Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Poksahtaako jouluna muutakin kuin ylensyönyt maha?

Al-Qaidalla on nyt kuulema suunnitelmana räjäytellä pommeja ympäri Euroopan reilun viikon päästä, kun koittaa joulu ja kristityt eurooppalaiset vaipuvat joulun hartauteen ja antautuvat läheistensä rakkauden hellittäviksi. Eilen luin virtuaalisesti lehtijutun, joka kertoi Tukholman pommi-iskujen jälkeen sikäläiseen moskeijaan soluttautuneen ruotsalaispoliitikon havainnoista, joiden mukaan moskeijassa oli paljonkin lennellyt ajatuksia mm. ruotsalaisten räjäyttämisestä ja jihadista ja siellä värvättiin tyyppejä Al-Qaidaan.

Ja tämä siis Ruotsissa, tuossa monikulttuurisuuden kehdossa, jossa viime viikonloppuna eräs elämäänsä pettynyt ihmispolo räjäytti ihkun monikulttuurisesti itsensä pyrkimyksenään ottaa mukaansa mahdollisimman paljon ihmisiä. Minua vähän se nauratti, vaikkei vakaville asioille saisi nauraa, kun välittömästi tämän Tukholman iskun jälkeen alkoi keskustelu siitä, että ”eihän vaan rasismi leviä”. Aivan samahan se oli Tampereen tulipalonkin yhteydessä. Ei puhuttu siitä, kuinka saataisiin nämä ympäristölle ja jopa toisille ihmisille hengenvaaralliset vakuutuspetoskikkailut loppumaan, vaan puhuttiin, että eihän vaan rasismi ala lisääntymään. Ihan kuin olisi ihan normaalia, että jotkut polttavat pitserioitaan ja jotkut räjäyttelevät itseään. 

Ruotsissa, jossa jos missä olettaisi kaiken olevan hyvin, onhan heillä kaunis kunkku ja monikulttuurisuutta vaalitaan kaikin mahdollisin keinoin, on tapahtunut itsemurhapommi-isku ja niitä suunnitellaan siellä lisää. Tämä fakta on yhtä pysäyttävä kuin Ruotsin vaalit hiljattain. Eikö Ruotsi olekaan demokratian ja monikulttuurisuuden kehto ja esimerkkivaltio?

Ja mistä tämä kaikki johtuu? Onko nämä Ål-Qåidålaiset kotoutettu huonosti? Onko joku metrossa haukkunut neekeriksi ja siitä katkeroiduttu? Eikö Ingrid antanut piparia? Siis miksi Ruotsissa asuvalla maahanmuuttajalla on niin paha olla, että ryhtyy itsemurhapommittajaksi?

Ruotsissahan on kuulema pari sataa potentiaalista terroristia. Meitä toki ei ongelma koske, eli meillä on vain niitä kilttejä ja itsemurhapommitukisia harrastamattomia aineksia maahamme valikoituneena, mutta Ruotsissa tilanne on näköjään ihan toinen.

 

Mukavaa torjantaita ja muistakaahan katella naapuria vähän sillä silmällä, kun nykyään ei enää tiedä kenestä se mikäkin kamikaze tiukan paikan tullen kuoriutuu.

 

Helena Pusu

 

Ai, unohdin mainita, etten itse usko pätkääkään minkään alkaidan iskevän yhtään mihinkään. alkaida – jos sitä on edes olemassa – on munaton munkki, joka huutelee jostain savimajoistaan kun ei muuhun pysty. Nämä satunnaisten mielenterveysongelmaisten tekemät iskut on sitten helppo ottaa omiin nimiinsä. Siis ihan vakavasti, oletteko miettineet, että kuinka helppoa olisi nykyään sopia pommi-iskun tekemisestä ja toteuttaa se kenenkään arvaamatta. Kuitenkin aina ihan sattumalta joku vuotaa suunnitelmat tai ne itse lähettelee jotain ”varoituksia”. Joko älkäidäläiset ovat ihan käsittämättömän tyhmää porukkaa tai niitä ei ole olemassakaan. Minut on erittäin helppo saada uskomaan kumpaan vaihtoehtoon tahansa. Jännää muuten on se, että Al kiinnostui Euroopasta just kun Euroopassa menee kaikki päin persauksia ja kansojen tyytymättömys päättäjiään kohtaan on lisääntynyt. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

M-T Heikka

Vahingonilo on väärä tyylilaji. Ruotsalaisetkin ovat ihmisiä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No en minä vahingoniloinen missään tapauksessa ole. Erittäin kummastunut senkin edestä :(

M-T Heikka

Terrorismissa ei vain ole mitään hauskaa. Tekopirteä tyylilajisi on mauton, ainakaan se ei sovi tähän yhteyteen.

Olisiko viihdyttävää, jos lapsesi olisi mukana näissä "mahanpoksauttelu"-bileissä.

Ja tonttulaulut soi.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No enpä ajatellut asiaa ihan noin. Mielestäni olisi todellakin keskusteltava siitä, että miksi maahanmuuttaja haluaa tuoda mukanaan sen tuskan, joka on ajanut kotiseudun liian vaaralliseksi elää. Mielestäni siinä, kuinka asiaan suhtaudutaan on kyse jostain vastaavasta ilmiöstä kuin kotimaisten kouluammuskelujenkin ympärillä käydyn keskustelun suhteen, missä ei taidettu päästä sitä "aselakia on kiristettävä" johtopäätöstä syvällisempiin ulottuvuuksiin.

turunen (nimimerkki)

Minulla on sellainen periaate, että en ala kenenkään uskoa epäilemään. Ruotsalaiset uskokoot kansankotiinsa, vaikka sitten meidän pitäisi vetää piikkilangalla Tornionjoen rannat tukkoon ja miinoittaa perämeri. Sama pätee muslimeihin.

James Hirvisaari

"Poksahtaako jouluna?" Toivottavasti ei. Mokuttajilla on kuitenkin Paljon Suurempi Huoli. Se on tietenkin islam-vastaisuuden ja "rasismin" nousu. Jos joku huolestuu terrori-iskuista, sinisilmäinen kukkahattu-mokuttaja huolestuu iskujen vastaisista reaktioista - kuten maahanmuuttokritiikin leviämisestä, kun maahanmuuttofantasia muttuukin maahanmuuttorealismiksi.

Joka tapauksessa vakava kysymys, jonka luulisi pysäyttävän meistä jokaisen. Kuvitellaanpa tilanne, että poksahdus tapahtuisi juuri jouluviikon ostosruuhkassa Helsingin keskustassa. Onko se mahdotonta?

Ei se tietenkään ole mahdotonta, mutta en usko, että vielä sellaista Suomessa tapahtuu. Mutta maahanmuutto on saatava hallintaan ajoissa. Muuten on helvetti irti täälläkin. Tänä jouluna menen jouluostoksille rauhallisin mielin.

"Voi monikulttuurin ihanuutta!" -Kukkahattutädit
"Turpa tukkoon sakon uhalla!" -Valtakunnansyyttäjänvirasto
"Valtionviholliset ja kansanpetturit sotaoikeuteen!" -Kansa

Markus Lehtipuu

"Al-Qaidan" nimissä toimivat lähinnä CIA:n hömelöt autistit, jotka on lietsottu näihin iskuihin.

Ruotsin poliisi on ilmeisesti sekaantunut jopa Olof Palmen murhaan, ja kuulemma tämä tuorein isku on ollut poliisin tiedossa etukäteen. Kulissien takana on AINA jotakin, jota kansa ei saa tietää. AINA.

Valtioterrorismi pyrkii muuttamaan yhteiskuntaa, ääritapauksessa aloittamaan uusia sotia (Mainila, Moskovan kerrostalot, Gulf of Tonkin, 911 jne). Pienimuotoisena se pyrkii lisäämään poliisivaltiota (Lenin: "hirttäkää heti sata porhoa") tai tiukentamaan lakeja (Homeland Security, nestekiellot, lentokenttien läpivalaisulaitteet).

Jouluna voi hyvinkin posahtaa, mutta syyllistä lähtisin etsimään näistä kulissien takaisista hulluista.

tiina tarvainen

Itse en lähtisi naureskelemaan en pääni sisällä enkä julkisesti kenkään halulle räjäyttää itseään jouluna.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Terroriteoille nauraja on kusipää eikä pyllynkään mitoista ole tietoa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

En ole nauranut kenenkään räjäyttelyhaluille.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Onko ihmisillä joku kollektiivinen lukihärö vai olenko minä niin paska kirjoittaja, että jengi ei älyä yhtään mitä mie tarkotan?

No, enivei: http://hommaforum.org/index.php/topic,39144.0.html Liekkö nuissa jutissa mitään perää?

Ilkka Järvelä

Jos me päätettäisiin pelata varman päälle ottaen nuo uhkakuvat huomioon. Sulkemalla maamme rajat maahanmuutolta jos siitä ehkä seuraa ikävyyksiä.
Voisiko ton toiminnan seuraus olla se että joku tietty taho suuttuisi ja itsemurha-pommittaisi täällä oikeen toden teolla?
Vai mitä tässä pitäisi tehdä? Tuntuu että joka tuutista tulee vain ikäviä uutisia ja ratkaisuvaihtoehdot on vain toinen toistaan kelvottomampia ja kurjempia. Uutisten asemesta soittelen itselleni tätä:
http://www.youtube.com/watch?v=2W4C_5RVenU

Paavo Metsäluoma

Totuus moskeijoista Ruotsissa

http://www.youtube.com/watch?v=_YfsNcqxpcw&feature...

Suomalainen kääntynyt (islamiin palannut) yllyttää terrorismiin suomesta.. Onko rikollista? Mutta kun ne kaksoisstandardit...

Lukekaa ja ihmetelkää

http://hommaforum.org/index.php/topic,39144.0.html

Varsinkin tää seuraava

http://hommaforum.org/index.php/topic,39144.msg534...

Ja Halla-aho sai sakot totuudesta.. Huhhuh.

Suomessakin on käännetty uusi monikulttuurisuus-sivu historiassa. Osaan nähdä jo otsikot kun Suomessa räjähtää:

- Yksittäistapaus
- Ei voi yleistää
- Räjäyttäväthän suomalaisetkin
- Imaamit "tuomitsevat" (k.s. taqiyya) länsimaiselle medialle iskut islamin vastaisena...

Katsokaa noi linkit!

Ari Suhonen

En ihmettelisi jos jollakulla ihan tavallisella suomalaisella olisi jo mitta niin täynnä, että ryhtyisi posauttelemaan ja pidän kotimaista vaihtoehtoa yhtä potentiaalisena kuin "älä skeidaa" - voitettiinhan me euroviisutkin. Siihen asti voi kuitenkin tuudittautua turvallisuuden tunteeseen ja hyräillä vaikka "oi muistatko sä kengänkorko miestä tuota.."

Toimituksen poiminnat