevan suorastaan geneettinen piirre suomalaisilla, mutta kiellettyä sanoa että raiskaus on geneettinen piirre afrikkalaisilla niin tässä tapauksessa nämä afrikkalaiset ovat uhattu vähemmistö. Hän voi sanoa sen Afrikassa sellaisessa paikassa missä somalit eivät koe olevansa uhattuja. Suomalaisia taas ei saa loukata tuolla tavalla missään sellaisessa maassa, jossa suomalaiset ovat uhattuja.
Samalla tavalla seksuaali -ja sukupuolivähemmistöt ovat uhattuja Suomessa.

"Eli mielestäsi ns. enemmistön edustajalle saa, ehkä täytyykin, ladella tappouhkauksia siksi, että tämä kertoo mielipiteensä?"

En ole puhunut tappouhkauksista yhtään mitään, nehän ovat ihan persukamaa. Sen sijaan hänen olisi hyvä muistaa, että tuollaisten lausuntojen takia hlbt-nuoria kuolee oman käden kautta.

"katsot tarpeelliseksi hyökätä kimppuuni varsin alatyylisellä ja henkilökohtaisuuksiin menevällä kirjoituksella :) "

Minulla ei ole mitään syytä näytellä olevani hienompi kuin olenkaan, mutta olosuhteisiin nähden olen sanonut varsin kauniisti.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Toisin sanoen minun pitäisi ensinnäkin luottaa, että sinä puhut totta"

No omasta päästänihän mie näitä juttuja revin. Olen niin homovihamielinen, että ihan pakko on keksiä vaikka mitä. Hei oikeesti!?

"Tänään olen jo sähköpostia lähettelemällä tuolle Sarville huomannut, ettei voi luottaa toisen puhuvan totta. Minun pitäisi luottaa, että sinun havaintosi ovat objektiivisia, edustavia ja että ennen kaikkea: ne kumoavat minun kokemukseni. Mutta pistetään aloittelijan piikkiin."

Jos puhutaan paristuhteessa tapahtuvasta orjuutuksesta tai hyväksikäytöstä, niin eiköhän sitä touhua ole moku-suhteissa, ihan perusjuntti suomalaisessa suhteessa, homosuhteessa jne. Minulla on omat kokemukseni ja jollain toisella ehkä toiset. Omat kokemukseni eivät puhu sen puolesta, että ulkomainen nainen ja suomalainen mies olisi jotenkin epätasa-arvoisempi kuin muutkaan parisuhteet.

"No, esimerkiksi kun Halla-aho sanoi, että on luvallista kirjoittaa juoppouden yms. olevan suorastaan geneettinen piirre suomalaisilla, mutta kiellettyä sanoa että raiskaus on geneettinen piirre afrikkalaisilla niin tässä tapauksessa nämä afrikkalaiset ovat uhattu vähemmistö. Hän voi sanoa sen Afrikassa sellaisessa paikassa missä somalit eivät koe olevansa uhattuja. Suomalaisia taas ei saa loukata tuolla tavalla missään sellaisessa maassa, jossa suomalaiset ovat uhattuja.
Samalla tavalla seksuaali -ja sukupuolivähemmistöt ovat uhattuja Suomessa."

Tässä olen nyt kyllä ihan eri mieltä. Ei mielestäni vähemmistöllä voi olla enemmistöä suurempi suoja ihan jo siitäkin syystä, että hyvin helposti se saattaakin kääntyä ns. enemmistöä vastaan ja rakentaa jonkinlaisen suojatun vähemmistöeliitin. Mielestäni ihmisillä tulisi olla tasavertaiset oikeudet tiettyyn suojaan ja koskemattomuuteen, mutta myöskin velvollisuudet olla loukkaamatta toista. Mielipide joka EI ole tyyliin "kaikki neekerit pitäisi tappaa" tai "kaikki stylistit, joiden mielestä homojen ei pitäisi tanssia keskenään pressan juhlissa, pitäisi tappaa", ei varmastikaan ole uhkaava ketään kohtaan.

"En ole puhunut tappouhkauksista yhtään mitään, nehän ovat ihan persukamaa."

Suomalaisista vain 15 prosenttia on persuja, joten miksi kollektiivisesti mustamaalaat poliittista vähemmistöä?

"Sen sijaan hänen olisi hyvä muistaa, että tuollaisten lausuntojen takia hlbt-nuoria kuolee oman käden kautta."

Ai tuollaisen, että homojen ei pitäisi tanssia keskenään linnan juhlissa? Nuorit tekevät itsemurhia muistakin syistä kuin homolesbotransiuden, btw.

"Minulla ei ole mitään syytä näytellä olevani hienompi kuin olenkaan, mutta olosuhteisiin nähden olen sanonut varsin kauniisti."

No ei vissiin auta kuin olla hyvillään? :)

Mikko Mäkinen

Minusta enemmistön oikeutta soittaa ensiviulua ja valita orkesterin nuotit olisi viisasta suvaita ellei jopa kunnioittaa. Se on myös demokratiaa. Silloin myös enemmistö pysyy helpommin suvaitsevaisena.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Niin, itse minä ajattelen niin, että kaikkien täytyisi ylipäätänsäkin kuunnella toisiaan enemmän. Eihän se voi olla niin, että joku pieni porukka alkaa määritellä sen, mitä saa ääneen sanoa tai mitä mieltä voi olla. Täysin toinen asia sitten on avoin viha jotain ihmisryhmiä kohtaan, mutta tässäkin keississä se avoimen vihan kohteeksi on joutunut tämä stylisti, joka erehtyi sanomaan oman mielipiteensä - niin viaton ja vaaraton kuin se olikin.

S S

Olen eri mieltä. Demokratiaan kuuluu se, että porukka saa itse valita sen populaation jossa demokratiaa harrastetaan ja nyt jokainen raja Suomessa on väkivallalla piirretty. Minä en siis voi päättää haluanko harrastaa demokratiaa lieksalaisten tai hettalaisten kanssa, minä en voi edes päättää olemmeko päättämässä tämän kaupungin asioista vai muodostammeko me oman kuntamme. Minä en voi myöskään päättää, että muodostaisin äänestyspoolin kaikkien maailman ei-cisheteroiden kanssa poislukien homonationalistit, joten demokratia kaatuu jo heti tässä ensimmäisessäkin kysymyksessä.

Toiseksi, enemmistön miellyttäminen ei ole ikinä lisännyt enemmistön suvaitsevaisuutta, vaan pikemminkin konfliktit ovat yleensä tuoneet asiat enemmistön tietoisuuteen. Yhdysvalloissa rupesi tapahtumaan vasta kun transvestiitit kapinoivat Stonewallissa poliisien rynnäkköä vastaan.

Enemmistöllä ei ole oikeutta soittaa ensiviulua, korkeintaan enemmistöllä on oikeus maksaa viulut.

Mikko Mäkinen

"Demokratiaan kuuluu se, että porukka saa itse valita sen populaation jossa demokratiaa harrastetaan ja nyt jokainen raja Suomessa on väkivallalla piirretty."

Suomi-porukka on valinnut demokratian pelikentäksi Suomen ja pelaajiksi maan kansalaiset. Sännöt ovat Suomen laissa. Lähidemokratiajoukkueesi voit valita vapaasti asuinkuntasi mukaan. Näihin enemmistövalintoihin ei ole tulossa muutoksia. Ne on parasta hyväksyä.

Tietysti sääntöjä vakavasti rikkomalla voi valita erillisen valtion ylläpitämän määräaikaisen suvaitsevaisuuskoulunkin, joita taitaa olla 25 kpl.

Jos näistä ei löydy omaan demokratiaan ja suvaitsevaisuustasoon sopivaa paikkaa tai ryhmää, voi yrittää etsiä sopivampaa ulkomailta. Jostain Karhusaarten pohjoispuolelta voisi löytyä Stacyn kaipaama paikka.

S S

"Suomi-porukka on valinnut demokratian pelikentäksi Suomen ja pelaajiksi maan kansalaiset."

Milloin? Ainoastaan Porajärvi ja Repola ovat äänestäneet Suomeen liittymisen puolesta.

"Näihin enemmistövalintoihin ei ole tulossa muutoksia. Ne on parasta hyväksyä."

Miksi ne on parasta hyväksyä? Ai siksikö, että sinunkaltaisesi muodostavat enemmistön?

"Tietysti sääntöjä vakavasti rikkomalla voi valita erillisen valtion ylläpitämän määräaikaisen suvaitsevaisuuskoulunkin, joita taitaa olla 25 kpl."

Tuohan on vakavaa sananvapauden rajoittamista. Koinkin tuollaista väkivaltaa osallistuessani kerran Kuokkavierasmielenosoitukseen.

"Jos näistä ei löydy omaan demokratiaan ja suvaitsevaisuustasoon sopivaa paikkaa tai ryhmää, voi yrittää etsiä sopivampaa ulkomailta."

Mitäpä jos itse lähtisit vuorostasi ulkomaille? Minä olen jo ulkomailla asunut yhden kerran.

Mikko Mäkinen

”Milloin? Ainoastaan Porajärvi ja Repola ovat äänestäneet Suomeen liittymisen puolesta.”
Maaliskuun alussa 1919 ja siitä alkaen noin neljän vuoden välein, joskus lyhyemminkin välein.

”Miksi ne on parasta hyväksyä? Ai siksikö, että sinunkaltaisesi muodostavat enemmistön?”
Hyvä, että ymmärsit tämän pointin.

”Tuohan on vakavaa sananvapauden rajoittamista. Koinkin tuollaista väkivaltaa osallistuessani kerran Kuokkavierasmielenosoitukseen.”
Niin on. Jo toinen oivallus. Olet kehityskelpoinen.

”Mitäpä jos itse lähtisit vuorostasi ulkomaille? Minä olen jo ulkomailla asunut yhden kerran.”
Parinkymmenen ulkomailla (USA, pari Lähi-idän maata ja kolme Euroopan maata) vietetyn vuoden jälkeen oli mukavaa palata Suomeen. Koska epäilen toivomasi paikan löytymistä tuntemistani paikoista, suosittelin Norjan pohjoispuolella olevaa aluetta. Sitä en tunne hyvin, mutta sieltä voi löytyä vaikka mitä. Kokeilisit!

Markus Lehtipuu

Suvaitsemattomuuden määrä on aina vakio.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Täällä Suomessa ollaan ihan homo/lesbo'rakkaus' asteella, kun USA:ssa vaaditaan LGBT - oikeuksia, siis todellisia ihmisoikeuksia. Ja näiden keskuudessa on itsemurhaongelmia. Ilmeisesti Suomessa ei voida hyväksyä LGBT-ihmisiä, kun vain badhåkan ja lebaani oikeuksia vaalitaan ja vaaditaan.

Torsti Virtanen

Vaadin BGHLT oikeuksia !

HBGLT - Bi, Gay, Hetero, Lesbian, Transgender !

Heteroilla tulee olla oikeus käydä huorissa ja myydä itseään, jos haluaa ja se oikeus ei Suomessa kokonaan toteudu - nykyisessä asuinmaassani toteutuu.

Sen likainen se.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Bi ja Transsuku hyväksyntää on vaikeampi markkinoida Suomen kansalle kuin nää håkan ja lebaani 'rakkaus'-jutut, se on selvää. Niistä yritetään vakuutella, että ne on verratavissa heterorakkauteen (siis menemällä naimisiin), kuin autuaaksi julistus.

Mutta minun puolesta tehkööt ihmiset mitä haluavat. Ja kyse ei ole pelosta, jos näitä ei halua katsella.

Kaikkein törkein sortohallituksen teko oli avoliittolaki.

Jussi M

Molemmin puolin aitaa on suvaitsemattomia, suvaitsevaisia, ja loanheittäjiä. Nämä eivät ole samoja henkilöitä, useimmiten.

Suvaitsevaiset voisivat rakentaa areenan ja pannaan ne suvaitsemattomat tappelemaan keskenään. Jos joku jää jaloilleen sitten päästetään leijonat ja karhut irti.

Toimituksen poiminnat