Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Ällösetiä ja puumanaisiaMistä tämä ällösedistä keskusteleminen nyt saikaan alkunsa? Eilen illalla vielä luin Maikkarin sivuilta aivan upean 50-vee Einin haastattelun ja aamulla lukiessani uutisia puhuttiinkin sitten jo ällösedistä, siis keski-ikäisistä miehistä joilla on seksielämää. Siis mitä häh?

Nykyään ihaillaan kovastikin nuoruutta, nuorekkuutta ja sitä, että vielä siellä reippaassa keski-iässä ollaan täydessä kunnossa. Monilla viiskymppisillä on penskat potkittu maailmalle, talous kunnossa ja opittu elämästä ja parisuhteista ne parhaat niksit. Ihmiset ovat nykyään keski-ikäisinäkin terveitä eikä ehkä elämänkokemuksen lisäksi kolmekymppisillä ja viisikymppisillä niin kauheasti eroa ole, joten mielestäni on ainoastaan hienoa, että tuossa iässä nautitaan elämästä. Tunnen itsekin todella paljon sekä miehiä että naisia, jotka omistavat viisikymppisinä nuoren ihmisen vartalon ja mielen ja minusta on aivan ihanaa nähdä heidän esimerkkinsä mukaisesti, ettei elämä todellakaan lopu siihen, että tulet tiettyyn ikään.

 

Puumanaisista on puhuttu paljon viimeisten vuosien aikana. Esimerkiksi nostetaan vaikkapa juuri Eini, joka on aivan upea ja kaunis nainen, tai sitten Madonna, jolla on varaa olla just mitä on. Puumanaisella kuuluu olla nuori mies, sellainen toy boy, ja varallisuutta matkustaa, elää itseriittoista elämää ja olla just mitä on. Monesti taustalla voi olla ankea edellinen elämä möhömahaisen, telkkaria tillottaneen ukonturjakkeen kanssa, ja pari muksua ja 25 vuoden työura. Sitten kun tulee siihen puumanaisen ikään, niin naisen on sallittua nostaa keskisormensa pystyyn ja tehdä just mitä haluaa ja kuinka haluaa. Ripustaa vaikka ne unikko -verhot ikkunaan ylösalaisin ja vetää nahkahousut jalkaan. Siis ihan mitä todella se kapinallinen pieni kipinä sielussa halajaa.

Noh, kun meillä on sitten näiden puumanaisten villi klaani, niin meillä on myöskin se puumanaisten edellisestä ja jauhelihakastikkeen sävyisestä elämästä ylijäämänä jäänyt käytetty ongelmajäte, miehet.

Kun sitten nämä miehet nousevat sieltä sohvansa pohjalta, moni ehkä riemuissaan siksi, että nalkuttava ja elämäänsä syvästi tyytymätön akka lopulta tajusi lähteä, ja tuo ongelmajätemies päättää, että perkele, tässä lähdetään sitten muuten baariin. Ja se mies, jolla on myösin jo varallisuutta kehkeytynyt ja pihassa on hopeaisena kimalteleva mersu ja ex-eukon remppaama omakotitalokin on sellainen, että sinne kehtaa kapakista neitoja jatkoille pyytää, niin siitä miehestä tuleekin ällösetä.

Kun puumanainen rakastelee, soi taustalla söpön anarkistinen Erinin Vanha nainen hunningolla. Kun ällösetä rakastelee, soi taustalla jotain tosi kornia, vaikkapa Tom Jonesin Sex Bomb. Kun puumanainen purkaa kulman karaokekuppilassa syvimpiä tuntojaan, hän laulaa Paula Koivuniemen Aikuista naista. Ällösetä taas örisee jostain baarikärpäsestä ja Eldankajärven jäästä.

Totuus on kuitenkin se, että niitä teinityttömäisellä varrella varustettuja karismaattisesti aikuistuneita todellisia puumanaisia ei nyt ehkä kuitenkaan niin älyttömästi ole, ei ainakaan sen enempää kuin samaa ikäluokkaa olevia hyvännäköisiä miehiä.

Itse asiassa, mitä ällösetiä tunnen, niin uskallan vähän veikata nyt koko tämän ällösetämäisen ilmiön syntyneen siitä, että nuorekkaan, hyvännäköisen ja vakavaraisen viiskymppisen miehen on huomattavasti helpompi hankkia itselleen se kaksvitonen tyttöystävä, kuin vastaavasti viisikymppisen ladyn itseään puolet nuoremman toy boyn. Valitettavasti maailma kuitenkin makaa peniksen ja miehen suvunjatkamiseen liittyvien tuntemusten ympärillä ja miestähän kiehtoo aina sellainen nainen, joka on potentiaalinen synnyttäjä.

Itse henkilökohtaisesti pidän ällösetinä niitä keski-ikäisiä äijiä, jotka huutelivat ”onpas tytöllä isot keuhkot” -shittiä perääni ollessani 17-vuotias. Ne buenot aikuiset miehet, jotka hakevat nuorta tai nuorekasta naista ja ovat vielä viisi- tai kuusikymppisinä, tai vanhempinakin, seksuaalisesti aktiivisia, eivät ole yhtään sen ällöttävämpiä kuin ikäisensä aktiiviset ladytkään.

Miehillä on oikeus nauttia elämästään siinä missä naisillakin. Näin on nännit ja aiheesta on ihan turha jurnuttaa.

 

Ja jos ällösetää haluatte, niin...

 

http://video.google.com/videoplay?docid=-3382491587979249836

 

Helena Pusu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (90 kommenttia)

Enni Kulovaara

"Valitettavasti maailma kuitenkin makaa peniksen ja miehen suvunjatkamiseen liittyvien tuntemusten ympärillä ja miestähän kiehtoo aina sellainen nainen, joka on potentiaalinen synnyttäjä."

- Ei makaa. Eikä viiskymppinen mies mitään synnyttäjää enää hae, vaan naista, jota saa naida.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

En oikein ymmärrä noin yksinkertaista asetelmaa.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Ei pidä paikkansa.
Vaikka mies ei enää haluaisi lapsia viisikymppisenä, niin se tieto, että hänellä on vielä mahdollisuus lisääntyä, kiehtoo miestä. Toisaalta, kyllähän mies tajuaa, että jos hän ottaa itselleen vaikka vajaa kolmekymppisen muijan, etenkin jos tällä ei ole lapsia, niin luultavasti nainen haluaa vielä tehdä sen vauvan.

Mutta siis miehen lisääntymistarve kuitenkin ajaa hänet tavoittelemaan tilannetta, jossa on ainakin mahdollista vielä jatkaa sukua.

Enni Kulovaara

hmm. Aikamoista yleistämistä. Kuka viiskymppinen edes jaksaisi olla pikkulasten isä? Isoisänä varmaan menettelisi silloin tällöin lastenlasten kanssa touhutessa, mutta koliikit ja vaipanvaihdot ja jatkuvat yövalvomiset. Enpä usko.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Enni, toisaaltahan siitä ei edes ole kyse, että jaksaako hoitaa pientä lasta. Kuitenkin luonto on hoitanut hommat niin, että miehet voivat papoiksi asti tehdä vauvoja ja kyllä miehillä siksi varmaankin jotain sellaista biologista ja alitajuntaista siksikin on.
Toisaalta tunnen monia miehiä, jotka vasta siinä 45 + alkavat miettiä, että oiskohan perustettava perhe.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Helena on aika pitkälle oikeassa, se on miehen ytimessä. Quiz tämä Enni niin yksinkertaisia selittää. Arvo Ylppö teki lapsia seniorinakin ja saatan minäkin.

Ehkä Enni olet niin nuori, että et tiedä sitä, että jotkut harrastavat seksiä vielä kasikymppisinä. Se on fakta.

Ja 50 on vielä nuori.

Enni Kulovaara

Äläs nyt Pöllänen viitsi.

"Helena on aika pitkälle oikeassa, se on miehen ytimessä. Quiz tämä Enni niin yksinkertaisia selittää. Arvo Ylppö teki lapsia seniorinakin ja saatan minäkin."

- Teki vai? Ja mìtä se tähän kuuluu?

"Ehkä Enni olet niin nuori, että et tiedä sitä, että jotkut harrastavat seksiä vielä kasikymppisinä. Se on fakta."

- Tiedän. Eräs sukulaiseni kertoi, että pitivät saunassa hieman hauskaa. Yli kasikymppisiä kumpikin.

"Ja 50 on vielä nuori."

- Varmaan kolmekymppisestä vanha ja kahdeksankymppisestä nuori.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Vielä yksinkertaisemmaksi menee. Kun elämän kaaren ymmärtää, ei halua lukea tollaista paskaa, Enni.

Sorry vaan, mutta sinä fiksuna tajuat, että tämä muuten meneepi enemmän 'chatroom shitiksi...'

Aku Ankka

Helenaiseni, olet täysin oikeassa!

t: Riku-ällösetä

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Synnyttäjää pitää aivan ensi vaiheessa voida naidakin, ei hän muuten ole potentiaalinen synnyttäjä. Kyllähän ne seksit on miehillä tietysti aina päällimmäisenä mielessä.

Toisen ihmisen tappaminen on pahinta mitä ihminen voi eläissään tehdä, mutta silti sitä näytetään joka ilta kymmenissä TV-sarjoissa ja elokuvissa ja lastenkin katseluaikaan.Onneksi kuitenkin murhatöitä tehdään Suomessa vain muutamia kymmeniä vuodessa.
Naiminen on hienoin ihmisten välinen kanssakäymisen muoto ja sadat tuhannet suomalaiset harrastavat sitä joka päivä ja yö. Nautinnosta kiljahdellen ja hekuman kourissa karjahdellen. Silti sen näyttäminen televisiossa on ankarasti kiellettyä ja seksi yleensäkin syntistä ja paheksuttua! Järjetöntä!

Helenalta hyvä ja tasapuolinen puheenvuoro.

Pentti Järvi

Enni on oikeassa ikkäänkuin teoriassa, mutta se 5-kymppinen ällösetä ajattelee vain pippelillään. Kakaroitahan on jo omasta takaa ja jos ei ole, ei se setä lisäkustannuksia ainakhan kaipaa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Pullosetä ja äimänainen. Ei sen parempi yhdistelmä? Itse asiassa mitäpä se muille kuuluu kenellä on minkäkinlaisen ihmisen kanssa hyvä.

Timo Jäntti

Suurin syy siihen , että niin monet keski-ikäiset etsivät nykyään itseään huomattavasti nuorempia kumppaneita, on siinä että nykyaikainen lääketiede yhdessä optiikan kehityksen kanssa säilyttää ihmisen näkökyvyn muttei arvostelukykyä.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Harvoin saa näillä palstoilla nauraa, nyt nauran, sinulla oli hieman älyn kipinää.

Pentti Järvi

Helenan palstoilla saa olla joko vakava tai sitten ei. Parasta mitä missään mediassa on ilmaiseksi tarjolla!

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Tavataan, mutta jos tullaan sokeiksi niin törmäillään.

Käyttäjän Hermits kuva
Tomi Virtovuo

Ai että taas niin fiksusti Helena kirjoittanut. Näinhän se on että ikä ei aina ratkaise vaan mahdolliset yhteiset kemiat

M-T Heikka

Eihän Eini ole mikään puumanainen.:) Puumahan on sellainen, joka seukkailee 20 vuotta nuoremman kanssa. Einihän on rouva.

Pentti Järvi

Merja: voiko ihminen rakastua 60vee täytettyään. Sinä ja minä ollaan noin-samanikäisiä, mutta onko kysymys typerä?
Aatteles jos rakastuu johonkin nuorempaan tai vanhempaan, onko se paheksuttavaa?

M-T Heikka

Aina voi tietysti rakastua. Sehän on ihan selvä.

Ja eihän 60-vuotias ole mikään vanha. Ja tietysti 80-vuotiaskin voi rakastua.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Jos on 'varaa' tuottaa 'naiselle' kokovartalo-nautinnon ja mielen täyttymyksen lisäksi, riittävän usein, perä'kanaa' useita labiaorgasmeja, vaginaaliorgasmeja, anaaliorgasmeja, oraalisia nautintoja ja paljon paljon muuta, niin siitä voi sitten yrittää kehittää jonkinlaista suhdetta... ja tottahan se on(lol).

Minä en lue ylen, maikkarin, nelosen tai muutakaan Suomisoossi - uutista, varsinkin kun maikkarin uutisissa KEHOTETAAN lukemaan uutiset NETISTÄ, jotta katsotaan nyt niitä tyhmiä mainoksia. Hyvä, että joku niitä lukee. Nuorena harrastin, yli 30 vee, nimenomaan huoraavia naisia ja hyvä niin, kun itsekin siitä huoraamisesta niin pidin. Rahalla maksettaviin ammattihuoriin en koskenut, se on täysin eri asia.

Pentti Järvi

PÖH! Suuresti arvostamani Pekka puhuu pötyä paitsi noista Maikkarin uutisista joita en ylleensä kato ikinä mutku nyt on Helleenien asiat jne.
Tosiaan, käskevät kattomaan netistä. Tuosta isot pinnat Pekalle ja varoituksen sanat MTV:lle. Yksikin katsoja pois on iso raha mainostuloista.
(tämä ei koskene Nicklasin firmaa?) :)

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

En muuten puhu ! Ja jos ei ole eg tällaista kokenut, joutuu sanomaan, kuten minä, joistain ihanistakin naisista, että '...monotonous...' ja naisen lahjakkuuksistahan nämä asiat riippuu, ja vaikka roikkuisi.

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Hauska kirjoitus Helenalta :-), varsinkin tuo viimeinen..Ritari Ässä :-DD

On totta, että nyt on muotia olla puumanainen kuin ällösetä. Itseäni ei häiritse, jos ihmisillä on ikäeroja puolin ja toisin. Ainoa, että jos vanhempi mies tai nainen ottaa huomattavasti nuoremman kumppanin, ongelmaksi voi tulla, että yhteistä kokemusta vanhenemisesta ei saada/sitä voida yhdessä jakaa, kun toinen on esim. 35 ja vielä suht nuori ja toinen 60 ja menossa kohta jo eläkkeelle. Mutta tiedän yhden parin, jossa taisi olla 20-30 vuotta ikäeroa (mies oli vanhempi) ja olivat onnellisia elämänsä loppuun asti, mies nimittäin eli vielä pitkään, eli yli 90-vuotiaaksi. Mutta ikävää on, jos esim. perheenisä tai äiti jättää perheensä ja lähtee nuoremman matkaan, näitäkin tapauksia on. Esim. 50-vuotiaalle miehelle tulee viidenkympin villitys ja kaikki menee vaihtoon ja otetaan rinnalle 25-v. nainen, ja kun omat lapset ovat jo aikuisia, niin yleensä se 25-v. nainen haluaa uuden perheen ja iskä vaihtelee vaippoja sen prätkällä pöristelyn sijaan. Puolensa siis kaikessa..:-))

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

"Esim. 50-vuotiaalle miehelle tulee viidenkympin villitys ja kaikki menee vaihtoon ja otetaan rinnalle 25-v. nainen, ja kun omat lapset ovat jo aikuisia, niin yleensä se 25-v. nainen haluaa uuden perheen ja iskä vaihtelee vaippoja sen prätkällä pöristelyn sijaan."

Niin mutta kun nykyään naiset voivat tehdä vauvoja +45 vuotiainakin, niin kun se kaksivitonen nainen on 45, niin äijä onkin jo vanhainkotiin kipattavissa ja nainen on hempseä puumanainen, joka voi tehdä vauvan jonkun parikymppisen kollin kanssa?
:D

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Ei välttämättä, mutta right on !

Pentti Järvi

Maria: piti oikein ottaa kynä ja paperi esiin.

Oikein hyvä ystäväni meni naimisiin 6-kymppisenä 35-vuotiaan tytöntyllerön kanssa ja saivat lapsia, tietysti. Nyt isä on 74 vee ja nuorin tytär 14...

no hard feelings.

Meillä oli kotona vähän sama tilanne, mutta siihen aikaan olikin eri ajat, ei tämmöistä rääväsuista nuorisoa.

Antti-Pekka Mustonen

Olen tyytyväinen yli 6 vuotta sitten virallisesti vihityn vaimoni, nyt hieman alle 40-v, tarjontaan. Olen myös itse jotain - varmasti.

Useinmiten se on iltaisin läheisyyttä ja päivisin kaveruutta. Kosketusta ja toisen huomioimista - aina. - Tuloksena kävelyä rakkauden poluilla.

Ihmettelen nykyisten nuorten miesten homointoa ja soitan siksi vanhan napalankoni biisin teille:

http://www.youtube.com/watch?v=7Y1Elz3Om_8

terv. Tynkä-Karkalan Antti
vanha rakuuna

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Yea, napalanko on hyvä ja vanha sanonta.

Antti-Pekka Mustonen

"napalanko on hyvä ja vanha sanonta"

Jep. - Tytöt pyysi kertomaan terveiset myös

http://www.youtube.com/watch?v=6eY23Wow2WQ

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Jessus kun hyvä kirjoitus! Ja se vanha nainen hunningolla! Se on hyvä kipale!

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Se on hyvä biisi. Olen yrittänyt kuunnella sitä Erinin levyä ja todella tykätä siitä, mutta ei jotenkin iske. Ja mie kun olin kova Nylon Beatin fani :P

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

No, pitäskö toi biisi nyt sit downloadaa pelkkien sanoitusten ja Hasselhoff in vuaksi. Pitää tsekkaa jos youtubesta löytyisi Billy Ocean in 'Get out of my dreams and get in to my car...' No, lataan.

M-T Heikka

50:senä sitä voi alkaa jo ajattelemaan, että on jo vanha, tai ajatella olevansa vielä nuori. Se vähän riippuu...

Muistan kuinka vietin 24-vuotispäiviäni surun murtamana. Koin että olin tullut vanhaksi. Mutta pakko sitä on vain jatkaa taivalta niin kauan kuin polkua riittää.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Minulla oli aivan järkyttävä ikäkriisin kun täytin 25. Silloin tajusin, etten minäkään ole ikuisesti 17-vuotias :( Se oli tosi masentavaa.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Onko minussa jotain vika?
Viidenkympin villitys tuli nelikymppisenä ja kaikki meni vaihtoon, käytetty auto tuli saksasta ja käytetty vaimo tuli venäjältä.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Minäkin realisoin kaiken enkä ottanut mitään tilalle. Toivottavasti et toista vanhoja vahinkojasi. Ei nimi miestä pahenna eikä maa naista. Autot kärsivät hieman ranskalaisuudesta, luota Saksaan, kaveri ei petä koskaan.

Pentti Järvi

HAH!

Tähän asti paras kommentti.

Markus Lehtipuu

"Ripustaa vaikka ne unikko -verhot ikkunaan ylösalaisin ja vetää nahkahousut jalkaan."

Äläpä nyt, Helena, liioittele. Noin radikaaliksi... ei kai sentään???

Pentti Järvi

On se Markus muuten hullua, että H:n pitää puollustaa vanhoi ukoi. Suapihan sitä tietysti kirjoittaa mitä mielessä on semminginkin kun sen homman osaa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Tuli mieleen, että meillä oli yksi naisdirika, joka ajoi Range Roverilla ja aina pukeutui tiukkoihin nahkabyyseihin, rotsiin ja insolent look naamassa.

Ja joidenkin mies dirikoiden luonnetta kuvasin mielessäni ja ääneenkin 'biseksuelli-liikemiesraiskaaja' Hyö ol menestyjiä ja ammattijohtajia.

Siis henkisesti tällainen asenne, eivät tienneet alasta mitään, kuten selvisi ja onneksi ei tarvinnut vastata suoraan suorituksistaan heidänkaltaisille.

Antti-Pekka Mustonen

Tapahtuma Sarviniemen (Taipalsaaren ampuma-alue) suunasta 70-luvulta:

Joukko reippaita nuoria (alle 35-v) rakuunoita lähti ammuntojen välillä tansseihein Sarviniemen lomakylään. - "Tarjonta" oli hieman heikkoa, joten ulaanit löivät vetoa, kuka "tanssittaa" illan vanhinta daamia. - Voittajan tulos oli 67-vuotta.

Seuraavana iltana iltana etsittiin kornetti XX:ää. - Tuli aamulla ja tuumi: "Voitin päivällä!".

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Kai se on vääjäämätöntä että jos on naisasiamiehiä, kehitys nostaa lopulta esille miesasianaisiakin.

Mitäs ällöä niissä "isoissa keuhkoissa" on, luulivat buenot varmaan vaan jo sinua täysi-ikäiseksi ja halusivat nauttia elämästä?
:D

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No eikö mielestäsi ole aika kuvottavaa, jos keski-ikäiset naiset huutelevat "ehkä täysi-ikäisen" perään, että "onpas pojalla pöksyissä mahtava pullotus"??

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Se on kuvottavaa. Siinä iässä.

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Riippuu huutelijasta, aivan loistavia matureja ja milffejä näkee sarjana. Stifflerin mutsit olivat teininä pelkkää plussaa.

Tästähän toisaalta pääsee luontevasti siihen tosiasiaan että panokumppaniksi kelpaavalta (iästä riippumatta) moiset kuolaukset ovat vastaanotettavia, epäsopivien suhteen ikä ja vyötärömakkarat alkavat herkästi painaa lukemiaankin enemmän.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Ihan sama mikä koko, jos herkyys on tallella, muutoin mieluimmin sporttidaisat. Ai jaa.

Pentti Järvi

Alkaa tuotta vaikeuksia ymmärtää suomen kieltä. Yllä oli jotain maiffli ja nyt daisa....

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Siis, eikö ollut jokin Suomihitti 'Daisarit, daisarit...' ja tää nuorten käyttämä, Mothers I would Like to Fuck' tai '...Love to...', en tiedä kumpi. Ei se niin vaikeaa ole.

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Heleenalta jälleen erinomainen esiintulo, näin on, miehet pannaan eri viivalle...miksi pannaan, keski-ikäinen mies on jahdin kohteena...miehen omalle erinlaisuudelle on annettava oma painoarvo...

Antti-Pekka Mustonen

Naiset, kun ulkonäkö on tärkeää, niin lopettakaa se täysin tyhjä vispaaminen salilla ja keskittykää olennaiseen:

- syvä kyykky ja siitä reilusti sarjoja levytangolla (1/2 - oma paino x 2-4)
- penkkipunnerrus (sarjoja max. oma paino) myöskin levytangolla
- vatsa- ja selkä x 3-4x (100 - 600) penkistä - kontrollien, mihin tehoaa

Ja siitä variaatioita.

terv. Tynkä-Karjalan Antti, joka kertoo, että ehkä hulluimpia sarjoja (aina yli 100x) vedettiin 70-luvun alussa. Eli unohtakaa luvut.

PS. Kun joku kyykkää pohjaan pari kertaa 2 x elopainon, niin yli 50-vuotiaalle se kertoo, ettei räystäät lepata - - Siis jos ulkonäkö on se juttu. sama

Käyttäjän PahaLukki kuva
Juho Salo

Muistaakseni 50-vuotiaiden ikäryhmään asti, joka ikäluokassa on miehiä enemmän kuin naisia. Puumanaiset on myytti. Luonto ei koskaan, paitsi välittömästi sodan jälkeen, tarjoa tilannetta, jossa naisia olisi "riittävästi". Tästä johtuen naiset ovat usein/aina erojen alullepanijoita, koska vaihtavat parempaan, koska voivat. Miesten yksinäisyys voi olla suurikin tekijä juoppoudessa, itsemurhissa, homoissa ja muissa lievilmiöissä, vaikka noissa kouluampumisissakin. Mutta eihän sitä asiaa voi tutkia, koska jos sitä tutkittaisiin, se olisi kuin nollalla jakamista, ja universumi kääntyisi päälaelleen. Jos miehillä ei olisi kilpailtavaa keskenään, mikä ajaisi kasvavaa taloutta? Mikä kuluttaisi maapallon ehtyvät resurssit loppuun? Jos ihmiset eivät noita resursseja kuluta loppuun, me emme toteuta luonnonlakeja ja olemme tyhjä arpa evoluution haluille (tuottaa maksimaalisesti jälkeläisiä keinolla millä hyvänsä - polttaa resurssit), joten sellainen sivilisaatio ei ikinä toteudu.

Antti-Pekka Mustonen

Kun 70-luvun lopulla hiihdin kesällä rullilla 6-tien laitaa shortsit jalassa, olivat auton äänimerkkien töräukset innostavia. - Nyt on nilkkat sökö ja autot varoittavat köpöttelijää lähestymisestään.

terv. Tynkä-Karjalan Antti

mutta pari suhteeseen ja kokemukseen luottaen:

http://www.youtube.com/watch?v=s8GboVJIx20&feature...

M-T Heikka

Teoreettinen ajatus, että mies olisi 20 vuotta nuorempi, ei se oikein iske. Mielikuviin tulevat omat lapset, se tuntuu jotenkin perverssiltä. 10 vuotta nuorempi ei ole mikään juttu siinä mielessä, se olisi lähinnä itsetuntokysymys. Pitää olla hyvä itsetunto, että on aina se vanhempi. Stressin paikkahan se olis.

Tosin tuntuuhan se kivalta lukea, että joillakin on sitä itsetuntoa.

Pentti Järvi

Merja: yleensä en julkisesti repostele, mutta nämä Helenan blogit ovat vähän eri asia.

Isäni syntyi 04 ja äitini 20, joten siinä ei mittän ihmeellistä. Ongelma syntyi sotien aikana. Äitini 19vee ja siinä iässä Suomen nuorin majorska, heh.
Ei siihen lupia tarvittu, sota hoiti hommat.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No jopas! Oliko isäsi Syvärillä?

Käyttäjän indy kuva
Torsti Äärelä

tähän on pakko kertoa yksi ällösetä-vitsi:

kerran eräs ällösetä, 85-vuotta, päätti vielä kerran lähteä naisiin. hän hakeutui nuorehkon prostituutin seuraan. miehen ulkonäkö saattoi pettää sillä nuoressa prostituutissa heräsi lähinnä äidillisiä tunteita: "taitaa papparainen nukahtaa kun lakanoihin päästään..." sitten mies kaivoi esiin nesessääri-pussistaan paketin sultsuja, pyykkipoikia ja kuulosuojaimet. nuori prostituutti tuumasi että "kyllä minä vielä nuo sultsut ymmärrän, mutta että pyykkipojat ja kuulosuojaimet!" ällösetä tuumasi että "en tykkää kumin kärystä enkä näin vanhalla iällä halua enää kuulla naisen kirkumista." tarina ei valitettavasti kerro sitä oliko ällösedällä mukana myös korvatulpat naiselle ettei hänen tarvitse kuunnella omaa kirkumistaan ja pantiinko pyykkipoika hänenkin nenäänsä...

totuus voi joskus olla taruakin ihmeellisempää, ja ennen kaikkea kummempaa. joskus kannattaa miettiä mihin tuhlaa kallista elämäänsä. siitä pula mistä puhe...

Käyttäjän indy kuva
Torsti Äärelä

mitäs tuumaatte tulevan presidenttiparin ikäerosta. siis saulin ja jennin. sitä on 29 vuotta... haetanneeko tuo...

M-T Heikka

Minullapas on ihan tositarina elävästä elämästä. Sen kertoi eräs, joka on vanhustenkodissa töissä.

Hän oli mennyt aamulla erään yli 90-vuotiaan vanhan herran huoneeseen, ja havahtunut ääniin. Hän oli ajatellut, että nyt mies tekee kuolemaa. Mutta sitten hän oli huomannut, että peitonalla oli joku vanhempi rouva. Hän oli pannut oven hiljaa kiinni takanaan ja toivonut, että olivat huonokuuloisia.

Tarina on tosi. Mies taisi olla jo 96.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Niin justiinsa sitä pitää.

M-T Heikka

Niin pitääki, mutta harvalta se temppu onnistuu.

Onhan se hauska kuulla, että joillakin vielä virtaa yli 9-kymppisenä. Se antaa ikäänkuin toivoa tavallaan.

Antti-Pekka Mustonen

Privet!

Homo tai sokea ei kuule tätä soittoa:

http://www.youtube.com/watch?v=WegiNgZIG60

Miulla kävi joskus Upseeritiellä kylässä Miss Aunus, kuin Julia Robertsin se ei ulkonäkövammainen sisko:

http://www.youtube.com/watch?v=ZV0YbYECU7A

Tuo jos joku on puumaparaati, jota haluaisin seurata. Aivan varmasti.

Antti-Pekka Mustonen

Olkaa poijaat mitä mieltä haluatte - myös mie - mutta yläpoka on kuitenkin suomalaismiehistä Rennyllä (tai ristomatilla):

http://fi.wikipedia.org/wiki/Geena_Davis

vai oliko se vastoin päin?

PS. Saaremaalle Anu Saagimille ja Ristomatille terveiset, erityisesti Anulle!

terv. Tynkä-Karjalan Antti

Antti-Pekka Mustonen

So what, Ratsuväki ei luovuta koskaan, eikä ole russopelkoinen:

http://www.youtube.com/watch?v=8HbAPiCnbEs&feature...

Homoista en tiedä, sorry.

Antti-Pekka Mustonen

Tämän kohtaa heteromies Tynkä-Karjalassa hetero-ukko:

http://www.youtube.com/watch?v=iFg3q7cxkHc&feature...

Sitä ja siitä vaan pilkkaamaan!

Antti-Pekka Mustonen

Ratsuväenmies tietää:

http://www.youtube.com/watch?v=1aA1r0i73cc&feature...

ps. muistan, kun Lohjan suurlavalla väliajalla kävi kylässä (miun Mersulla W124) illan tähti Reijo Taipale".

Pentti Järvi

A-P: nuo W"124" sun muut ei kerro "vanhalle kansalle" mitään. Mulla ol aikanaan 220SE, 300SE Automatic. Sitten joitaqin muita merkkilöitä, mutta Helena liioittelee. Nykyään vanhemmilla ihmisillä vaan EI ole kunnon autoja, jotka kiinnostaisivat naisia.
Toisinsanoen naiset vaativat parempia autoja papparaisilta. Ratkaisu naisten iskemiseen ei voi olla joku mopoauto (huippunoppeus 50km/h)

Antti-Pekka Mustonen

"A-P: nuo W"124" sun muut ei kerro "vanhalle kansalle" mitään."

Kun Mersut olivat vapaasti hengittäviä - kuten isäntänsä - niin lavoillakin tutut kohtasivat toisiaan.

W124 oli se syksyllä -85 tullut E-sarjalainen, "puikkari", joka kulki kuin unelma. Sillä mentiin tanssien jälkeen vaikka Mäntsälän lavalta Suur-Saimaalle saunomaan (300 km). - Ja aamulla takas Stadiin.

Mercedes oli myös herra Benzin tyttären nimi.

Tyrkättiin - annettin ja saatiin - satoja:

http://www.youtube.com/watch?v=1dgSbjClRwQ&feature...

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Vau Reijo Taipale !

'Vielä jaksaa vanhakin tanssia, raajat saksaa ihan kuin nuorenaaa...'

J. Gagarin

Vai että viisikymppinen mies olisi ällösetä. Pistäpä nyt muutama vuosikymmen siihen päälle!

Mutta se on kyllä totta, että saadakseen nuoren miehen naisen on oltava vähintäänkin Katri-Helenan julkisuussfäärissä, jos on viisikymppisen rajapyykin ohittanut.

Tässä tullaan siihen Laasasen markkina-arvoteoriaan ja siihen, kuka on maksajan roolissa.

Pentti Järvi

Gagari-san: omasta kokemuksesta tiijjän, ettei vanhemman "akan" tarvihe olla kaunis, kunha on

a)kiva
b)jotain millä houkuttelee, esim. raha tai valta tai vaikutusmahollisuus
c) nuorille miehille riittää kun on BMW

ö: kaikki siltä väliltä

J. Gagarin

Niin, et tuonut esille mitään uutta edelliseen kommenttiini nähden.

Pentti Järvi

Gagarin-san: me ei enää olla teinejä, mutta Katri-Helena mun makkarissa!!!!!!!!!!!!!!!! hui.

Nuorena haaveilin Sophia Lorenista, Gina Lollobrigistä, Catherine Deneuvestä jne.

Mut katri-helena...heh

saludos

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Pitää siteerata pilven polttajia: '...no huh huh'

Jarmo Linkosalo

Ihan napakka kirjoitus Helenalta, tuttuun tyyliin. Muuteskin hauska lukea naisen kirjoittama juttu, ettei aina huoli olla sillä samalla vanhalla puolustuskannalla. Tulen kyllä nipinnapin juttuun myös kauniiden naisten kanssa, aika usein kuiteskin töksähtää, kun alkaa kuulua sitä massamedian mantraa, tuhat kertaa toistettua. Tämä oli toista maata, ilmetteesti sen puoleen se on ihmiselle järki ja suhteellisuudentaju annettu, että niitä myös käytettäisiin, ja siitä alustajalle kiitos. Amerikkalaisessa mediassahan tämmöset viattomat, mutta pohjimmiltaan poliittiset jutut ja mahollisesti uskottavuuden lisäämiseksi ympätty töksähtelevä käytös laitetaan juuri tän länsimaisen mittapuun mukaan kauniin naisen suuhun. Ehkäpä se oppilaitoksen taikka työpaikan suosituin tyyppi ulkonäöltään muistuttaa juuri tuota mediassa esiintynyttä, ja ehkäpä tuo tyyppi kopsaa osan olemuksestaan televisiosarjasta. Säoot sitä ja säoot tätä, ja jannut tietysti uskoo enennkaikkea sen minkä haluavat, ja kuulevat sen, minkä noteeraavat ja keneltä noteeraavat. Mutta parempi virsta väärään ja polulta askel sivuun. Juttelin tossa parit kuukaudet takaperin eräällä nettijorina palstalla yhen afrikanneekeri akan kanssa. Hän kertoili vähän itsestään, oli jossain suuressa hotellissa töissä, kaikinpuolin tyytyväinen elämäänsä, kaikki sielläpäin eivät taida kuiteskaan olla. Vähääkään ajattelematta kysäisin, että vieläkö siellä teidän hotellilla näkee niitä suomalaisia, vaaleanpunaisia sikaturisteja, tarkoitin tietty itseäni. Akka hikeenty ihan perkeleesti, en minä tuota sanonut, ei ihmisistä tuollaisilla kielikuvilla puhuta. Oli tietysti myöhäistä yrittää selitellä, että nuo ovat ihan jokapäiväistä terminologiaa erään tekonurmen värisen puolueen naisaktivistien keskuudessa. Eräs tarina kerto, että itämaissa arvostetaan tanakkuutta. Aikamoinen plösö oli tuo Buddhakin, ja vielä helkutin iso. Kyläläiset käyvät kuulemma tämmöistä hipasemassa, kertoo kuulemma toimeentulosta ja tuottaa uskomuksen mukaan hyvää onnea kylälle. Monennäköstä mahtuu Maapallolle. Ikävä kyllä kaikki virallinen "kulttuuripalsta" Suomessa on annettu ton em. puolueen aktiiveille, joiden kulttuurisensitiivisyys on samaa luokkaa, kun puskutraktorilla, mielipuoli kuskinaan.

Pentti Järvi

Luin mielenkiinnolla tekstin. Vähän loukkasi tuo sana "mielipuoli".

Toisaalta, hyviä kantoja, mutta käy selväksi, että Jarmo on liikkunut lähinnä Pohjoismaissa tai ainakin monta mannerta on jäänyt välliin.

saludos

Jarmo Linkosalo

Tervehdys Pentti. Ja ihan oikeenhan se meni, eipä tässä ole järin pitkälle pihakoivusta päästy, vaikka jutut on kun Jules Vernellä. Ilman avointa mieltä, päätyy aina samaan, mistä lähtikin. Tsorit, että vertasin jotakuta kerran avoinmielistä, useamman kerran vääryyttä kokenutta vihreiden ja demlan Tuija Braxiin. Laki on siitä erikoinen, että olipa se oikeutta taikka vääryyttä, sitä on toteltava.

Jarmo Linkosalo

Pääsi sitten pääasia unohtumaan, taas kerran. Noista puumista, näyttävä ilmestys viiskymppisenä oli varmaan näyttävä myös kaksvitosena, ja aika suosittu myös. Massamedian mukaan, tee sitä, tee tätä (puhumattakaan tuosta älätee kategoriasta), elät satavuotiaaksi taikka yli, viiskymppinen on puolvälissä. Todellisuudessa fysikaalisesti varmaan paraat vuodet takanapäin, näkö heikkenee, mutta sumea logiikka senkun paranee. En menis ihan vielä allekirjottamaan tuota vapautta, suosituilla on aina hakua. Kylän vanhin, 100 vuotias ja useimmiten nainen, arvostettu henkilö, kantanut vastuun ja elämänkokemusta on kertynyt. Viiskymppinen on puolessa välissä, puoliks yhtä viisas. Massamedian mukaan ei kuiteskaan kokenut vielä yhtään mitään, keltanokka, kenen kokemukseen ja viisauteen tässä pitäisi nuorempien luottaa? Joku tossa massamedian touhussa haiskahtaa vejätykseltä, ettei peräti kusetukselta. Jos Helena viitit joku kerta kertoa noin naisnäkökulmasta, mitä massamedia pohjimmiltaan mielestäsi ajattelee naisista, kiinnostaa varmaan minun lisäksi aika montaa muutakin skeptikkoa.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Kokkareiden pressaehdokas Sale on 29-vuotta puolisoaan vanhempi. Siinä on jo kohtalainen ikäero. Taitaa Sauli olla houkutellut Jennin klassisilla keinoilla: miehisellä karismalla, hyvällä elintasolla ja ennenkaikkea lupaavalla tulevaisuudella. Kukaan nainen ei anna mennä ohi mahdollisuutta päästä linnanjuhlien emännäksi.

max vaaltio

Helena olet ihana ihminen,olen taas samaa mielta sun kanssa ihmisen nuoruudesta.Naapurin isäntä täyttää huomenna 80 vuotta,komea mies,ikä ei näy missään.sen poika on mun ikänen,pikkusen vajaa 60 vuotta.Mutta kukaan ei uskoisi yli nelikymppiseksi.Aikusten oikeesti.Olen itse urheillut paljon ,tehnyt työtä,ym. mutta olet jollain tavalla oikeassa ihmisen ikäjutussa,Ei pelkällä huumorilla,Vaikka meillä on paljon ikäeroa.Mutta ihminen itse tekee itsestään vanhan,jos niikseen on.Monesti nuoriso luulee,mitä oon huomioinut,että kaikki yli kaks vitoset on vanhiksia.Todella se ei oo niin.Nuoret ite ei pysy meen kelkassa montakaan minuuttia työhommissa,Hmm ja se kroppakin on pojilla jäänyt iskän huomiota vaille.Sie oot semmonen tyttö luulen että ymmärrät.mutta oikeessa oot.mikäli ymmärsin.Jatkoja hellu.Hyvää heinäkuun yheksättä.NIM. eldankkajärven juippi.

Anni Loren

Nykyään tuntuu unohtuvan että vaikka läketieteellä voi ihmisen kehoa fiksata vaikka miten, on nämä Wildensteinin morsiamet, Viagrat ja muut henkinen kunto ei pysy perässä sen enempää kuin ennenkään, rajat tulee vastaan. Pahimmassa tapauksessa sille pappaisälle vaihtaa joku vaippoja samassa tahdissa kuin papan vauvalle. Glen Campbellin suurin hitti oli ennen "Wichita Lineman" mutta nyt hänellä on dementia ja hän laulaa luultavasti enemmän tätä biisiä:D. Hieno laulaja kuitennii..

http://www.youtube.com/watch?v=s17Be3PZA8c

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

:D No sehän tuo vasta oisi, kun koko perhe aina kokoontuisi jonkinlaisena ihmisjunana toistensa vaippoja vaihtamaan.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Oh, "Wichita Lineman", muistan hyvin.

Tähän sopii Rollareden huonoin ja paras biisi, tyhmine analogioineen:

'Brand new car'

http://www.youtube.com/watch?v=nub5xi4foII

ja

Jaggerin mielestä heidän paras:

'Shattered'

http://www.youtube.com/watch?v=LKAUQVu9v8U&feature...

Lalli Laaksonen

Helena Ero(otti)nen!

Mainio kirjoitus ja täyttä asiaa. Ehkäpä jatkan juttua myöhemmin kuusikymppisen maailmasta, jossa otti senkun jatkuu. Parannus on tantra, tuo viagrojen ja veministien vaarallisin vihollinen. Nyt menen tantran maahan taas, kerta numero 58. Palataan elokuussa asiaan.

Käyttäjän wiljoantero kuva
Antero Manninen

"Valitettavasti maailma kuitenkin makaa peniksen ja miehen suvunjatkamiseen liittyvien tuntemusten ympärillä ja miestähän kiehtoo aina sellainen nainen, joka on potentiaalinen synnyttäjä"

Näin on. Tuossa toteamuksessa konkretisoituu itse asiassa monta perustotuutta: ihmisen seksuaalisuus ja suvunjatkamisvietti ovat kehittyneet turvaamaan ihmislajin tulevaisuuden. Tämä on jo aikojen alusta lähtien ymmärretty kaikissa elinkelpoisissa ihmisyhteisöissä. Niitä yhteisöjä, joissa sitä ei ole ymmärretty, ei ole enää olemassa. Kaikki muut seksuaaliset taipumukset ja toiminnat (mm. homous) ovat luonnonvastaista perverssiota ja siksi ne tuomitaan ankarasti esimerkiksi Raamatussa.
(Niille, jotka ryhtyvät jankuttamaan kaikkien oikeudesta rakkauteen, ilmoitan jo etukäteen, että rakkaus ei ole synonyymi irstaudelle ja himolle.)

Huvittavaa on huomata, että jotkut lepakkotädit pitävät iäkkäämpien kansalaisten seksuaalisuutta "ällönä" ja jopa luonnottomana, mutta omaa perverssiä taipumustaan "normaalina" sukupuolisena käyttäytymisenä.

juri g.

Kiitos Helena, vaikka ikäni alkaakin vielä nelosella.
Hyvä ja ajankohtainen kirjoitus.

Toimituksen poiminnat