Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Everybody Draw Mohammed Day

  • Everybody Draw Mohammed Day

Everybody Draw Mohammed Day:n kunniaksi piirsin minäkin kuvan Muhamedista sellaisena, jona hän minulle avautuu ja haluaisin kuvallani muistuttaa naisten ja tyttöjen asemasta islaminuskoisessa maailmassa.

 

HelenaPusu

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (35 kommenttia)

Matti Palviainen

Tuosta kyllä seuraa muutama fatva.

Pertti Väänänen

Toi sinun Muhamettisi muistuttaa kyllä vähän liikaa tuota Libyan diktaattoria. Kuitenkin kiitokset siviilirohkeudesta!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

:D tuo tukka oli ihan helvetinmoisen pissihädän seuraus.

J. Gagarin

Tarkoitatko Muhammedin itsensä pissihädän?

J. Gagarin

Meinasin itsekin todeta, että kyseessähän on kuva, jossa Gaddaffin henkivartija katsoo palvovan ihailevin silmin isäntäänsä.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Älä kuitenkaan jätä päivätyötä ryhtyäksesi elättämään itseäsi kuvittajana ja taiteilijan.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No voin lohduttaa sillä, että olen piirtänyt viimeksi noin vuosi sitten mitään :D Että ei niinku ole niitä rakkaimpia harrastuksiani :D

Kari Timolavi

Kovat on Muhammetin opit. Taiteilija on ottanut sen huomioon ja saanut ilmeen ja olemuksen korreloimaan oppien henkeen.

Enni Kulovaara

Hyvä kuva. Piirtäisin jos osaisin.

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm
Markus Lehtipuu
Marko Kervinen

Piirretään mielummin kauniista ajatuksista ja asioista. Muhametti on kuvien ja varsinkin ajatusten perusteella ollut varsin kuvottava tapaus.

Jos terroristi ismin keksinyt mielipuoli olisi nyt Suomessa, vihreät olisivat sankoin joukoin ylistämässä. Mikä olisi paradoksaalista. Mutta vihreiltähän ei vaadita järkeä kuten näiltä kiihko muslimeilta.

Jotenkin kiihomuslmi ja vihreän liikkeen nykyinen toiminta ovat samanlaisia. Mitähän vihreistä kehkeytyy. Viher epäuskonto perustetaan? Linkola "armageddon" tuhoaa kaiken?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Neitsyen katse on vilpitön, mutta muhamet katsoo tyhjään taivaiseen hädissään. Kumpaankaan katseeseen ei liity mitään yhteyttä ja koko elämä on ihmisten ohikulkemista. Tunnelmassa on jotain askeettista, mutta hetki sulkee pois toisensa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Katso uudelleen, es alasilmäluomi - huntuharha. Koko kuvassa on paljon informaatiota ja äh, siinä on yhteyttä, patsi, että Muammar Mohammed näyttää olevan piri-skitsoissa. Naisen silmissä observointi, kysyvä...jne.

Naura Helena jo, näin :D..................................................

Jouni Nieminen

Sanoudun irti tästä Helenan piirtämästä kuvasta!!!

Anteeksi!!

M-T Heikka

Keksivätkö muslimit viikset ja parran vasta Muhamedin jälkeen. Tuohan on kuin roger more krapulassa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

En mie tiedä. Mulla vaan oli sellainen muistikuva, että jossain vaiheessa ei jollain lähi-idän kulttuureilla sallittu miesten partaa :D Voi tosin olla, että olen nähnyt unta. Monesti menee aina vähän kato sekasin, joten ei kannata niin vakavasti ottaa :D

M-T Heikka

Muslimeille viikset on kait joku miehuuden mitta. Ainakin Turkissa. Mitä pitemmät viikset...

Suomessa se ei mene niin.

Jari Vuorinen

Sä olet lukenu mun aiemman kommentin erääseen Blogiin,jossa kirjoitin,että Pietari Suuri laittoi Parrat verolle.Vero oli niin korkea,ettei juuri kellään ollut varaa pitää partaa.Kaduilla partioivat partapartiot saksineen.Parta lähti ja iso sakko tuli jos narahti.Kyllä mun kommentit ovat ihan unennäön paikka.

Jari Vuorinen

Ja jos mä olisin lähi-idän diktaattori tai daktiittori,ihan kummin vaan,niin määräisin naisten kasvohunnuille niin korkean veron miehen maksettavaksi,ettei juuri kellään näkyisi huntuja.Ja edelleen määräisin,että alaikäisen vaimon ottamisesta tulee tuhannen kamelin sakkorangaistus ja raipat päälle.Loppuis sekin vääryys.

Tosin sen jälkeen mut seivästettäis.

J. Gagarin

Joo, siihen voisi kuvitella puhekuplan: "Onks sul buranaaa?"

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Suomalaiseen äijäkulttuuriin integroitunut Muhammed?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

On tässäkin hetkessä jotain ...

Jari Vuorinen

Näin valelääkärinä luonnehtisin,että piirroskuvassa esiintyvä henkilö kärsii vakavasta stressireaktiosta,johon ei tavallinen Burana tehoa.Siksi häntä etsii kuumeisesti lauma "sairaanhoitajia",jotka ovat valmiit antamaan hänelle raskasmetallihoitoa ns.lyijyruiskeen muodossa.

Sopiva lääkemäärä raskasmetallia näin valelääkärin arviona olisi n.10 gramman kerta-annos annosteltuna 2xäänen nopeus.Lääkeruiskuna lienee vielä käytössä olevat AK-47 rynkyt.

Ongelmana on kuulemma se,että potilas karkailee jatkuvasti,eikä "sairaanhoitajat" pääse toteuttamaan toiveammattiaan.

Jouni Hölttä

Ruiskuttaa vois suomalaisella rynkyllä. Se on melkein samanlainen kuin AK-47. Olen ampunu molemmilla.

Jaakko Häkkinen

Timolla on näköjään nyt maaninen vaihe päällä... iisisti, patu.

Hienoa nähdä julkinen tunnustus, että Helena on pakana (tulkitsin asiayhteydestä vaikkei sitä suoraan sanonutkaan), niin minäkin. Voin piirtää jessestä ja ties mistä mooseksesta pilakuvan koska tahansa (tai Timolle kokonaisen albumin, kun hän saa siitä noin kovat kiksit). Tosin ellen saa sitä varten apurahaa en voi kutsua sitä postmoderniksi kuvataiteeksi, jolloin saan syytteen uskonrauhan rikkomisesta ja päiväsakkoja, nyyh...
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/...

Pieta Leonardo

Aina noi äijät krapuloissaan rähjäilevät eukoilleen, pitäs kyllä hillitä vähän suuvärkkiä eikä leukailla eukolle varsinkaan omien römpöttelyjen jäljiltä...mutta siehän osaat piirtää hyvin..

Käyttäjän mikkolahti kuva
Mikko Lahti

Sinähän olet taiteilija Helena.

En saa näköjään kommenttiani esille Taha Islamille. Kaksi yritystä tehty. Yritän tähän. Älä pahastu Hoo.

"Kommentti blogimerkintään: "Islamilainen laki määräsi: raiskattu lapsi ruoskittiin hengiltä"

20.5.2011 15:16 Taha Islam 75 kommenttia

"14-vuotias koulutyttö Hena Akhter tuomittiin islamilaisella fatwalla, eli imaamin antamalla uskonnollisella määräyksellä, julkisesti ruoskittavaksi. 101 ruoskaniskua käsittänyttä rangaistusta ei ehditty suorittaa loppuun asti, sillä Akter menetti tajuntansa jo 70 iskun jälkeen. Verissäpäin sairaalaan toimitettu Akter todettiin kuolleeksi ja virallinen ruumiinavaus löysi kuolinsyyksi itsemurhan. Mitään merkkejä raipaniskuista ei löytynyt kirjattavaksi sen jälkeen, kun veri oli pyyhitty pois ruumiin iholta."

Kuoleminen ruoskinnan takia on tietysti teloittajan työtapaturma yhdistettynä huonoon hoitoon. Kehittyneemmän sairaanhoitojärjestelmän piirissä tyttö olisi ehkä selvinnyt.

Ruoskinnan tarkoitus ei ole vahingoittaa fyysisesti ja nainen ruoskitaan vaatteet päällä. Ruoskinnan tarkoitus on tuottaa kipua ja häpeää, ei pysyvää vammaa. Ruoskittavaa ei edes sidota kiinni.
Jukka Turusen tulkinta uutisesta kuitenkin on aikamoista demagogiaa. CNN:n uutisen mukaan mies ei hakannut tyttöä, eikä raiskauksesta ole kuin tytön itsensä kertomus. Tuomitun miehen puoliso syyllistyi pahoinpitelyyn, mutta siitä ei tullut tuomiota.
Tietysti pyöveli peittelee virhettään, mutta tuomio sinänsä oli oikea, mikäli uutisen tiedot pitävät paikkansa. Ja mikseivät pitäisi, nehän tulevat suoraan CNN:ltä."

Mikko Lahti:

Vaikea ymmärtää motiivejasi Taha.

Haluatko kertoa, että Suomessa ja muualla maailmassa pitäisi ottaa käyttöön islamin sharia-laki, koska se on jumalallisen oikeuden korkein aste?

Mitäpä sanoa tuosta pöyristyttävän ja epäinhimillisen julmasta teloituksesta? Se on yhtä kaukana oikeuden toteuttamisesta kuin itä on lännestä.

Ruotsissa kunniamurhista puhutaan enemmän kuin meillä. Kertomasi piinaava kuvaus musliminaisen kärsimyksestä ja alistetusta asemesta koston kierteen uhrina osoittaa nähdäkseni verta janoavien ihmispetojen sairasta sortopolitiikkaa.

Miksi ylpeilet hirvittävästä teloituksesta? Miksi et nouse sharia-lakia vastaan jos uskot että jumalasi on hyvä ja oikeudenmukainen ihmisten auttaja ja haluaa rakastaa heitä kuolemaan asti?

Itse uskon kristinuskon väkevään Jumalaan, sillä Kaikkivaltiaalla on paljon anteeksiantamusta. Olen nähnyt Jumalani suuria tekoja omassa ja lähimmäisteni elämässä. Tiedän myös että vanhurskas Jumala on valkeus, Hänessä ei ole pimeyttä. Herra on hyvä ja Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja Hänen uskollisuutensa polvesta polveen.

Lisäksi Herra ilmoittaa itsestään:"Minä olen ensimmäinen ja minä olen viimeinen, ja paitsi minua ei ole yhtäkään jumalaa".Jes 44:6.

Raamatussa kerrotaan,miten Jeesus - meidän syntiemme sovittaja ja kuolleista herättäjä - jätti tuomitsematta erään aviorikoksesta kiinniotetun naisen.
Fariseukset ja kirjanoppineet halusivat tappaa hänet. He sanoivat Jeesukselle että Mooseksen lain mukaan huorintehneet olisi kivitetävä.

Silloin Jeesus kumartui ja kirjoitti jotakin maahan. Kun fariseukset edelleen kiusasivat Herraa ja kysyivät häneltä,niin Jeesus ojentautui ja sanoi:"Joka teistä on synnitön,se heittäköön häntä ensimmäisellä kivellä", Joh. 8:7

Olisiko profeetta Mohammed vastaavassa tilanteessa kirjoittanut maahan Henalle sharia-lain raskaimman kohdan ruoskintatuomiosta?

Mikko Lahti
saarnaaja
http://www.pp.kpnet.fi/mila

Käyttäjän mikkolahti kuva
Mikko Lahti

No niin, nyt näyttää kommenttini olevan Tahan avauksessa: Kommentti blogimerkintään: "Islamilainen laki määräsi: raiskattu lapsi ruoskittiin hengiltä"
20.5.2011 15:16 Taha Islam 75 kommenttia

Kiitos elävä Herra! Pahoittelen sähläystä.

Markus Lehtipuu

Ennustan, että seuraavissa vaaleissa Helena Eronen pääsee läpi.

Kun toimittajat kysyvät Helenalta kommenttia, hän sanoo:

"Oho, hupsista!"

Käyttäjän mikkolahti kuva
Mikko Lahti

Jospahan elävä Herra tekee Helenasta Kiken veroisen tähden? Kuitenkin ilman Kimmoa.

Tutkimattomat ovat Herran tiet.

Toimituksen poiminnat