Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Hakkaraisen Teuvo herättää äidillisiä tunteita

On ihan pakko kirjoittaa Hakkaraisen Teuvosta, sillä kyseessä on luultavasti mielenkiintoisin poliittinen nousukas tyyliin ikinä. Jännittävää on se, ettei puhutuin uusi kansanedustaja tullutkaan entisten missien tai hömppähomojen joukosta, vaan hän tuli sieltä kansan syvistä riveistä, valitettavasti ehkä jopa odotetustikin.

 

Hakkaraisen Teuvon elämä on yhtä suurta jännitysnäytelmää, tai ehkä paremminkin sanottuna Selinin draamakomediaa: Hakkarainen on yrittäjä, joka tekee kellon ympäri ihan oikeita, raavaan miehen töitä sahallaan vastoinkäymisistä (tulipalot) huolimatta. Hakkaraisen Teukka on tehnyt nuorena tyhmyyksiä (mm. pöllinyt kirkosta ehtoollisviinit ja kirkkohopeat), hakenut EU:lta avustuksia (vaikka on erittäin EU-vastainen), tanssinut kännissä kauniin naisen kanssa kapakissa (vaikka on helluntalainen. En tosin tiedä, että onko helluntalaisille moinen jotenkin kiellettyä?) ja noussut tuntemattomuudesta Suomen ykkösjulkkikseksi. Hakkaraisen Teuvo puhuu neekereistä neekereinä, kuten todellisen suomalaisen äijän kuuluukin, ja hänen maalaisjärjessään on jotain sellaista tunnepitoisesta vittuilusta kumpuavaa eroottista värinää, joka on saanut koko Suomen median polvilleen ja hokemaan transsissa ”Teuvo Hakkarainen... Teuvo Hakkarainen... aaaah, Teuvo Hakkarainen.”

 

Minun on pakko myöntää, että Teuvo herättää kuitenkin itsessäni lähinnä äidillistä myötätuntoa. Siis Teuvo on vähän sellainen mies, joka pitäisi ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn ja silittää sen tukkaa silleen hellästi ja lempeästi ja sanoa, että kaikki on ihan hyvin, elä sinä beibe hätäile.

Minä en nimittäin alkuunkaan usko, että Teukka olisi paha mies. Ei edes tyhmä. Teuvo edustaa tiettyä suomalaista miesryhmää, joka on varmasti täysin vieras kaikille vihreitä äänestäville trendihomoille ja kokoomuslaisille maakuntajupeillekin hänenlaisensa ovat aina olleet vain niitä ”urpoja”, jotka käyvät ostamassa Tokmannilta tennissukkia kolmella eurolla tusinan ja jotka ajavat karvalakkimersulla kyynärpää reteästi avoimesta ikkunasta vilkkuen. Hakkaraisen Teuvo ei ole paha ihminen, vaan hän on osa sitä kansaa, jota eduskunta pienoiskoossa edustaa. Ja olettepa nyt järkyttyneitä tästä paljastuksesta tai ette, niin kerronpa, että Suomessa todellakin on olemassa tosi paljon ihmisiä, joiden mielestä joutavana notkuvat neekeriukot tulisi laittaa vastikkeettoman sosiaalituen sijaan raivaamaan vesurilla metsää.

 

Kuitenkin olen hieman yllättynyt ollut siitä, että eilen eduskunnassa käytiin takinkäännön SM-tason mittely ja uutismedia on siltikin täynnä Teuvo Hakkaraista ja perussuomalaisten rasisminvastaista julkilausumaa ja väärin painettua nappia. Ehkäpä Teuvo Hakkarainen onkin valtaeliitin salainen juoni, jolla peitellään sitä, että hallituksen kokoonpanokin on jo aikoja sitten lyöty lukkoon, mutta keinotekoisesti sitä vitkutellaan, jotta kokoomus saa puskettua ”omat” tavoitteensa läpi.

 

Hakkaraisen Teuvolle lähetän kuitenkin oikein lämpimiä terveisiä. Kyllä se siitä :)

 

Helena Pusu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (89 kommenttia)

Vilho Juntunen

Helena!
Etköhän sinä ole liian nuori tuntemaan äidillisiä tunteita
Hakkaraista kohtaan?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minä jaan miehet kahteen ryhmään. Niihin, jotka herättävät äidillisiä tunteita ja niihin, jotka ovat sellaisia daddyjä ;) Välimuotoja ei ole.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Kyllähän nuo molemmat ovat vähän sellaisia, että niille tekisi mieli sanoa jotain tyyliin "älkäähän nyt pojat kehatko. Tehdään sellainen rakastava pikkurillipiiri"

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

"Minä jaan miehet kahteen ryhmään. Niihin, jotka herättävät äidillisiä tunteita ja niihin, jotka ovat sellaisia daddyjä ;)"

Heh, kiintoisaa :D (ja hauska kirjoitus, muutekseen! <3 ).
Itse taidan olla (ainakin tässä elämän vaiheessa) vähemmän äidillinen persoona, kun omissa silmissäni miehet jakautuvat lähinnä pikkuvelityyppeihin (iästä riippumatta, taitavat olla lähimpänä noita äidillisiä tunteita herättäviä heppuja), kaverityyppeihin (joiden seurassa on helposti itsekin poikamainen... mutta "enemmän kuin kavereita"-fiilikset eivät ole pois-suljettuja), isällisiin/isovelimäisiin tyyppeihin (joita jotenkin erityisesti arvostaa), pelottaviin setiin ja tylsiin setiin xD

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Ymmärrän, mutta onhan koko kirjo. Edesmenneillä kahdella ystävälläni oli leveä selkä, jossa luki: Bigdaddy.

ari Paldan

Kun sinä jaat miehet kahteen ryhmmään, niin minä teensaman naisille. Naiset ovat partureita tai huoria, mutta kaikki huorat eivät ole partureita.

Jouko Piho

Ei äidillisten tunteiden tunteminen ole iästä kiinni.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Vilho Juntunen taitaa olla äidillisten tunteiden asiantuntija, kun lähtee oikeata äitiäkin neuvomaan sillä saralla.

No, Vilho itse ei ainakaan taida olla liian nuori tuntemaan äidillisiä tunteita vaikkapa Hakkaraista kohtaan.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Jaa, ei pidä paikkaansa, sillä 'Nainen on AINA Nainen'. Tosin alle 35 vee, ei kiinosta, 'sillai'... Vai oliko tämä sopimatonta.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Helena, sinä todistat ihanasti! Lukiessa tuli ihan tippa linssiin, sinä todella ymmärrät suomalaista miestä.

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Mie olen vähitellen, silleen osamaksulla,
allanut miettimään josko tuo Hakkarainen
oliski ollut Livingin Leevin kaveri ja se teki
siitä vaalilaulun paljo ennen kun ite ehätti
vaihtammaa kinkerpiiriä.

Leevillä oli vissiin selvä näkemys siitä mihin
kuseen tämä Kävelevä Kataistrofi heimon
ajaa.

Varsinainen Emävalehtelijoiden KLUBi!

Harmaasusi™

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

'...and when you men get home and face an anti-war protester, look him in the eyes and shake his hand. Then, wink at his girlfriend, because she knows she's dating a pussy'

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Muuten ihan asiaa, joskaan hallitusta ei oikein ole voitu lyödä lukkoon missään. Muillakin on tavoitteita kuin Kokoomuksella ja tässä tapauksessa SDP on ratkaisevammassa roolissa. Jos he lyövät pakin päälle jostain syystä, niin vaihtoehtoja ei juurikaan ole.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Se oli blogikirjoituksen pakollinen foliohattuilu ;)

J. Gagarin

"Teuvo on vähän sellainen mies, joka pitäisi ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn ja silittää sen tukkaa silleen hellästi"

Veikkaan, ettei hänellä olisi mitään tuota vastaan.

Markus Lehtipuu

*Laulaa* "Me halutaan olla nee... teuvohakkaraisia..."

fabu land

Satunnainen lukija elävästi muistaa että pikkutuhman ja pikkunokkelan pitoemännän pitopalvelun kupit olivat oman valtakunnan ilmoituksensa mukaan kokoa D, minkä ilmeisesti myös virkeä vanhus J.Gagarinkin vasten tahtoaankin muistaa. Täältä kaukaa arvelisin kuitenkin emännän säären sellaiseksi pikkupimulle kuuluvaksi että teuvohoolle pitäisi tissit tarjoilla jakkaran päältä, mikä ei muuta kuin lisää näyn hellyyttävyyttä :D

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Hahahahahahaha ;) Juu, en tiedä Teukan pituutta, mutta kai se ihan miehinen on.

turunen (nimimerkki)

"Veikkaan, ettei hänellä olisi mitään tuota vastaan."

Ei tieteenkään olisi. Kaikki miehet haaveilevat tuollaisesta, monestakin eri syystä. Esimerkiksi Teuvolla ja Janilla motiivit voisivat olla tyystin erilaiset. Teuvolla ne olisivat kenties monipuolisemmat.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

"Minun on pakko myöntää, että Teuvo herättää kuitenkin itsessäni lähinnä äidillistä myötätuntoa. Siis Teuvo on vähän sellainen mies, joka pitäisi ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn ja silittää sen tukkaa silleen hellästi ja lempeästi ja sanoa, että kaikki on ihan hyvin, elä sinä beibe hätäile."

Kuulostaa kyllä enemmän kirjoittajan fantasialta kuin äidilliseltä toiminnalta. ;)

Pentti Järvi

Mitäpä noin karvainen miehenköriläs voi tietää äidillisistä tunteista.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Heh, paljonkin. Sen verran paljon tälläinen lähinnä kirvesmurhaajalta näyttävä karvanaamainen miehenköriläs on saanut nauttia äidillistä tunteista .

Kiitos äiti ja vaimo-kulta.

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Hakkarainen on sellanen normaali Suomalainen perusjörrikkä minkälaisia löytyy jokaisesta Suomen maalaisbaarista tuopposen edessä maailmaa parantamasta...turha tuosta on mitään pirua tehdä.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Kaunis Helena kirjoitti kauniin kirjeen, jonka seurauksena suomeen muodostuu taatusti lauma miehiä, jotka haluavat Herra Hakkaraiseksi Herra Hakkaraisen paikalle. Etenkin jos Herra Hakkaraiselle aukeaa lohtua tuovan paikka Lieksan Kauniin Helenan äidillisen poven ääreltä.

Siinä Helena taidat olla ihan oikeassa että ei Herra Hakkarainen tyhmä ole, mutta ehkäpä sittenkin hieman ajattelematon. Mutta toisaalta on sanottu myös että any publicity is good publicity...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mutta valitettavasti siinä piilee sellainen juttu, etteivät äidillisiä tunteita herättävät miehet ole kauhean sexyjä... :(

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Eikös "tämä naiset rakastuvat renttuihin" -väite liity kuitenkin jollain tapaa juuri äidillisiin tunteisiin?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Voi olla, mutta kaikki naiset eivät rakastu renttuihin :D

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Näin minä sen vähän ajattelinkin kun toinen mieskuva jonka toit esille oli daddyt ;) (Ja tässä en viittaa mihinkään...)

Pentti Järvi

British Columbian yliopistossa Kanadassa on tutkittu 1000 aikuista ja tuloksena oli, että hymyilevät ja onnelliselta näyttävät miehet eivät kiinnosta naisia seksuaalisesti.
En tiedä, miten tämä liittyy Teukkaan, kunhan nyt kerroin. :)
http://www.bbc.co.uk/mundo/noticias/2011/05/110525...

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Ottamatta kantaa Hakkaraisen tekemisten ja sanomisten sisältöön haluan silti lausua julki suuren sympatiani tätä kansanihmistä kohtaan.

Ensinnäkin siksi että samalta seudulta lähtöisin ollaan. Viitasaari, Keitele, Kinnula, Pihtipudas jne, siellä liikuskelen joka kesä vesillä, metsissä, soilla, isiemme ja äitiemme tuhotuilla pelloilla, yritetään pitää rakennuksia väreissä, hoitaa metsiä, vesakoihin ei auta mikään konsti. Olen ylpeä siitä että sieltä metsien keskeltä nousi joku omin käsin työtä tekevä eduskuntaan (olkoon kuka ja millainen tahansa).

Toisekseen kun on vuosia ja vuosikymmeniä saanut haistella ja maistella Helsingin seudun henkistä ilmapiiriä, kaiken maailman nyrpistäjiä, virnuilevia nirppanokkia, taivaalle tuijottajia, ylimielisiä politiikan "meitä päättäjiä" ja kun tämän jälkeen sattumoisin näkee hakkaraisen joka ei tiedä miten päin olisi, mitä pitäisi sanoa, niin kuinka hyvä olo tuleekaan. Tulee mieleen lapsuusajan kansan väki siellä keskisuomessa, kuinka heitä tänään arvostankaan, haudassa pääosin.

Ja vielä tuo Helenan näkemys että hakkaraista ja "rasismia" jauhatetaan kansalla, jotta portugalit, hallitukset ja kataiset saavat syntyä maailmaan rauhassa. Tämä jauhattaminen on poliittista populismia. Oikein oikeusministeri ja presidentti ja vielä Stockmann-tuettu kansanedustaja innostuvat.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Tjah, minussa ei kyllä herätä äidillisiä tunteita tyyppi, joka on murtautunut kirkkoon, nyysinyt kirkkohopiat ja lipassut kirkkoviinit parempiin suihin:-D

Näinköhän Jumalan Saha tekee sen, mitä politikot ovat turhaan vuosia yrittäneet, eli kasvattaa kinnostusta päivänpolitiikan seuraamiseen::-)

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

No mutta... juuri tuollaiset asiathan nostattavat äidillisiä tunteita xD Tuollainen tuhmeliini kaipaisi äidin ojennusta jne... xD

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Niin! Teuvolle pitäisi antaa piiskaa.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn ja antaa piiskaa, no niino sitten:-D

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

"Voi olla, mutta kaikki naiset eivät rakastu renttuihin :D"

Mutta nuorena miehenä saa ainakin enemmän naisseuraa kun vähän renttuilee ja puhuu tyhmiä. Ainakin silloin sai kun minä olin teini. Herrasmiesmäinen veikkonen sai olla yksin, mutta avfot kun pisti röökin huulen ja teki hölmöyksiä niin heti oli tyttöseuraa tarjolla. Eikös Hakkarainen ole poikamies? Ettei vaan olisi tällä taktiikalla riiausreissulla siellä Hesan urbaanin eroottisessa sykkeessä :D

Päivän opetus: Nuoret (miksei vanhemmatkin) miehet hölmöilkää jos olette yksinäisiä, mutta hölmöilkää fiksusti!

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

Sopivasti hölmöilevät miehet on kieltämättä kiehtovampia ;) Mutta liika hölmöily tekee niistä hoivaviettiä (sellasta epäromanttista) herättäviä pikkuveikkoja :P

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Sama pätee myös joihinkin naisiin tai siis ainakin minulla ja siis tietenkin pikkuliisoja.-)

Marko Sihvonen

"Siis Teuvo on vähän sellainen mies, joka pitäisi ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn ja silittää sen tukkaa silleen hellästi ja lempeästi ja sanoa, että kaikki on ihan hyvin, elä sinä beibe hätäile."

- Minäkin haluan olla Teuvo... :D

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Minä olen täten virallisesti Teukalle kateellinen.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Nyt jätät tuon moraalista tyhjyyttä kumisevan sieluttoman ateismin ja lähdet kirkkohopeita vohkimaan ja käännyt raittiiksi helluntailaiseksi :D

Käyttäjän weareallafricans kuva
Niklas Bergman

Ai perkele, enhän minä tota ottanut huomioon ollenkaan!

May the force be with me, always...:)

Jari Vuorinen

"Hakkaraisen Teuvo herättää äidillisiä tunteita" siinä tapauksessa joissakin myöskin hän herättää isällisiä tunteita.

Ainakin Timo Soini koki näin ojentaessaan "ilkikurista poikaasnsa".

Syytä olikin jo alkaa kurittamaan,jotta olis sitte kunnolla suominut vaan sinisenkijavaksi takaliston.Koska on se Hakkaraisenkin pää kuitenkin Suomalaista umpiluuta.

Markus Lehtipuu

Näin siinä kävi. Kaikki miehet haluavat olla teuvohakkaraisia.

Marko Sihvonen

Sanat ovat äänisignaaleja, jos ne loukkaavat tai satuttavat ihmistä, silloin on hermostossa vikaa!

Shemu P

Jotkut ihmiset käsittelevät kuulemiaan äänisignaaleja aivoissaan ja muodostavat niistä ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Jotkut osaavat myös kirjoittaa sanoja.

Marko Sihvonen

Shemu, jos valon säde häikäisee, ihminen kääntää katseensa pois tai sulkee silmänsä, näin voi tehdä myös äänen kanssa.

Jos äänisignaali alkaa vahingoittamaan, älykäs ihminen sulkee aistinsa eikä anna sen vahingoittaa :D

Intiassa on sellaisia fakiireja jotka eivät ole ymmärtäneet tätä ja tuntuu olevan täällä kotosuomessakin....

Merkillistä että näkö, tunto, maku sekä hajuaistia osataan käyttää mutta kuuloaistin älykäs/normaali käyttäminen on kadonnut jostain kumman syystä :D

Ja kaiken huipuksi syytetään toisia omasta tyhmyydestä...

Jari Vuorinen

Sihvonen,tuo kommentti on niin hyvä,että laiton heti toosan kiinni.Se unhohtuu aina välillä päälle.

Jari Leino

No nyt käy jo Hakkaraista ihan tosissaan kateeksi!! ;)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mikäs se on se itämainen muija, joka halailee ihmisiä ja tuo siten onnea ja lohtua maailmaan? Jos ryhtyisi pitämään sellaisia tilaisuuksia, jossa litistelisi miehiä tissien väliin, niin kai sekin jotain onnea ja lohtua toisi? Nousisikohan siten suurten humanistien joukkoon?

J. Gagarin

Uskotaan uskotaan ... sinä ja sinun tissisi ...

(toisaalta pidän enemmän A - B koosta)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"toisaalta pidän enemmän A - B koosta"

Niin minäkin :D

J. Gagarin
Jari Vuorinen

Jos ne tyytyy pelkästään siihen.Esim.äiti Amman kohdalla uskon asian näin olevan mutta sinun kohdalla ei kaikista voi mennä takuuseen.

turunen (nimimerkki)

Ne miehet, jotka väittävät tykkäävänsä "eniten" A-kupeista pelkäävät isoja tissejä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Tissit ovatkin pelottavia :D

turunen (nimimerkki)

Tissit ovat lähestulkoon riittävä todiste Jumalan olemassaolosta ja Russ Meyer on vapahtajamme. Amen.

Käyttäjän Kira kuva
Kira Arn

Joup, tissit on ihkut ja nerokkaasti niitä onkaksi, eli sama määrä kuin käsiä:-)

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Jukka, ne oli hyviä leffoja (Charles Napier in muistan, en yhdenkään naisen nimeä), vaikka mitä väliä niiden koolla on, sporttidaisat ei ainakaan estele, mutta ihan sama mikä koko. Pääasia on 'Big Time Sensuality'

Käyttäjän viirurajakontu kuva
Viiru Rajakontu

Harvoin nousee persoona lautatapulin vierestä koko kansan hakkaraiseksi, kun Vanhaselle laudat toi vain takapakkia.
Eräs vanha rouva sanoi, että miehen pitää haista karhuviinalle, klubitupakille ja varpaanvälille, ja tikkuja pitää olla käsis, ja viikon sänki leuas.
Ei kaikki naiset Helsingin nappikengistä ja kolinan hajusta pidä.
Teuvo Hakkarainen voittaa tämän vuoden seksikkäin mieskisan.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Onhan tuo omanlaisensa "reppana", enkä tunteita ihmettele. Hyvä, jotta joku sentään näkee hyvääkin, eikä osallistu median vanavedessä ajojahtiin:)

Pentti Järvi

Onpahäntä saanut Helena taas porukat hyvälle tuulelle.

J. Gagarin

Luin tuosta, että "onpa häntä saanut Helenan taas hyvälle tuulelle".

Shemu P

Aikoinaan Helenan tissikirjoituksessa JP Heino kehuskeli olleensa hännänjakojonossa kärkipäässä.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Mielenkiintoinen yksityiskohta.

Pohjan Akka

Oidipuskompleksinen mies kuvittelee, että musta mies tulee ja vie hänen äitinsä - johon kaikki kantasuomalaiset naiset samastuvat hänen mielessään.

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Ainakin Teuvo Hakkaraisen elämässä on ollut väriä ja käänteitä mitä vanhana muistella,vaikka asuu pikkuruisessa kylässä maaseudulla.

Petteri Sahlsten

" Siis Teuvo on vähän sellainen mies, joka pitäisi ottaa tissien väliin tiukkaan syleilyyn..." Suurin osa Suomalaisista heteromiehistä taitaa semmoisia olla.:)
Helena on oikeilla jäljillä mediapelistä. Mediassa ohjataan huomio pois tärkeistä asioista ja kiinnitetään energia epäoleellisiin asioihin, jotta ihmiset eivät huomaisi olevansa vedätettyjä.

Shemu P

Media kirjoittaa niistä asioista, mistä kansa on kiinnostunut. Kansa päättää. Sen huomaa US Puheenvuorossakin, liian usein asiapitoiset Puheenvuorot jäävät vähälle huomiolle ainakin kommenttien perusteella. Hömppä kiinnostaa myös täällä.

Pentti Järvi

Osaksi se johtuu näistä hassuista hallitusneuvotteluista, joista ei meille kerrota yhtikäs mitään. Helenan uutistoimistokin pelaa paremmin.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Nimenomaan minusta tuntuu hieman tuolta. Ihmettelen vaan, että pirullako media, jonka pitäisi olla se MEIDÄN puolella oleva taho, on saatu kekkuloimaan poliittisen eliitin sävelten mukaan. Ihan paskaa minun mielestäni!

Santtu Nurmi

Mites ne Jykke Kasvin taksiajelut, pisteli lähemmän 6000 euroa 6 kk:ssa taksiajeluihin ja sama tahti taisi jatkua läpi vuoden. Kasvi oli tilannut taksia puolessa vuodessa lähes 300 kertaa. Hän ehkä piti sitä jotenkin julkisena liikenteenä tms. Hakkarainen saa maksaa aika monta 200 euron taksireissua, että pääsee edustaja Kasvin kanssa samalle viivalle, tuskin on kasvikaan yksin aina ajellut ja selvin päin ja välillä on varmaan ihan tuntemattomiakin mukana, tuskin naisia kuitenkaan.

Enni Kulovaara

Jyrki Kasvi kylläkin kertoi vaalien jälkeen perustelut tarpeelle käyttää taksia ja se perustelu oli syöpä, jonka takia hänen piti päästä välillä äkistikin paikasta a paikkaan b.

"Vuoden 2009 taksikuninkuudesta olen saanut kuulla moneen otteeseen, mutta se ei riitä selitykseksi, sillä saman tilaston kärjessä vuorollaan olleet Maria Guzenina-Richardson (sd) ja Pekka Haavisto (vihr.) pärjäsivät vaaleissa hyvin. Jälkeenpäin olen miettinyt, olisiko minun pitänyt kertoa julkisuudessa toinen syy siihen, miksi jouduin keväällä 2009 käyttämään taksia niin paljon. Sen lisäksi että sain vasta valittua vuoden tietotekniikkavaikuttajana todella paljon puhujapyyntöjä ja luentokeikkoja, minun virtsarakon syöpäni uusi, kuten jo edellä totesin. Hoitojen vuoksi en voinut käyttää julkisia kulkuneuvoja, koska vessaan piti päästä tarvittaessa todella lyhyellä varoitusajalla. En halunnut kuitenkaan kertoa sairauden uusimisesta julkisuudessa. Kun sairauteni taannoin puhkesi sain kollegoilta moitteita, että aiheesta antamani haastattelut olivat äänestäjien myötätunnon kerjäämistä. Sääli etten silloin tyrmistykseltäni osannut sanoa: ”Okei, ota myötätunto, mutta ota myös nämä kasvaimet.” Sen jälkeen olen pitänyt sairaudestani matalaa profiilia."

http://jyrkikasvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70292-t...

Käyttäjän juhoanttila kuva
Juho Anttila

Kasvi putosi eduskunnasta. Siksi hänen viime kauden toimintansa, oli se sitten perusteltua tai ei (kaverilla oli muuten ihan oikeakin syy, etsi hänen bloginsa ja lue sieltä) ei liity istuvan kansanedustajan temppuihin millään tavalla.

Käyttäjän juhoanttila kuva
Juho Anttila

Jottei ihan panetteluksi menisi, niin omillaan on raittiusmies Hakkarainen taksinsa maksanut, ilmeisesti. Mutta on sitä sitten tullut ajeltua aika paljon myös eduskunnan kortilla.

M O

Todella hyvä kirjoitus.
Kymmenen pistettä.

James Hirvisaari

Teuvo on todella symppis kaveri.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Sitä en epäile yhtään. Mie ainakin lähtisin Teukan kanssa kaljalle ihan anytime.

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Ihanko totta? Millo tuut käymään täällä maalikylil? Kyl mie tarjoon. Mie tulisin sinne, mutt nyt just on tuo rahatilanne niin ja näin joten.... Terv. Teukka!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Parin viikon päästä aattelin mualikylliin Karjalan rattoo pitkin junalla jyskytellä ;)

buuri johannesbuurista

Teuvo Hakkarainen on hyvä ja reilu jätkä, kunnon äijä.

Teuvon kaltaisia tarvitaan enemmän!

Metroseksuaalit, itkupillijuppijapit, ituhipit jne. yäk.

Heli Hämäläinen

Tepa on näitä tupaihmisiä. Hän ei sovi oikein salin puolelle, kuten Savossa sanotaan. Wallin puhui möbleeratuista huoneista, joka tarkoittaa samaa mutta on eri planeetalta kuin herra H.

Pentti Järvi

Juu. Kakkapuheista huolimati vaikuttaa olevan ihan oukei. Ja Helenan heila Tseimssi vakuuttaa samaa, joten eikun samaa tahtia eteenpäin.

Jari Vuorinen

Hakkaraisen Teuvo voisi hyvin olla jostain Arto Paasilinnan romaanista aivan suoraan.

Arto Paasilinna taisi kirjoittaa hieman liikaa ja tuli sitten sitä ylirasitusta.

Ota kuule Teuvo siihen rinnuksille ja purista tissejä vasten se pää siihen tissien väliin ja yhdessä käytte sitten maailaman pahuutta siinä läpi.Kyllä siinä tissien välissä on sellainen paikka ,jossa aikuinen mies voi löytää tasapainon taas.Saa siinä isokin mies vähän nyyhkiä,hyvää se vaan tekee.

Käyttäjän Hermits kuva
Tomi Virtovuo

Buuri unohti mainita nää islamistit. Joka vuos uus skidi ja nyt ne on tuonu Suomeen jo keskinäiset sotansa niinku toi mansen ampumis tapaus. irakilaiset vastaan iranilaiset

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Mitkä tahansa tits it ok, mutta Hakkarainen höperehtää, mutta äidillinen tissihalaus voisi olla paikallaan. Ja jos olet kiinnostunut kieltopykälä tehtailijasta, Tuija Brax in demokratiakavennus politiikasta ja sen kritiikistä... tässä ratsastus:

http://pekkaopollanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/743...

Toimituksen poiminnat