Oho, hupsista Kaikkee ne saksalaiset kekssii, sano akka ku apinan näki

Kaikki blogit puheenaiheesta Joukkoraiskaukset

Suomalaisten ihmisoikeudet on turvattava

Suomalaisten ihmisoikeudet on turvattava.

Suomen tärkein tehtävä on pitää suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolta.

Meidän on huolehdittava, ettei oman kansa ihmisoikeuksia poljeta ja laiteta maahantulijoita etusijalle!

Meidän ei pidä hyväksyä raiskauksia ja muita rikoksia kansalaisiamme kohtaan.

Ennen kuin joku kerkiää kertomaan tekee ne suomalaisetkin,

jos oma väki tekee jotain, ei ole järkevää tuoda lisää tekijöitä ulkomailta.

 

 

Oikeita vastauksia maahanmuuttopolitiikan polttaviin kysymyksiin

Ymmärrettävistä syistä maahanmuuttopolitiikka askarruttaa ihmisiä, joten otan vapauden vastata muutamiin yleisimpiin viime päivinä julkisessa keskustelussa kuulemiini fraaseihin. Tässä neljän kärki:

Suuret kulttuurierot joukkoraiskausten taustalla

Oulun joukkoraiskaukset ovat saaneet median tarttumaan maahanmuuttoon aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin. Tähän asti vallinnut maahanmuuton ongelmien vähättely ja peittely on ainakin hetkeksi väistynyt. Noudatettu salaileva julkisuuspolitiikka lieneekin ollut osaltaan syynä siihen, että ongelmavyyhti rävähti lopulta kerralla kaikessa karmeudessaan hyväuskoisen kansakunnan kasvoille.

Algoritmi ennalta ehkäisemään ja tunnistamaan lapsien raiskauksia

Semmosta miettinyt kun nyt miljoonia euroja Suomessakin "viha" puheen tunnistamisen algoritmeihin satsattu . Miksei törkeä raiskaus mielessä lähestyviä viestejä Sioilta pikkulapsille voitais algoritmeillä seuloa myös . Nurinkurista ja oksettavaa on tosin jotta nykyisin viha puheeksi luokittelevat vihapuheen seulontaan valjastetut algoritmit sellaisen esim .

Feminismi vaikeuttaa keskustelua seksuaalisesta häirinnästä

Vasemmistoliiton Elisa Lientola politikoi tänään Etelä-Suomen Sanomien lukijalta-palstalla seksuaalisella häirinnällä ja valkopesi sisäisesti ristiriitaista ja yhteiskunnalle vahingollista ideologiaansa feminismiä. Lientola kertoo seksuaalisen ahdistelun olevan vallankäyttöä ja pyrkivän naispoliitikon vaientamiseen. Hänen omassa tapauksessaan ahdistelu näyttää toimineen päinvastoin. On vaikea nähdä takapuolesta puristamisen estäneen politikointia, ellei se sitten tarkoittanut sitä että puristaessa politiikka ei pääse ulos.

Raiskausten rangaistukset

Suomessa kohtalaisen kovat rangaistukset raiskauksista.  Aikuisiin ja lapsiin kohdistuneista.  Tässä  vertaan Vatikaania ja Suomea.

Suomessa pääsääntöisesti  raiskaaja tuomitaan vankeuteen, ehdonalaiseen taikka ihan oikeaan vankeuteen.  Vatikaanissa pääsääntöisesti tuomitaan raiskaaja (pappi) disponibiliteettiin nuhteilla hyi hyi.

Tapaus Oulua en hyväksy.   Rangaistusta kuitenkin lieventäköön kun tekijät eivät  papeiksi pukeutuneina   lapsia hyväkseen käyttäneet.

 

Kuinka sinisilmäisiä vieläkin ollaan?

Pääministeri Sipilä kommentoi Oulun raiskausepäilyjä: ”Lapseen kohdistuva seksuaalirikos on epäinhimillinen teko”

Poliittisesta korrektiudesta

Ruotsissa poliisin rikostutkija Peter Springare joutui sekä ylempien esimiestensä syyniin että sosiaalisen median vihapuheryöpyn kohteeksi uskaltaessaan ääneen todeta pitävänsä joukkoraiskauksia kulttuuritaustaisena rikollisuutena. Ruotsihan on poliittisen korrektiuden todellinen mallimaa, jossa monikulttuurisuusidealismin paine on jo pitkään vaatinut ettei edes rikollisten etnistä taustaa saisi tilastoida.

Avuttomien uhrit

Maahanmuutossa on monia sellaisia puolia joista en pidä. Yksi niistä on ajatus siitä, että pitäisi olla armelias. Minun on aina ollut hyvin vaikeaa luottaa ihmisiin ja vielä vaikeampaa rakentaa uudestaan kerran menetetty luottamus. Tässä mielessä en pidä ISIS -taistelijoiksi lähteneiden palauttamista. Suhtaudun johonkin mielipiteitään muuttaneeseen Esa Holappaan kuin kaksoisagenttiudesta narahtaneeseen. En kykene luottamaan vielä edes Tuomas Kyröön, saati tuoreempiin käännynnäisiin.

Raiskaajat päivävuoroon?

Helsingin hovioikeus on antanut tuomion niin kutsutussa Tapanilan raiskausjutussa. Raiskaukseen johtaneet tapahtumat alkoivat aluksi häiriköintinä junassa. Viiden nuoren miehen porukka oli lähestynyt junassa heille entuudestaan tuntematonta naista. Nainen oli poistunut junasta Tapanilan asemalla ja pojat lähtivät seuraamaan häntä. Häiriköinti yltyi lopulta raiskaukseksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä