Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Blogistin painajainen

Olen kohdannut blogistin painajaisen. Minulla ei ole enää mitään sanottavaa mihinkään. En edes tikusta keksi enää asiaa, ja ihan täysin joutavia en kehtaisi jaaritella.

Minusta tuntuu, että se on ihan yksi ja sama paskanhailee mitä sitä kirjoittaa tai mitä mieltä on. Sillä ei ole minkään maailman merkitystä, jos mielestäni jokin asia on perseestä tai joku asia olisi hyvä olla toisin. Ketään ei todellakaan kiinnosta se, mitä puoluetta kannatan tai miksi ja vaikka kiinnostaisikin, niin mitäpä se muuttaa tai mitä hyötyä siitä on? 

Tämä maailma pyörii jonkun todella sairaan järjestelmän tahtipuikon koputuksen mukaisesti. Maailmassa voisivat olla asiat ihan helvetin hyvin jos ei kaikki tapahtuisi joitain kummallisia tarkoitusperiä palvellen.

Ihan jos minä suoraan sanon, niin olenpas sitäkin mieltä, että varmaankin suurin osa kansanedustajaehdokkaistakin on sellaista porukkaa, joita houkuttaa enemmänkin hyvä palkka ja hyvät työsuhde-edut kuin se todellinen halu tehdä maailmasta pikkasen parempi paikka. Narsismia ja pätemisentarvettahan se kansanedustajuuskin lähinnä hivelee. Tympii kaikki kansanedustajat ja ehdokkaatkin.

Kaikesta eniten olen kyllästynyt Facebookiin. Olen siihen juuri nyt niin kyllästynyt, etten ole avannut koko päivänä. Mitä helvetin järkeä on naputella sinne jotain ”tulin just kaupasta ja ostin ruisleipää” -tilapäivityksiä? Ketä oikeasti kiinnostaa? Ja sitten vituttaa nämä muka älyköt, jotka kirjoittavat vain niitä ”olin tänään Pilvi-Tuulikki Poutasen taidenäyttelyn avajaisissa ja on sanottava, että olipas upeita rautalankateoksia”-päivityksiä ja sitten ne silleen piilovittuilevasti napisevat jossain ihmisistä, jotka päivittelevät arkipäiväisyyksiä profiiliinsa. Voi vee.

 

Tässä on nyt kerralla minun mielipiteeni kaikista asioista. Siis ihan kaikesta, sis. tulevat vaalit, blogini, maahanmuuttopolitiikka, homojen vihkimiset, eläinrääkkäykset, sosiaalisen median, Koreoiden tilanne, Kiinan, USA:n, EU:n ja vittu vaikka Vinkuintian sisäpoliittisen tilanteen, talouskriisin, Perussuomalaisten gallupmenestyksen, Justin Bieberin väitetyn kuppan ja Lady Gagan oletetun peniksen, Jutta Urpilaisen ääliömäisyyden, ääliöiden sanomiset muutenkin... lista on loppumaton.

 

Siis olen IHAN kaikesta tätä mieltä:

 

Kaikki on yhtä isoa auringossa katuun kuivettunutta hevosenpaskaa, jonka ympärillä pörräävät idioottikärpäset, jotka eivät tajua etteivät kuitenkaan siitä kuivasta paskasta saa enää mitään irti. Koskaan. Ikinä.

 

 

 

 

Olen päättänyt pitää hieman taukoa blogiharrastuksestani.

 

Ihanaa uutta vuotta. Toivottavasti tulee ihan helvetisti auringonpilkkuja ja tietoverkot menevät sotkuun ainakin kymmeneksi vuodeksi. Sitten katotaan mistä kana pissii, nii!

 

Helena Pusu

 

http://www.youtube.com/watch?v=hXSzIpw48Yk

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (45 kommenttia)

Käyttäjän jukkav kuva
Jukka Väisänen

Helena,

voin kertoa, että ajoittain olen itsekin jämähtänyt ja jumittunut. Aina kuitenkin tulee jotakin uutta. Siksi suosittelen kirjoittamaan niistä aiheista, mitkä tuntuvat tärkeiltä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mikään ei tunnu minusta enää yhtään tärkeältä. Olen flegmaattinen ja äreä ja käpertynyt itsesääliin.

frank (nimimerkki)

Hä! Oot vain näitä kaamosmasentuneita, etkä kyllä ollenkaan yksin.
Huono uutinen on se että tuo toiveesi:

"Toivottavasti tulee ihan helvetisti auringonpilkkuja ja tietoverkot menevät sotkuun ainakin kymmeneksi vuodeksi."

...ei tule toteutumaan ainakaan ennenkuin sinusta tulee känkkäränkkä-ämmä. Nämä aurinkominimit kun ei taitu ihan muutamissa vuosissa. Mutta mitä väliä? Ei elämä siihen lopu!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

BYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Mie haluan auringonpilkkuja. Haluan haluan haluan!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Heeeeei! Aika kieroa vihjaista kauppareissusta ja ruisleivästä, ja jättää loput salaisuudeksi, myönnä pois!

Tässä oman pienen päiväni pieni herkkuhetki:

Kävin rautakaupassa tekemässä ilotulitehankinnan uudeksi vuodeksi. Sanoin myyjälle haluavani ostaa "keppirakettisatsin". Myyjä alkoi kerrata tuota yhdyssanaa, mutta lipsautti kielensä solmuun jossain puolivälin paikkeilla. "Keppitsakr..." ja siihen se sitten jäi. Uutta yritystä ei kuulunut, mutta kaupanteko sujui kuten pitikin.

Hyvää Uutta Vuotta! Huomenna näihin aikoihin ammun taivaalle keppitsakr...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mie aina joskus sekoilen jonkun vaikean sanan kanssa. Hoen sitä sanaa mennessäni asioimaan jonnekin ja sitten kun avaan suuni, ulos tulee vain jotain "äsläplämölä".
Elä räjjäytä ihtees.

Marko Sihvonen

Helena, ymmärrän sua... uskallan jopa sanoa - Täydellisesti!

Olen varma että kaltaisesi nainen tulee saamaan - Täyttymyksen sydämensä toiveille...

viimeistään sitten kun ne auringon pilkut valtaavat pahan maailman... ja sen kuivuneen paskan... ;)

Voi hyvin ja kauniisti!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tuo tunne iskee aina välillä. Sitten sitä miettii että ei asiat lopulta niin huonosti kuitenkaan ole ja koittaa painaa mieleensä että jos tuntuukin joskus että asiat ovat todella huonosti, niin sitä suuremmalla syyllä täytyy edes yrittää niitä parantaa. Minulla on blogin suhteen sellainen tilanne että kirjoitan sitä tahtia kuin sattuu huvittamaan ja muutamia aiheita tuossa pistinkin ylös jotka saattaisivat yleisemminkin ihmisiä kiinnostaa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minusta tuntuu, että monissa tapauksissa ei ole mitään väliä mitä tai mistä kirjoittaa. Merkitystä on sillä, kuka kirjoittaa :)

Pentti Järvi

Toki on väliä sillä, kuka kirjoittaa, koskapa esimerkiksi sinulla on mainio ilkikurinen tapa käsitellä asioita ja näkemyksesi sitäpaitsi useimmiten osuvat kohdallensa. Jo pelkästä uteliaisuudesta monet menevät lukemaan juttujasi.

(Vaikka kirjoittaisit nimettömänä ja kuvattomana, lukijoita piisaisi!)

Ari Suhonen

Minusta on myös välillä tuntunut siltä, että suurin osa mistään sanomisen arvoisesta on jo sanottu – ellei kyse ole vain henkilökohtaisista tarkoituksista, mistä syystä en ole kirjoittanut tänne yhtään blogia. Kunnon turhautuminen voi kuitenkin tuoda näkökulmaa, mistä näinkin hyvä blogi on todisteena ;)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minäkin tuossa just ajattelin, että oiskohan tuo maailma niin kauheasti mitään menettänyt, jos olisi jättänyt bloggailun kolmen ekan kirjoituksen jälkeen.
Ja minäkö muka turhautunut? :D

Markus Lehtipuu

Tässä Helenalle...

Se tyyppi, Marshall Masters, joka väittää pokkana, että planeetta X on tulossa ja se tuhoaa koko planeetan, on yhtäältä myymässä kirjaa (tästä aiheesta) ja toisaalta edistämässä resurssitaloudellista ajattelua.

Hän on lähellä Zeitgeist-liikettä, joka sekin pyrkii omansalaiseen uuteen maailmanjärjestykseen.

No, mitään planeetta X:ää tai Nibirua ei ole olemassakaan. Niinpä täytyy kysyä, miksi Masters sitten pokkana esittää tätä teoriaansa totena.

Sen lisäksi, että on kiva pelotella muita, Masters puolustelee järjellisesti sitä, että lähitulevaisuudessa ihmisiä tullaan valikoimaan säilyjiin ja tuhoutuviin. Masters jopa kehottaa hyväksymään, ja iloitsemaan siitä, että lähisukulaiset on valittu, ja itse joutuu tuhoutumaan.

Tällainen valmistelee ihmiskuntaa (tai niitä noin miljoonaa, jotka ovat katsoneet Mastersin viisiosaisen pätkän tästä jutusta) hyväksymään poliisivaltion, ja ihmiskunnan määrän supistamisen.

Masters kertoo, että hallitukset ovat tekemässä valmisteluja maailmanloppua muistuttavan planetX:kohtaamisen takia.

koska mitään planeetta äksää ei ole, nämä valmistelut ovatkin olemassa jostakin muusta syystä. MAster ennakoi poliisivaltiota, ja sellainen on tulossa, mutta ei olemattoman planeetta-äksän takia.

On tärkeää seurata keskustelua ja tunnistaa erilaiset taustavaikuttimet. Mikään ei ole sitä miltä se näyttää, vaan taustalla on erilaisia piilovaikuttumia. Masters haluaa myydä kirjoja. Hän edistää poliisivaltiota. Hän haluaa resurssipohjaisen maailmantalouden. Hän haluaa keskittää ihmiset tarkkaan rajatuille alueille.

Minä sanon: Masters haluaa uuden maailmanjärjestyksen.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Hmmm...olen nähnyt Zeitgeist Addendumin (tai miten se nyt kirjoitetaankaan). Ei siinä ainakaan ollut minintaa mistään ihmeen planeettojen törmäyksestä, poliisivaltiosta ja muusta vastaavasta sitäkin enemmän. Lisää vastaanvanlaisia löytyy tuolta: www.moviesfoundonline.com

Markus Lehtipuu

Kyse on tästä dokumentista:

http://www.youtube.com/watch?v=8S0bj76389U&feature...

Tuo on osa 1.

Se vaikuttaa todella asialliselta, mutta lopulta paljastuu sen piilovaikuttimet: tuotemyynti, resursistalouspolitiikka, uusi maailmanjärjestys.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Marshall Masters? On kyllä niin feikiltä kuulostava nimi, että oksat pois.

Markus Lehtipuu

Sainpas Helenan heräämään :-)

Markus Lehtipuu

Se on vuoden toiseksiviimeisen päivän masennus.

TSLDOTYD

The second last day of the year depression.

Vai onko tossa kielivirhe?

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Helena, erittäin hyvä kirjoitus. Kirjoitin itsekin samasta asiasta, mutta se hävisi tosi nopeasti jonnekin blogin syövereihin.

Mutta ihan samaa turhautumista on siis minullakin. Ei täällä enää normityyppi kelpaa mihinkään, vaikka kirjoittaisi kuinka hyvin.

Tsemppiä kuitenkin Helena!

Terkuin, Eeva

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No ne on katsos nämä vaalit, jotka kuumottaa. Vaalien jälkeen sitten porukasta taas puolet putoaa pois, sillä monella se poliittinen kiinnostus lopahtaa siihen kun ei tie vie eduskuntaan. Ja sitten jäävät myöskin ne nillittäjät, jotka kuuluvat samaan kastiin näihen "yhyy, minua ei valittu puolueeni ehdokaslistalle"-nillittäjät. :)

Markus Lehtipuu

Maanjäristykset vuonna 2010 verrattuna vuosikeskiarvoon:

7,0 - 7,9 Richterin asteikolla: 21 (keskiarvo 12)

6,0 - 6,9 Richterin asteikolla: 153 (keskiarvo 137)

5,0 - 5,9 Richterin asteikolla: 1910 (keskiarvo 1476)

Kaikki 5,0 tai suurempi: 1910 (keskiarvo 1533)

Kaikenkokoisia maanjäristyksiä on ollut tänä vuonna enemmän kuin keskimäärin vuoden aikana:

isoja paukkuja melkein kaksinkertainen määrä, 6:lla alkavia 12% enemmän, 5:lla alkavia peräti 25% enemmän.

Maa järisee nyt selvästi enemmän kuin normaalisti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Earthquakes_in_2010

Mutta mikään ei järisytä niin paljon kuin Helenan blogit.

Jussi Vaarala

mitäs mää kirjoitin aikapäiviä sitten miten merenpinnan nousu lisää vesimassan painoa maankuorta vasten ja laukoo maanjäristyksiä

suurta bingoa odotellessa - eli kun maanjäristys osuu täsmälleen ydinvoimalan kohdalle jossain

Käyttäjän JaniRantala kuva
Jani Rantala

Jos kirjoitit tosiussasi niin oli melkoinen aivopieru. Ja mitä sitten jos osuu ydinvoimalan kohalle?

Käyttäjän jaska12 kuva
Jaakko Selin

Helena ja Eeva, älkää nyt luovuttako. Normityypit ovat parhaita. Ja Eeva katselen huomenna niitä paukkuja koiran kanssa täältä Hakunilasta.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Ei tässä nyt mistään luovuttamisesta ole kyse, vaan vitutuksesta.

Oletteko muuten koskaan ajatelleet, että miksi luovuttamista kutsutaan luovuttamiseksi, kun eihän luovuttamisella ole mitään tekemistä luomisen tai luovuuden kanssa. Vai onko?

Vilho Juntunen
Jukka-Pekka Vasara

Joku voi näköjään elää harmaapartaiseksi ukoksi asti olematta kertaakaan eläessään oikeassa missään asiassa :D

Helena on ollut kyllä aina parhaita (paras?) kirjoittaja täällä.

Vilho Juntunen

Ajelehan sinä poika mopolla vaan sinne mäkkärille.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Siinä kohtaisi kaksi maailmaa hyvin kauniilla tavalla.
Kaikenlaisia kuvia sitä saakin päähänsä kummittelemaan.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

"Yhdyn sinuun Helena."

Hauskan suora tapa ilmaista aikomuksensa harrastaa seksiä toisen kanssa: "Näin teen".

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Pilailin hänen kustannuksellaan.

Kustannukset olivat 12 euroa, jotka veloitettiin hänen tililtään automaattisesti. Mahtaa harmittaa.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Mulle kirjottaminen on oikeastaan tietynlaista innostuksella nautiskelua. Kannattaa ottaa se vähän niin kuin kahvin piristysruiskeena, eikä ottaa stressiä siitä, että parantuuko maailma oikeasti. Se on ihan hyvää viihdettä, jos 15min luulee edes maailman parantuvan.

Millään ei ole mitään merkitysta, maailma ja ihmiskunta tuhoutuu kuitenkin joskus ja kaikki ehkä alkaa alusta. Mikään ei ole pysyvää, joten linnojen rakentelu on lopulta turhaa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No niinhän se on ollut viimeiset 10 vuotta, mutta nyt tajusin sen täydellisen turhuuden.

Ajattelin kokeilla seuraavaksi pitsinnypläystä.

Ilkka Järvelä

Toivottavasti Allu Honka ei jää tauolle...

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Helena, hoi! Siihen on olemassa hyvin tepsivä lääke: kirjoita ainoastaan silloin kun sinulla on asiaa; vaikkapa kerran kuussa tai viikossa. Et ole ollutkaan niitä ärsyttäviä "mitäs mieltä olen tänään"-kirjoittajia, mutta pitkä paussi tekee terää niin lukijoille kuin kirjoittajalle. Itse noudatan sitä linjaa.

Tämä siis reaktiona siihen mitä kirjoitit aloituksessasi: "Olen kohdannut blogistin painajaisen. Minulla ei ole enää mitään sanottavaa mihinkään. En edes tikusta keksi enää asiaa, ja ihan täysin joutavia en kehtaisi jaaritella". Hauskaa uutta vuotta!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Olet varmasti oikeassa. Tosin surullista on se, että aiemmin oli asiaa niin, ettei tiennyt mistä kirjoittaa ja nyt ei ole viikkoihin tullut mitään mieleen. Olen huolestunut itsestäni. :)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Helena Eronen > "Olen huolestunut itsestäni. :)",

- ethän ole masentunut? Älä nyt! Anteeksi, mutta tuntuu, että hieman "juonitteletkin", haluat hemmottelua! Olethan saantutkin kehumista ja paras psykologi/parantaja taisi olla Markus Lehtipuu kun herätti sinut!

Oikein mukavaa Uutta vuotta, Uusisuomi-missille ja muille keskustelijoille! Kirjoittelehan! Osaat "vetää narusta" keskustelua! Näin huumorilla minäkin uudenvuoden aattona.

С новым годом! С новым счастьем!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Älä välitä, ei sinulla ole ollut muulloinkaan mitään kovin järkevää sanottavaa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen
J. Gagarin

Onhan sinulla nitä huonoja päiviä ollut aiemminkin, kyllä se siitä ohi menee!

James Hirvisaari

Minä kirjoitan vain kun jostakin nousee inspiraatio. Tämä vuoden viimeinen päivä on harvinainen poikkeus. :)

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Me kait luetaan eri blogeja Helenan kanssa. Parhauttahan tekstinsä ovat:)

Toimituksen poiminnat